Ксенон - от къде да се купи?!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Ксенон - от къде да се купи?!

Мнение от vlad0 » 16 Май 2010, 16:50

Здравейте!

Четох доста от темите за ксенона избрал съм да е 4300К, но нямам представа от къде и какъв да си купя.
Фара е с лупа.

Парите които мога да отделя са около 400 лв. Бихте ли препоръчали марка, магазин, която ще свърши качествено работата.

Също ме интересува като марка виждам някакви Луксима, ХИД, които са доста евтини.
Филипс, Хелла /в инесауто/ и т.нат. но гаранцията е 12 м и крушките били някакви eagle eye

Въпроса е, че зрението не ми е перфектно и бих искал по-добра видимост вечер и най-вече вечер при ДЪЖД!

Другия ми въпрос е система за измиване на фаровете - афтърмаркет, някои интересувал ли се е къде и как може да се направи?

Поздрави!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Re: Ксенон - от къде да се купи?!

Мнение от bum_bum » 16 Май 2010, 17:07

Кажи честно, че за това пусна тема и то точно в Извън темата :shock:
Иначе тва за Хелата и Игъл Ай изби рибата, значи съм продавал задни стопове Хела по 120лв :mhihi:
Изображение

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 16 Май 2010, 17:36

по-добре първо си прати някаде рефлекторите да ти ги освежат,защото вътре екранирането се прее.ава с времето поради високата температура от х1 крушката. После си купи некво китайско ксенонче за 120 лв тука от форума и за 200лв ще имаш перфектна видимост :bchug:

едит: един познат беше пращал рефлектори и ефекта беше уау :) http://www.galvanikabg.com/start.html
най-добре се обади и питай...

п.п НЕ ПРАВЯ РЕКЛАМА :yes:
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 16 Май 2010, 19:28

bum_bum написа:Кажи честно, че за това пусна тема и то точно в Извън темата :shock:
Иначе тва за Хелата и Игъл Ай изби рибата, значи съм продавал задни стопове Хела по 120лв :mhihi:

кажи честно, че написа това малоумно мнение!

колкото до хелата - http://www.inesauto.com/product.php?iid=2105&so=1

Естествено, че ще питам във форума някой да препоръча къде да си сложа ксенон - като фирма и т.нат.

колата е с перфектни рефлектори :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
Мечтае да кара: BMW M

Мнение от kriso85 » 16 Май 2010, 19:40

Колега всички ксенон-китове които се продават са еднакви - китайски.
Хела, Филипс , Луксима са абсолютно същите като тези, които се продават масово по 100-120лв.
Аз бих те посъветвал да разгледаш темите в СЕРВИЗИ,МАГАЗИНИ .... и да си избереш от кой да си купиш.
4300к-5000к е перфектната цветова температура според мен. Не синее (5000к е чисто бяло) и видимостта е страхотна.
Щом си с лупа ще стане идеално ;)

ПП:
колкото до хелата - http://www.inesauto.com/product.php?iid=2105&so=1

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Сега ги видях тия колко са нахални.
Да искат 600 лв :shock: :shock: :shock:
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 16 Май 2010, 19:43

За тия пари, които искат, барем правилно да бяха написали "Hella - Gemany" :mhihi: :no:
Real.Eyes.Realize.Real.Lies

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 16 Май 2010, 19:57

uCnaHeTcA написа:За тия пари, които искат, барем правилно да бяха написали "Hella - Gemany" :mhihi: :no:

Това е щото са производство на китайската фирма Gemany :mhihi:
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 16 Май 2010, 21:15

Корейска бе, не китайска :mhihi:

600 кинта за ксенон давам само ако е оригинален- купен от Дару, Камор и т.н., но да го купя от бай *уй дето не знае кое как се пише забрави :roll:
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 17 Май 2010, 4:04

ms написа:Корейска бе, не китайска :mhihi:

600 кинта за ксенон давам само ако е оригинален- купен от Дару, Камор и т.н., но да го купя от бай *уй дето не знае кое как се пише забрави :roll:

