Въпроси за web site -> обява -> продажби

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Въпроси за web site -> обява -> продажби

Мнение от amd » 11 Май 2010, 23:28

Koлеги ситуацията е следната - намират се голямо количество нови тефлонови съдове (тигани, тави...) цели комплекти, хиляди бройки са. Внесени са абсолютно легално, за продажба са, тоест искам да ги продам. Смятам да синтезирам информацията за тях във вид на обява/оферта и да и дам публичност. Смятам, че готовите сайтове за тази цел, например тези за безплатни обяви не са подходящи за тази цел, затова може да бъде направен изцяло нов сайт, направата му не би изисквала нещо внушително - най-обикновен сайт с кратка информация.

Важното е случая е - как може този сайт да бъде показан пред най-широка публика? Знам, че има начин да бъде индексиран ако не се лъжа и да излиза при търсене на определени ключови думи в Google най-отгоре. Може би имам нужда от определен хостинг? Склонен съм да платя за реализация на такъв сайт, търся съвет от вас, тъй като знам, че тук четат хора с най-различни сфери на дейност и интереси.

Също ме интересува дали някой от вас няма контакти или не е самият той в управата на някой от големите супермаркети, които биха проявили интерес към закупуването им. Цените са доста изгодни, разбира се, който се захване с продажбата им ще получи процент от нея.
Инициативата е сериозна.

Благодаря за вниманието!
BMW only!

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Re: Въпроси за web site -> обява -> продажби

Мнение от dimithur » 12 Май 2010, 0:20

относно рекламата - регистрираш се в гугъл адуърдс https://www.google.com/accounts/Service ... gydpBr8uIQ и се рекламираш на клик. ;) Ако си търсиш човек за изработката на уеб сайта пиши на л.с. може да се разберем нещо :) Това с индексацията, особенно за нов сайт, е бошлав работа. Първо требва да привлечеш хора в него по някакъв начин, после да се индексираш ;)
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

.ninja { visibility: hidden; }
Аватар

Мнение от vladye » 12 Май 2010, 1:08

Светльо, звънни ми като си на Видин, ще помагаме :wave:

0899 804 386
virtue and tranquillity

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 330Xi
Мечтае да кара: 760

Мнение от Christoff » 12 Май 2010, 8:06

E36 316i
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: квоту има
Мечтае да кара: По пътища и с евтина нафта

Мнение от c7aH4eB » 12 Май 2010, 14:17

Ако имаш вече готов сайт пуснат в интернет може да го регистрираш в някой от тези директорий -> http://addurl.start.bg/
:)
Изображение

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 12 Май 2010, 18:05

Благодаря ви! Като остане време (че ни тормозят и в УНСС тези дни), ще се захвана сериозно. Прочетох разни неща в старт.бг за популяризиране на сайта. Първо ще въведа моделите, размерите. Трябва ми и нещо като малко маркетингово проучване за цените на най-евтините и средностатистическите комплекти тигани и тави, за да мога да определя подходящата цена.
BMW only!

Назад към Извън Темата