Лайното доган се завърна с поредната гавра към българите!
Модератор: Общи модератори
48 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Лайното доган се завърна с поредната гавра към българите!

Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
Re: Лайното доган се завърна с поредната гавра към българите!
Е как да го търсим...отново изфъфли празна реч през още по-изпразнения си умствено електорат и толкова.
Вместо да търсете репортажа ходете се разпишете в подписката "НЕ на Турция в ЕС"
Вместо да търсете репортажа ходете се разпишете в подписката "НЕ на Турция в ЕС"

8.32
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
С празни глави, ама видя ли с колко много чалмясъл добитък е изпълнен винаги плащада около него? Същите тези говеда недай си боже пак може да им се даде шанс да се намъкнат във власта!
Слушам тази вечер по Нова как Румъния е поредната, която затъва. Ако бяха все още на власт БСП-ДПС-НДСВ щяххме да сме в положението на затъващите Гърция и Румъния! Въпреки критиките на доста българи към Бойко сме сравнително добре спрямо съседите и получаваме умерени похвали от европарламента!

Слушам тази вечер по Нова как Румъния е поредната, която затъва. Ако бяха все още на власт БСП-ДПС-НДСВ щяххме да сме в положението на затъващите Гърция и Румъния! Въпреки критиките на доста българи към Бойко сме сравнително добре спрямо съседите и получаваме умерени похвали от европарламента!
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
http://www.dnes.bg/politika/2010/05/19/ ... iava.91333
Лайно е! Напълно съгласен. Краде. Лъга. Хитър е, но народа(българите, не резнатите и ударени в главата) е по-хитър. С предишните избори сложихме ли им го?!? Без "грес"? Сложихме им го! Без смазка. И на БСП и на тех им го сложИхме. Да ви питам, на изборите за президент, к'во ше напраим???
ПС: Некой да се не обърка, отговора трябва да е риторичен на въпроса.
ПС2: Как да ги търпим ей тия от партиите бе?!? Те искат от нас повече права!!! Мо'а ли им *** м*****а?!? Или по-културно, мога ли аз да им натеменужа майчината роза уханна?!?
Лайно е! Напълно съгласен. Краде. Лъга. Хитър е, но народа(българите, не резнатите и ударени в главата) е по-хитър. С предишните избори сложихме ли им го?!? Без "грес"? Сложихме им го! Без смазка. И на БСП и на тех им го сложИхме. Да ви питам, на изборите за президент, к'во ше напраим???
ПС: Некой да се не обърка, отговора трябва да е риторичен на въпроса.
ПС2: Как да ги търпим ей тия от партиите бе?!? Те искат от нас повече права!!! Мо'а ли им *** м*****а?!? Или по-културно, мога ли аз да им натеменужа майчината роза уханна?!?
- Transportera
- старши ентусиаст
-
- Кара: E30 Е38
- Детайли за колата: Не бие много на очи
няма ли кой да го гръмне това копеленце бе маменцето му да е*а 

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Демирев написа:С празни глави, ама видя ли с колко много чалмясъл добитък е изпълнен винаги плащада около него? Същите тези говеда недай си боже пак може да им се даде шанс да се намъкнат във власта!![]()
Абсолютно съм съгласен! Само да добавя, че за съжаление той отново ще е във власта при следващото правителство и то защото е ясно, че Бойко няма да го преизберат. Българина иска европейски закони, ама за другите, а за него си да минава по тънката лайсна и затова много хора ревът че при предишните е било по добре. Ами и на мен ми беше по добре, но държавата беше по зле и затова предпочитам да се оправи държавата, а за тези които имат акъл ще са пак добре без значение кой е на власт.

Доган си има твърд електорат и може да обиди публично всички българи и пак никой не може да го пипне за нищо. Просто в след-89' неговата партия е най-стабилната в Б-я, макар и избирателите изобщо да не знаят за какво гласуват. Идете в Кърджали примерно и кажете нещо анти-ДПС: еми ще ви изгонят на секундата, просто има няколко такива центъра в България, които са си неприкосновено турски.
Само не съм съгласен с друго, прочетено в темата: Твърдо ЗА съм членството на Турция в ЕС и много ще се раздвам когато ги приемат. Само един тесногръд загубен фен на Волен-Болен може да е против Т-я в ЕС.
Само не съм съгласен с друго, прочетено в темата: Твърдо ЗА съм членството на Турция в ЕС и много ще се раздвам когато ги приемат. Само един тесногръд загубен фен на Волен-Болен може да е против Т-я в ЕС.
.
Dimo написа: Само да добавя, че за съжаление той отново ще е във власта при следващото правителство и то защото е ясно, че Бойко няма да го преизберат.
Пари нямам, но ако не го изберат няма да пипна форума половин година. Ако искаш да се хванем на бас, ако не - ще ме търпите още

