Някой с добър Гръцки???
Модератор: Общи модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
Някой с добър Гръцки???
Колеги , трябва ми да се преведат два документа на гръцки език , които е по една страничка. Има ли някой , който да знае добре езика и му се занимава да ги преведе , защото са ми важни и немога да си позволя превод с Google преводач. 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: Някой с добър Гръцки???
Дай ги на преводач, но внимавай. Има едно бюро на Раковска до Графа, там ми взеха 400лв за превод от гръцки и като го занесох на адвоката ми каза, че е превеждано с гугъл преводача и няма никакъв смисъл 

- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
- kalinm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39
Мога да се пробвам.За по лесно ако можеш ги сканирай и ми ги прати на мейла,който ще ти изпратя на лс.
Докато умните се наумуват,лудите се налудуват......
- pistata9889
- ентусиаст
-
- Кара: Камион колкото читалището...
Егати и сумите,а тук в Гърция адвоката си ги превежда самичък на къкъвто език искаш,и услугате е безплатна ако естествено той се занимава с теб.
ПП:Вчера правихме едно пълномощно и сам си го направи превода човека,без да иска една стотинка отгоре.
ПП:Вчера правихме едно пълномощно и сам си го направи превода човека,без да иска една стотинка отгоре.
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
- ZLATEN
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е55
пробвай с google : http://translate.google.bg/?hl=bg&tab=wT#
Има си тяга 740i -> http://www.youtube.com/watch?v=Nt_ZPIrCdEg
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
pistata9889 написа:Егати и сумите,а тук в Гърция адвоката си ги превежда самичък на къкъвто език искаш,и услугате е безплатна ако естествено той се занимава с теб.
И мен ми превеждаха така "без пари" и накрая 8000 евра за такси, разноски, данъци и данъчета

pistata9889 написа:Егати и сумите,а тук в Гърция адвоката си ги превежда самичък на къкъвто език искаш,и услугате е безплатна ако естествено той се занимава с теб.

- ITK
- младши ентусиаст
-
- Кара: да го карат
Колега, не се занимавай с глупости от рода на Гугъл и други машинки - дай го на някое бюро за преводи или професионален преводач, ако не си намерил още вариант, пиши ми на лично (да не си помислят, че правя тук реклама), ще ти пратя контакти на много добра, лицензирана и опитна преводачка от и на гръцки...
Успех
Успех

F**k them all!
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
скенирай ,качи на сайт,прати ми линк и до утре вечер си готов ,че неска малко нямам време...
10 мнения
• Страница 1 от 1