До пътувалите с WizzAir
Модератор: Общи модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Barovski
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E30 biTurbo
До пътувалите с WizzAir
Наското отново ми предстои пътуване. Избрал съм тази компания. Интересува ме следното - знае ли някой,дали е възможно използването на ГСМ в самолета по време на полет в режим offline или без сим карта. Един вид да се ползва само като MP3 плеър или за игри?
Благодаря предварително на отзовалите се!
Благодаря предварително на отзовалите се!
Последна промяна Barovski на 11 Май 2010, 21:18, променена общо 1 път
Re: До пътивалите с WizzAir
Никой няма да ти гледа телефона дали е офлайн или не.
Плюс тва е препоръчително да е изключен само по време на кацане и излизате.
Но това е само за презастроховане.Дефакто по никакъв начин не смущаваш радио вълни и т.н.
Демек ползвай си го без проблем
Плюс тва е препоръчително да е изключен само по време на кацане и излизате.
Но това е само за презастроховане.Дефакто по никакъв начин не смущаваш радио вълни и т.н.
Демек ползвай си го без проблем

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Повечето нови телефони имат офлайн или флайт мод, може да го ползваш. Не, че точно в уиз не е пълно със сякакви манговци, които точно по време на кацане и излитане говорят с разни близки "излитам навреме, да ме чакаш" или "след малко слизам, ела на едикойси гейт".
Както и всяка друга авиокомпания - "Телефоните изключени по време на излитане и кацане, след това за ползването на технически средства се консултирайте с кабинния екипаж". Питаш стюартдесите и ако дадат - дадат...

21/02/08...speechless
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Re: До пътувалите с WizzAir
Кой ти пита стюардеси
Забрането е само по време на кацане/излитане използването на ел. устройва....или докато не изгаснат светлинните сиглани за коланите.
Това си е общо правило за всички авиокомпании...

Това си е общо правило за всички авиокомпании...

- vvaskoo
- младши ентусиаст
-
- Кара: E92 335d
Забранено е да се използва по време на кацане и излитане , било то и във флайт мод . Аз попринцип моя не си го изкл и винаги си слушам музика в самолета ама преди 2 седмици като пътувах една от стюардесите помоли някав чичка до мене да си го изкл .

- pepi_sky
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 LCI 530XD
Само при излитане и кацане го изключвай, през останалото време си слушай музика и си свиркай !
Проблем никой не ти прави ! 

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
хах, а преди бащата звънеше още докато приземяваше аероплана, добре че няма КАТ на пистата

Това с ел устройствата е презастраховане. За да скапеш работата на авио-електрониката трябва такова излъчване да пуснеш, че наоколо всички крушки да светнат без захранване

И все пак не си правете експерименти че боли глава. Сприрайте телефоните като излитате и кацате и толкова.

Това с ел устройствата е презастраховане. За да скапеш работата на авио-електрониката трябва такова излъчване да пуснеш, че наоколо всички крушки да светнат без захранване

И все пак не си правете експерименти че боли глава. Сприрайте телефоните като излитате и кацате и толкова.

а какво прави тоя флайт моуд, имах един сименс дето имаше такава екстра и като я включа ми гасеше телефона...
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
JOGI написа:а какво прави тоя флайт моуд, имах един сименс дето имаше такава екстра и като я включа ми гасеше телефона...
Изключвате от мрежата само, самия телефон си остава включен.
- c7aH4eB
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: квоту има
- Мечтае да кара: По пътища и с евтина нафта
Ако си със Сони Ериксон при включване питаше нормален режим или самолетен режим на английски май се водеше флай мод ли както му викате там.
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
c7aH4eB написа:Ако си със Сони Ериксон при включване питаше нормален режим или самолетен режим на английски май се водеше флай мод ли както му викате там.
И изобщо при опит за гасене първо пита дали не искаш "режим на полет".

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
bum_bum написа:Повечето нови телефони имат офлайн или флайт мод, може да го ползваш. Не, че точно в уиз не е пълно със сякакви манговци, които точно по време на кацане и излитане говорят с разни близки "излитам навреме, да ме чакаш" или "след малко слизам, ела на едикойси гейт".

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Barovski
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E30 biTurbo
Много благодаря на всички за инфото. Общо взето и аз така си мислех,че седят нещата,но реших да си "вържа гащите". Да не като се кача на самолета и както си слушам музика да ми треснат някой акт или нещо си там. Благодаря ви отново.
Поздрави
Поздрави
- gele76
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36, 1.9., `99
- Мечтае да кара: Touring
- Детайли за колата: Kompact
Гледам тука пишат всекви авио инженери, работещи в авиокомпании, физици, радио инженери и т.н. Изключвайте си телефоните от качването ви в самолета до слизането ви по стълбата. Всякакви други действия с мобилните ви телефони биха довели до подигравателни действия от другите пътници от сорта: "ТОЯ Е ЕБАСИ СЕЛЯНИНА!!!!!!!" И със право!!!
Авио транспорта не без основание е най-сигурния транспорт, именно благодарение на правилата. Няма нищо общо с това да хванеш рейса от село Х до град Y.
Ако нямате 20-30лв за една МП3ка, по-добре не слушайте музика в самолета.
И не на последно място: Айде вече да не сме Бай Ганю(я че си праим кво си знам/сакам)!! Има си правила и те трябва да се спазват!!!!
Авио транспорта не без основание е най-сигурния транспорт, именно благодарение на правилата. Няма нищо общо с това да хванеш рейса от село Х до град Y.
Ако нямате 20-30лв за една МП3ка, по-добре не слушайте музика в самолета.
И не на последно място: Айде вече да не сме Бай Ганю(я че си праим кво си знам/сакам)!! Има си правила и те трябва да се спазват!!!!

Тя не обичаше оралния секс, но всеки път мълчаливо преглъщаше обидата...
http://www.vbox7.com/play:7ede55b9&start=4
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2