Spoony написа:Само не съм съгласен с друго, прочетено в темата: Твърдо ЗА съм членството на Турция в ЕС и много ще се раздвам когато ги приемат. Само един тесногръд загубен фен на Волен-Болен може да е против Т-я в ЕС.
Колега, не съм съгласен с две неща написани от теб:
1. Написал си доган с главна буква. Надявам се, че просто е начало на изречение(и въпреки това не го заслужава).
2. Тесногръд или загубен, или и двете, не знам, но знам, че турция ни дължи обезщетения заради робството. Платили са ни от трите овошки по-дългата. Това, а и самото робство, са ми достатъчни. Не съм расист. До някаква степен.
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Ryapoff написа: Това, а и самото робство, са ми достатъчни. Не съм расист. До някаква степен.
Добре че са били турците, че иначе сега можеше и да ни няма като народ, защото може би сме единствения народ, който не е изпитал от болестите и всичко останало случващото се в Западна Европа, през онези 500години.
Колкото до ДПС и аз не искам такива да ни управляват, но са прекалено силни, а ние прекалено слаби. Сигурна съм, че и сега ДПС играе някаква роля във властта, просто не го опоменават гласно.
Единственото, което искам са хора, които да съживят тая държава, но май ще си остана само с желанието.
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Ми нали вожда любимец на народа се закани, че ще го вкара в затвора, какво стана?!
Впрочем има и истина в това, което казва.