:OT: Язе за 600 кинта фарове с лупи Ке си купим, но нека не се отдалечаваме от темата :mhihi: :ok: :OT:
Real.Eyes.Realize.Real.Lies

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от KUM4o » 17 Май 2010, 6:28

В раздела продава има един колега ,който продава ксенони по 60лв.Онзи ден си купих и ги монтирах светят отлично и нямат грешка.Препоръчвам го.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 17 Май 2010, 9:49

KUM4o написа:В раздела продава има един колега ,който продава ксенони по 60лв.Онзи ден си купих и ги монтирах светят отлично и нямат грешка.Препоръчвам го.

без гаранция, после да не рИвеш ... :nono: ;)
You said: "Time will change!" What if it changes you?

драфтаджия
Аватар
Кара: '93 316ix Touring
Мечтае да кара: далеч
Детайли за колата: Хубавица =)

Мнение от bigmurzi » 17 Май 2010, 9:53

От този колега си купих аз memberlist.php?mode=viewprofile&u=5456 , вече година нямам проблеми, свети чудесно, баластите са подложени на всякакви състояния и настроения на времето и до момента нямам случай да ми се е запалил само един фар или нещо подобно като проблем. Вярно, китайче е ксенона, но има гаранция и за момента свети безупречно! :yes: + колегата е точен!
Изображение
Е30 на десен завой бензин НЯМА!

ентусиаст
Аватар
Кара: само черни класики!!!

Мнение от Pitbull_Germany » 17 Май 2010, 9:56

KUM4o написа:В раздела продава има един колега ,който продава ксенони по 60лв.Онзи ден си купих и ги монтирах светят отлично и нямат грешка.Препоръчвам го.

+1. Купих един комплект за един приятел. Сложи го и доста време вече кара и казва, че няма никакви ядове. Взех си и за халогените...засега също никакви проблеми! Верно е 60 без гаранция...но за тази цена слабо ме вълнува дали ще изкара :mhihi:

Моят съвет към колегата също е да взима китайче и да не се занимава :) В тази държава истински ксенони на Филипс или Хела трудно ще намериш. Луксимата също няма смисъл...защото е китайска. Въпросът никога не е в парите, а в принципите - когато продаваш нещо за определена цена, то трябва да си ги заслужи...което не е случаят в конкретната случка :D
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 17 Май 2010, 10:01

vicho написа:

50-60лв струват 2 свестни крушки Филипс- Милипс и разни такива. А ксенона с гаранция няма разлика от тоя без гаранция като качество и производител няма разлика. Аз карах 3 години с такива от Ибей без гаранция и яд не съм имал. За мен лично по-добре 2 комплекта по 60лв без гаранция, отколкото един за 120 с гаранция. Ако стане нещо пак ще имаш поне 2 баласта и 1 крушка допълнителни, а да ти изгорят 2 комплекта за 1 година ще е баси малшанса :mhihi:
Изображение

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 17 Май 2010, 11:49

bum_bum написа:
vicho написа:

50-60лв струват 2 свестни крушки Филипс- Милипс и разни такива. А ксенона с гаранция няма разлика от тоя без гаранция като качество и производител няма разлика. Аз карах 3 години с такива от Ибей без гаранция и яд не съм имал. За мен лично по-добре 2 комплекта по 60лв без гаранция, отколкото един за 120 с гаранция. Ако стане нещо пак ще имаш поне 2 баласта и 1 крушка допълнителни, а да ти изгорят 2 комплекта за 1 година ще е баси малшанса :mhihi:

Ма те и тия със Хелите трябва да изкарват пари :shock:
Чак немога да повярвам, че има такива наивници да им вярват :mhihi:
Към автора, абе ти да не си расъл в саксия бе човек, от три години насам нон-стоп се пише за тия ксенони, и повярвай ми няма ралика в качеството на тия от 60 и тия от 600 ;)
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата