Въпрос за панелно гаражче в София
Модератор: Общи модератори
34 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- obi_fix
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525d '03
- Мечтае да кара: 760Li
Въпрос за панелно гаражче в София
горе долу по колко хартийки върят тия чудесий ?! и ще има ли проблем да си го стовара кадето ми е кеф на душата или се некои ентелегентен идиот дето бачка за държавата ще се намери да се прави на интерсен ?! (пак ще кажа че предпочитам мненията на хора с опит по въпроса )
- Huku
- ПотенЦял
-
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
Re: Въпрос за панелно гаражче в София
Ти са нещо си се омангизил и не те сфърта а ?!
- obi_fix
- младши ентусиаст
-
Huku написа:Ти са нещо си се омангизил и не те сфърта а ?!
почти

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Зарежи го чиновника, ама някой съсед по-може да се направи на интересен... И с пълно право 

- obi_fix
- младши ентусиаст
-
ms написа:Зарежи го чиновника, ама някой съсед по-може да се направи на интересен... И с пълно право
аз няма да го сложа на негово место, да си купи и той....
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Много ясно,че не може да го сложиш където си искаш,тя тая не е като преди 10 години купуваш си клетка и я слагаш пред блока,не е правилно.
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
последният път гледах в Бургас, че са ги облепили с някакви лепенки от общината
" да се премахне до ... дни"
" да се премахне до ... дни"
- obi_fix
- младши ентусиаст
-
N.Mihaylovski написа:Много ясно,че не може да го сложиш където си искаш,тя тая не е като преди 10 години купуваш си клетка и я слагаш пред блока,не е правилно.
то че не е правилно - не е....ма ми е през оная работа много неща в тая страна не са правилни а аз нема да плащам като луд всяка тяхна прищевка...от каквото мога ще се облагодетелствам

- ms
-
-
Значи те очаква следното развитие:
Купуваш гараж, пускаш го пред блока, някой комшия се оплаква в общината, лепят ти спомената бележка да го разкараш в срок, ти се чудиш де да го навреш и си едни кинти назад...
Както казах- зае*и чиновника, съседите си гледай к'ви са...
ПС: Ела си сложи гаражчето около моя блок- 2 дена максимум и жалбата е пусната и гърмиш... Съжалявам, ама то място за колите няма, пък за гараж заемаш място за 2 автомобила да не говорим...
Купуваш гараж, пускаш го пред блока, някой комшия се оплаква в общината, лепят ти спомената бележка да го разкараш в срок, ти се чудиш де да го навреш и си едни кинти назад...
ПС: Ела си сложи гаражчето около моя блок- 2 дена максимум и жалбата е пусната и гърмиш... Съжалявам, ама то място за колите няма, пък за гараж заемаш място за 2 автомобила да не говорим...
ms написа:Значи те очаква следното развитие:
Aре бе

- ms
-
-
Що ли ти се вързвам да обяснявам, ама...
Законен начин ИМА, но действа много бавно... Но пък бързи начини да го принудят да си махне клетката има мнооого- и не говоря за потрошена кола или кокали

Законен начин ИМА, но действа много бавно... Но пък бързи начини да го принудят да си махне клетката има мнооого- и не говоря за потрошена кола или кокали

- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
obi_fix написа:горе долу по колко хартийки върят тия чудесий ?! и ще има ли проблем да си го стовара кадето ми е кеф на душата или се некои ентелегентен идиот дето бачка за държавата ще се намери да се прави на интерсен ?! (пак ще кажа че предпочитам мненията на хора с опит по въпроса )
С риск вече да ме намразиш - гаража за семейство чичко тревичковци ли е ?!

пп. Може цифра време никой да не ти направи проблем за тоя гараж, но ако имаш "доброжелателни" съседи си до там

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
А да попитам аз тогава: МОже ли да си купя земята под гаража на паркинга където бих го пльоснал? Примерно 15кв. по еди колко си лева на квадрат и толкова? Ще има ли проблем тогава или с купуването на земя ако е на обществен паркинг?

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Dimo написа:А да попитам аз тогава: МОже ли да си купя земята под гаража на паркинга където бих го пльоснал? Примерно 15кв. по еди колко си лева на квадрат и толкова? Ще има ли проблем тогава или с купуването на земя ако е на обществен паркинг?
Да закупиш - много трудно!
Да плащаш годишен наем за въпросното място - можеш.
- obi_fix
- младши ентусиаст
-
Dimitroff написа:Dimo написа:А да попитам аз тогава: МОже ли да си купя земята под гаража на паркинга където бих го пльоснал? Примерно 15кв. по еди колко си лева на квадрат и толкова? Ще има ли проблем тогава или с купуването на земя ако е на обществен паркинг?
Да закупиш - много трудно!
Да плащаш годишен наем за въпросното място - можеш.
малко повече инфо за наема ще може ли ?! колко пари? каде трябва да отида ? какво да кажа? какво ми е нужно като документи и тн...
34 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3