Последна промяна saleen на 19 Май 2010, 20:56, променена общо 1 път
Никой не мое ма връне на селу!
- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
Наистина ли някой от вас вярва,че Доган е истински политик,а не производна на огромна маса икономически интереси???Наистина ли си мислите,че с лицето ББ са врагове,дори в чисто политическо-идеологичен план???Ако за вас те са хартиено изразени с различни бЮлетини,общото между тях е че имат общ интерес в името на едни други хартиени продукти--ония с подписа на управителя на БНБ и главния касиер.
Ето само няколко набързо копи-пействани абзаца от чичко гугъл:
Опреснете си следната картинка.Масово по всички видове медии се тръби за премиера слънце и неговата брилянтна политика.Почти не може да се намери статия от последните месеци в която правителството да търпи критики.Масово изкупуване на медии и телевизии от нова медийна групировка, ръководена от Ирена Кръснева и синът и--подставени лица на Доган.Корпоративна търговска банка, която финансира сделките на Ирена Кръстева на медийния пазар държи близо половината от парите на всички държавни учреждение,предприятия и въобще всичко с държавно участие.
Не остана дълго в тайна и срещата на скандалния депутат от ДПС и настоящ медиен магнат Делян Пеевски със зам.-министъра на финансите Владислав Горанов.Издатели и главни редактори изведнъж се събудиха и установиха, че около 80 на сто от разпространението вече е в ръцета на конкуренцията и ги държи за гърлото. Питането за парите на държавните предприятия, най-голямата част от които са в Корпоративна банка по данни от края на м.г., е следствие от невижданата досега преса на основните печатни издания от нов, млад и агресивен играч на пазара.
Завоалирано се поставя въпросът дали правителството по индиректен начин не помага на Корпоративна търговска банка и нейния шеф Цветан Василев в безпрецедентното и в новата, и в старата ни история закупуване на медии.
На премиера Бойко Борисов вероятно му е много приятно всички медии (и най-вече онези, които го плюеха) сега да го венцехвалят. Но това, което сега става у нас, излиза извън обичайната практика.
Та така,зад госпожата Кръстева стои Доган,човекът който миналата година купи на сина си чисто ново уникално бентли от луксозно автоизложение в Германия,а зад парите чрез които тази същата госпожа изкупува медия след медия стои Корпоративна търговска банка и нейния шеф Цветан Василев,които чрез държавни пари,тоест на всички нас данъкоплатците обслужват частни интереси с помощта на правителството.
Лошото е че тоя политически минетаджия Доган е 20 години все в играта не защото е силен политически,а е МНОГО силен икономически.Ако някой от вас има познати живеещи в да ги нарека етническите части на България,нека се информира от тях какво е влиянието там на Доган,как се намира хубава работа в тея региони и как ха си казал нещо накриво,ха не мож си намери място.
Врагове ли са Доган и ББ или приятели работещи за обща финансова кауза,и дали плЮейки срещу Доган не плЮете и някой,който уж трябва да е доброто ченге???
Ето само няколко набързо копи-пействани абзаца от чичко гугъл:
Опреснете си следната картинка.Масово по всички видове медии се тръби за премиера слънце и неговата брилянтна политика.Почти не може да се намери статия от последните месеци в която правителството да търпи критики.Масово изкупуване на медии и телевизии от нова медийна групировка, ръководена от Ирена Кръснева и синът и--подставени лица на Доган.Корпоративна търговска банка, която финансира сделките на Ирена Кръстева на медийния пазар държи близо половината от парите на всички държавни учреждение,предприятия и въобще всичко с държавно участие.
Не остана дълго в тайна и срещата на скандалния депутат от ДПС и настоящ медиен магнат Делян Пеевски със зам.-министъра на финансите Владислав Горанов.Издатели и главни редактори изведнъж се събудиха и установиха, че около 80 на сто от разпространението вече е в ръцета на конкуренцията и ги държи за гърлото. Питането за парите на държавните предприятия, най-голямата част от които са в Корпоративна банка по данни от края на м.г., е следствие от невижданата досега преса на основните печатни издания от нов, млад и агресивен играч на пазара.
Завоалирано се поставя въпросът дали правителството по индиректен начин не помага на Корпоративна търговска банка и нейния шеф Цветан Василев в безпрецедентното и в новата, и в старата ни история закупуване на медии.
На премиера Бойко Борисов вероятно му е много приятно всички медии (и най-вече онези, които го плюеха) сега да го венцехвалят. Но това, което сега става у нас, излиза извън обичайната практика.
Та така,зад госпожата Кръстева стои Доган,човекът който миналата година купи на сина си чисто ново уникално бентли от луксозно автоизложение в Германия,а зад парите чрез които тази същата госпожа изкупува медия след медия стои Корпоративна търговска банка и нейния шеф Цветан Василев,които чрез държавни пари,тоест на всички нас данъкоплатците обслужват частни интереси с помощта на правителството.
Лошото е че тоя политически минетаджия Доган е 20 години все в играта не защото е силен политически,а е МНОГО силен икономически.Ако някой от вас има познати живеещи в да ги нарека етническите части на България,нека се информира от тях какво е влиянието там на Доган,как се намира хубава работа в тея региони и как ха си казал нещо накриво,ха не мож си намери място.
Врагове ли са Доган и ББ или приятели работещи за обща финансова кауза,и дали плЮейки срещу Доган не плЮете и някой,който уж трябва да е доброто ченге???
Ще пиша бавно и поетапно.
Ми може да е маса, топка лой, кожа и кости, храчка или к'вото и да е, обаче умее да приказва.
Политическо-идеологичен план. Бре! Якия израз каза, а? В политически план имат допирни точки, ако това турското мо'е се нарече политика. И двете партии искат да управляват само те. В идеологичен план, доган е хитър и привлича дивиденти към себе си. Бат' Бойко, чо'ека от народЯ, няма такава дълбока мисъл за съжаление(мое мнение, да не ми цъфнете, баретите, на вас ви говорим
). Той направи много неща. Издигна се. Взе властта. Според мен има желание, не знам как мислите вие. Има желание да направи нещо в положителна посока за България.
Колега, усещаш ли, че тук имат една огромна, не, ОЧЕВАДНА разлика - единия се у***(усра искам да напиша, примерно) от крадене и започна да наглее с речите си в село на ма*ната си, които започнаха да се излъчват по националните канали.
Кой крал-крал.
За това и мен ме е яд. Трябват местни избори след време.
К'во толко' против Борисов имаш?!? Аз като плюя на дпс лидера, плюя на дпс лидера. Както като ти отговарям, отговарям на теб, не на Скиса, не на Кристъл!!! Те не са един и същи човек, всъщност, ще го кажа така: доган е Борисов, колкото ти си Скиса. Може да се опита, ама нема му се получи.
[quote=((:BuKcu:))]
Добре че са били турците, че иначе сега можеше и да ни няма като народ, защото може би сме единствения народ, който не е изпитал от болестите и всичко останало случващото се в Западна Европа, през онези 500години.
Колкото до ДПС и аз не искам такива да ни управляват, но са прекалено силни, а ние прекалено слаби. Сигурна съм, че и сега ДПС играе някаква роля във властта, просто не го опоменават гласно.
Единственото, което искам са хора, които да съживят тая държава, но май ще си остана само с желанието.[/quote=((:BuKcu:))]
Ти акъл имаш ли?!? Добре, че били турците. Не е истина!!! Ако не бяха те, дали нямаше да сме доста по-добре?!? Или викаш, те са ни помагали??? Помагали са ни да, ходели са по къщите и са подпомагали с по една рязана па*ка хората. Т'ва в най-добрия случай. Викаш добре, че са били те!!! Добре, че са изнасилвали дъщери, жени, майки, бтв сигурно и мъже, не знам. Не сме били изпитали болестите на Западна Европа. Ми то от тая болест, наречена робство, к'ва по-голяма бе?!? И последно, ние сме прекалено слаби, ако кажем, че сме прекалено слаби!!! 1878 година ако не сме били ние освен руснаците, щяхме да сме свободни... в мечтите си!!! Дали и ся ако решим не можем да им теглим по една майна и да си ходят у анадола всичките политици от дпс-то?!? С обикновените турци проблеми нямаме!
jordanpar написа:Наистина ли някой от вас вярва,че Доган е истински политик,а не производна на огромна маса икономически интереси???
Ми може да е маса, топка лой, кожа и кости, храчка или к'вото и да е, обаче умее да приказва.
jordanpar написа:Наистина ли си мислите,че с лицето ББ са врагове,дори в чисто политическо-идеологичен план???
Политическо-идеологичен план. Бре! Якия израз каза, а? В политически план имат допирни точки, ако това турското мо'е се нарече политика. И двете партии искат да управляват само те. В идеологичен план, доган е хитър и привлича дивиденти към себе си. Бат' Бойко, чо'ека от народЯ, няма такава дълбока мисъл за съжаление(мое мнение, да не ми цъфнете, баретите, на вас ви говорим

