доволни ли сте от управлението на НДСВ
Модератор: Общи модератори
51 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
доволни ли сте от управлението на НДСВ
Днес 39 НС управлявано от НДСВ преключи своя мандат , кажете доволни ли сте от управлението или не
като цяло добре се представиха на макро и имидж ниво. преблема (като на всички "интелектуалци") е че нищо не свършиха срещу организираната престъпност което само по себе си е престъпление.
определящото е че от текущите политици няма кои да се справи със този проблем. икономиката ще се развива канонизирана от европейските изисквания- от тука нататъка стратегията е малко или много ясна- затова и следващото правителство просто ще подържа посоката- това го може всяка от кандидатските партии щото то си върви на автопилот най-общо казано, но проблема със престъпноста няма кой да пребори. от там и е все едно кой ще спечели изборите. ама наистина все едно. единственото за което трябва да се внимава е малцинствата да не спечелят прекалено голямо вляние във следващото народно събрание. защото тогава въпроса ще опре до народностно оцеляване- защото нито турците, нито ромите искат да бъдат българи и да бъдат приобщени. не съм пристрастен- нямам всъщност мнение по въпроса защото е сложен- но просто констатирам.
определящото е че от текущите политици няма кои да се справи със този проблем. икономиката ще се развива канонизирана от европейските изисквания- от тука нататъка стратегията е малко или много ясна- затова и следващото правителство просто ще подържа посоката- това го може всяка от кандидатските партии щото то си върви на автопилот най-общо казано, но проблема със престъпноста няма кой да пребори. от там и е все едно кой ще спечели изборите. ама наистина все едно. единственото за което трябва да се внимава е малцинствата да не спечелят прекалено голямо вляние във следващото народно събрание. защото тогава въпроса ще опре до народностно оцеляване- защото нито турците, нито ромите искат да бъдат българи и да бъдат приобщени. не съм пристрастен- нямам всъщност мнение по въпроса защото е сложен- но просто констатирам.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
За мен свършиха работа като за 800 дни
Сериозно има какво да се желае още в борбата с престъпноста и външната ни политика,но...
Само че пак вървим към ДПЦ-коз
От което ме е страх, пък и нека се заголедаме в разните партийки който от избори на избори стават от 0,5 към 2 към 2.8 процента,па току виж след 10 години си имаме правителство от роми,турци,...
Нищо лично (аз самият дори съм само 50% българин) 

Само че пак вървим към ДПЦ-коз

От което ме е страх, пък и нека се заголедаме в разните партийки който от избори на избори стават от 0,5 към 2 към 2.8 процента,па току виж след 10 години си имаме правителство от роми,турци,...

- sikar
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е60 LCI 530 xd MT
Tod
--------------------------------------------------------------------------------
Иван Костов само да не върнем пак!!!...
Никой не те пита какво е мнението ти за Костов

Цитат:
Tod
--------------------------------------------------------------------------------
Никой не те пита какво е мнението ти за Костов ,щото ако го намаше,май Виденовата зима на 97 още намаше да е свършила и щеше да сънуваш ЕО!
А ВЕ ПАЛЯК Я СЕ ГРЪМНИ ОВчИИИИ
If today was perfect, there would be no need for tomorrow!

- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
sikar написа:Tod
Никой не те пита какво е мнението ти за Костов,щото ако го намаше,май Виденовата зима на 97 още намаше да е свършила и щеше да сънуваш ЕО!
Aбе то по твоята логика ако Левски беше с Nike-ове, а Ботев с каска.....
ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Тва за маратонките на В.Левски се казва: Пума диск уе нищо не знаеш
А за НДСВ нищо ново поредните окрали квото могат за 800дни. Всеки 4г. народа на България храни различни ПАЛЯЦИ и докато не я ликвидират няма да спрът да краднат деба и мангалите мръсни потни да умрат у кофите дано 

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- sikar
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е60 LCI 530 xd MT
stjoker, леко бе момче не те обиждам така, че ако искаш нещо да ми кажеш-гледам от един град сме та...заповядай да обсъдим нещата, да се запознаеш с овчия;)
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
ИДВА НОВОТО ВРЕМЕЕЕЕЕЕ
))))

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
ИДВА НОВОТО ВРЕМЕЕЕЕЕЕ
))))

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
evans написа:Ей това да говориш за политика е мръсна работа ,пуснах една тема и вие се сбихте
Ми то за тва сме я докарали до там

51 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4