BS Player 1,22

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

BS Player 1,22

Мнение от F-14 » 11 Юни 2005, 18:03

Абе сложих го това и пускам филм...обаче много тихо всичко.Плеъра е усилен докрай,уредбата също.Ама звука е слаб.
Пробвам с друг плеър и всичко си е ОК.
Някакви идеи как да го оправя?
P.S.Все пак за да избегна въпроса "Защо тогава не гледаш с работещия нормално плеър?"..... ето отговора: Бих ползвал и друг плеър но този /BS/ има добри настройки на цветовете,което при мен е от особено значение щото съм с LCD.

Старши ентусиаст
Аватар

Мнение от rosen.kolarov » 11 Юни 2005, 19:21

И при мен на преносимия беше така преди няколко месеца,
човърках се нещо по опциите и се оправи, мисля че някъде
беше избран друг звуков контролер, освен това имаше
значение броя на колоните, т.е. дали е 2+1 или е 5+1.
Успех в настройките.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 11 Юни 2005, 20:16

Погледни си и другите музикални приложения, които ползваш, напр уинамп. Ако е намален, той може и от това да е.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 1985 BMW E30 M10B18

Re: BS Player 1,22

Мнение от ivantchoG » 11 Юни 2005, 23:23

F-14 написа:...Бих ползвал и друг плеър но този /BS/ има добри настройки на цветовете...
А пробвал ли си MV2Player ? Настройки на картината - яркост, контраст, нюанс, наситеност, острота, гама корекция, десктоп формат - филма ти тече вместо тапета на десктопа, "comics creator", изпреварване/изоставане на субтитрите, два броя субтитри едновременно /едни отгоре и едни отдолу/ и какво ли не още. Като швейцарско ножче е.
".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881
Бате Сашо - Пази имената!
Изображение

т-т-т-тузар
Аватар

Мнение от GaD » 12 Юни 2005, 2:40

Хмм, запиши си кодек пака - К-лите.

След това всичко ще ти се отваря с Медиа Плеър Класик, демек - много прост, много настройки (визуални и звукови) и пак казвам супер лек.

8)

Дружба Тийм
Аватар
Кара: 535xD

Мнение от Giorceto » 12 Юни 2005, 8:43

Свали си една програмка Г-спот (GSpot Codec Information Appliance) отвори виедо файла с нея и тя ще ти кае кой кодет ти липсва и кой не ;)
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 12 Юни 2005, 23:44

десен бутон върху плейъра после опшънс, филтри и после АЦ3 филтър, ще ти отвори един панел с настройки и има два като скролера, вдигаш единият от тях, без значение, те и двата ще се преместят автоматично и всичко трябва да е ОК :winky:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от F-14 » 13 Юни 2005, 0:33

BMW8 написа:десен бутон върху плейъра после опшънс, филтри и после АЦ3 филтър, ще ти отвори един панел с настройки и има два като скролера, вдигаш единият от тях, без значение, те и двата ще се преместят автоматично и всичко трябва да е ОК :winky:

като цъкна на филтрите и нищо повече не излиза???

старши ентусиаст
Аватар
Кара: на 1,6 бара
Мечтае да кара: 911

Мнение от bmwdriver » 13 Юни 2005, 0:41

Пусни филм с АС 3 и тогава ще излезе.
'91 Е36 32?i 24V- тия с детските болести и многото екстри 8)
Изображение
Driver's Racing Team
KBDremap

Полковника
Аватар
Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Мнение от TheBoss » 13 Юни 2005, 10:55

Тоя плейър е много гаден. каквото и да правиш все ще имаш проблеми с него. Таман го оправих и звукът беше станал силен и ясен и тъпия софт реши пак да си кара по неговия си начин. Основния проблем е, че той се опитва да плейва 5 канала на две колони и става еднааааа :( Единия говор се чува силно и ясно, а другия (дето е на заден план) почти не се чува. Моят съвет е К-Lite codec pack (той си върви с медия плейър класик). Аз лично се родих с него.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от F-14 » 13 Юни 2005, 10:58

TheBoss написа:Тоя плейър е много гаден. каквото и да правиш все ще имаш проблеми с него. Таман го оправих и звукът беше станал силен и ясен и тъпия софт реши пак да си кара по неговия си начин. Основния проблем е, че той се опитва да плейва 5 канала на две колони и става еднааааа :( Единия говор се чува силно и ясно, а другия (дето е на заден план) почти не се чува. Моят съвет е К-Lite codec pack (той си върви с медия плейър класик). Аз лично се родих с него.

аз настройките на колоните ги оправих...има ги в опшънса

ПсихопатVANIO
ПсихопатVANIO
Аватар
Кара: BMW - DARK SIDE OF THE FORCE
Мечтае да кара: BMW E24

Мнение от MadVanio » 13 Юни 2005, 11:20

TheBoss написа:...Моят съвет е К-Lite codec pack (той си върви с медия плейър класик). Аз лично се родих с него.

:yes:

Полковника
Аватар
Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Мнение от TheBoss » 13 Юни 2005, 11:31

F-14 написа:
TheBoss написа:....

аз настройките на колоните ги оправих...има ги в опшънса

Абе знам къде ги има :) И аз от там ги оправях, ама ми писна всеки път да ровя из опшъните, да не говорим, че повечето време сам ми намаляваше звука на половината. (говорителчето на трай бара) Но ако толкова си го харесваш, ползвай го. Наистина не е лош, но с тези няколко забележки :)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от rascal » 13 Юни 2005, 14:54

Батко ти го превърна в компютърен форум това бре :D :D :D А и всички въпроси, които задаваш ги пише на хиляди места! Понякога е по-добре да се поровиш малко и да си намериш инфото сам, а и доста по-лесно се запомня така :)
Свобода за Кирил Мантовски, Виктор Лазаров, Светозар Колев, Любомир Мегов и Велин Неделчев - български РС-специалисти, незаконно задържани и осъдени в Дубай!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от F-14 » 13 Юни 2005, 15:18

rascal написа:Батко ти го превърна в компютърен форум това бре :D :D :D А и всички въпроси, които задаваш ги пише на хиляди места! Понякога е по-добре да се поровиш малко и да си намериш инфото сам, а и доста по-лесно се запомня така :)

мързел човече..кво да ти кажа :)
А пък в хардуеърния форум като им пиша и скачат що ги питам такива работи.Писах им един път за сериозен проблем и те мълчат като...хакери
тъй че...:)

Следваща

Назад към Извън Темата