jordanpar написа:Ако за вас те са хартиено изразени с различни бЮлетини,общото между тях е че имат общ интерес в името на едни други хартиени продукти--ония с подписа на управителя на БНБ и главния касиер.
Колега, усещаш ли, че тук имат една огромна, не, ОЧЕВАДНА разлика - единия се у***(усра искам да напиша, примерно) от крадене и започна да наглее с речите си в село на ма*ната си, които започнаха да се излъчват по националните канали.
jordanpar написа:доган,човекът който миналата година купи на сина си чисто ново уникално бентли от луксозно автоизложение в Германия
Кой крал-крал.
jordanpar написа:Лошото е че тоя политически минетаджия доган е 20 години все в играта не защото е силен политически,а е МНОГО силен икономически.Ако някой от вас има познати живеещи в да ги нарека етническите части на България,нека се информира от тях какво е влиянието там на Доган,как се намира хубава работа в тея региони и как ха си казал нещо накриво,ха не мож си намери място.
За това и мен ме е яд. Трябват местни избори след време.
jordanpar написа:Врагове ли са Доган и ББ или приятели работещи за обща финансова кауза,и дали плЮейки срещу Доган не плЮете и някой,който уж трябва да е доброто ченге???
К'во толко' против Борисов имаш?!? Аз като плюя на дпс лидера, плюя на дпс лидера. Както като ти отговарям, отговарям на теб, не на Скиса, не на Кристъл!!! Те не са един и същи човек, всъщност, ще го кажа така: доган е Борисов, колкото ти си Скиса. Може да се опита, ама нема му се получи.
[quote=((:BuKcu:))]
Единственото, което искам са хора, които да съживят тая държава, но май ще си остана само с желанието.[/quote=((:BuKcu:))]
Ти акъл имаш ли?!? Добре, че били турците. Не е истина!!! Ако не бяха те, дали нямаше да сме доста по-добре?!? Или викаш, те са ни помагали??? Помагали са ни да, ходели са по къщите и са подпомагали с по една рязана па*ка хората. Т'ва в най-добрия случай. Викаш добре, че са били те!!! Добре, че са изнасилвали дъщери, жени, майки, бтв сигурно и мъже, не знам. Не сме били изпитали болестите на Западна Европа. Ми то от тая болест, наречена робство, к'ва по-голяма бе?!? И последно, ние сме прекалено слаби, ако кажем, че сме прекалено слаби!!! 1878 година ако не сме били ние освен руснаците, щяхме да сме свободни... в мечтите си!!! Дали и ся ако решим не можем да им теглим по една майна и да си ходят у анадола всичките политици от дпс-то?!? С обикновените турци проблеми нямаме!
Последна промяна driver69 на 19 Май 2010, 22:24, променена общо 1 път
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Нема да пиша да не ми спрът нета...ама некой требе да отиде на детектор да видим колко точно милее за родината и как се изкарват 1 милиард лева за 9 години(проста сметка-делено на 9 години прави по 111 милиона на година или...абе сметай на ден по колко е...)
- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
((:BuKcu:)) написа:Добре че са били турците...
Ехеее, доживях и това да го видя!

Да, добре, че са били турците да ни смажат като народ, да изкоренят почти до дъно българския дух, да анихилират цвета на нацията, да ни задържат в развитието си за 5 века! Да ни държат далеч от Ренесанса, откриването на новия свят...Браво, трябва ръка да им целуваме!
Без страх, без спирачка!
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
((:BuKcu:)) написа:Ryapoff написа: Това, а и самото робство, са ми достатъчни. Не съм расист. До някаква степен.
Единственото, което искам са хора, които да съживят тая държава, но май ще си остана само с желанието.
Колежке ама ти сериозно,я се упомни малко.
48 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4