BS Player 1,22
Модератор: Общи модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- F-14
- младши ентусиаст
-
BS Player 1,22
Абе сложих го това и пускам филм...обаче много тихо всичко.Плеъра е усилен докрай,уредбата също.Ама звука е слаб.
Пробвам с друг плеър и всичко си е ОК.
Някакви идеи как да го оправя?
P.S.Все пак за да избегна въпроса "Защо тогава не гледаш с работещия нормално плеър?"..... ето отговора: Бих ползвал и друг плеър но този /BS/ има добри настройки на цветовете,което при мен е от особено значение щото съм с LCD.
Пробвам с друг плеър и всичко си е ОК.
Някакви идеи как да го оправя?
P.S.Все пак за да избегна въпроса "Защо тогава не гледаш с работещия нормално плеър?"..... ето отговора: Бих ползвал и друг плеър но този /BS/ има добри настройки на цветовете,което при мен е от особено значение щото съм с LCD.
- rosen.kolarov
- Старши ентусиаст
-
И при мен на преносимия беше така преди няколко месеца,
човърках се нещо по опциите и се оправи, мисля че някъде
беше избран друг звуков контролер, освен това имаше
значение броя на колоните, т.е. дали е 2+1 или е 5+1.
Успех в настройките.
човърках се нещо по опциите и се оправи, мисля че някъде
беше избран друг звуков контролер, освен това имаше
значение броя на колоните, т.е. дали е 2+1 или е 5+1.
Успех в настройките.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Погледни си и другите музикални приложения, които ползваш, напр уинамп. Ако е намален, той може и от това да е.
- ivantchoG
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1985 BMW E30 M10B18
Re: BS Player 1,22
А пробвал ли си MV2Player ? Настройки на картината - яркост, контраст, нюанс, наситеност, острота, гама корекция, десктоп формат - филма ти тече вместо тапета на десктопа, "comics creator", изпреварване/изоставане на субтитрите, два броя субтитри едновременно /едни отгоре и едни отдолу/ и какво ли не още. Като швейцарско ножче е.F-14 написа:...Бих ползвал и друг плеър но този /BS/ има добри настройки на цветовете...
".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881
Бате Сашо - Пази имената!

Бате Сашо - Пази имената!

- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Свали си една програмка Г-спот (GSpot Codec Information Appliance) отвори виедо файла с нея и тя ще ти кае кой кодет ти липсва и кой не 

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
десен бутон върху плейъра после опшънс, филтри и после АЦ3 филтър, ще ти отвори един панел с настройки и има два като скролера, вдигаш единият от тях, без значение, те и двата ще се преместят автоматично и всичко трябва да е ОК 

- F-14
- младши ентусиаст
-
BMW8 написа:десен бутон върху плейъра после опшънс, филтри и после АЦ3 филтър, ще ти отвори един панел с настройки и има два като скролера, вдигаш единият от тях, без значение, те и двата ще се преместят автоматично и всичко трябва да е ОК
като цъкна на филтрите и нищо повече не излиза???
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Тоя плейър е много гаден. каквото и да правиш все ще имаш проблеми с него. Таман го оправих и звукът беше станал силен и ясен и тъпия софт реши пак да си кара по неговия си начин. Основния проблем е, че той се опитва да плейва 5 канала на две колони и става еднааааа
Единия говор се чува силно и ясно, а другия (дето е на заден план) почти не се чува. Моят съвет е К-Lite codec pack (той си върви с медия плейър класик). Аз лично се родих с него.

- F-14
- младши ентусиаст
-
TheBoss написа:Тоя плейър е много гаден. каквото и да правиш все ще имаш проблеми с него. Таман го оправих и звукът беше станал силен и ясен и тъпия софт реши пак да си кара по неговия си начин. Основния проблем е, че той се опитва да плейва 5 канала на две колони и става еднаааааЕдиния говор се чува силно и ясно, а другия (дето е на заден план) почти не се чува. Моят съвет е К-Lite codec pack (той си върви с медия плейър класик). Аз лично се родих с него.
аз настройките на колоните ги оправих...има ги в опшънса
- MadVanio
-
ПсихопатVANIO
-
- Кара: BMW - DARK SIDE OF THE FORCE
- Мечтае да кара: BMW E24
TheBoss написа:...Моят съвет е К-Lite codec pack (той си върви с медия плейър класик). Аз лично се родих с него.

- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
F-14 написа:TheBoss написа:....
аз настройките на колоните ги оправих...има ги в опшънса
Абе знам къде ги има

Батко ти го превърна в компютърен форум това бре
А и всички въпроси, които задаваш ги пише на хиляди места! Понякога е по-добре да се поровиш малко и да си намериш инфото сам, а и доста по-лесно се запомня така 

Свобода за Кирил Мантовски, Виктор Лазаров, Светозар Колев, Любомир Мегов и Велин Неделчев - български РС-специалисти, незаконно задържани и осъдени в Дубай!
- F-14
- младши ентусиаст
-
rascal написа:Батко ти го превърна в компютърен форум това бре![]()
![]()
А и всички въпроси, които задаваш ги пише на хиляди места! Понякога е по-добре да се поровиш малко и да си намериш инфото сам, а и доста по-лесно се запомня така
мързел човече..кво да ти кажа

А пък в хардуеърния форум като им пиша и скачат що ги питам такива работи.Писах им един път за сериозен проблем и те мълчат като...хакери
тъй че...

17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2