Жените от авто салона

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Жените от авто салона

Мнение от boost » 18 Юни 2005, 14:43

Видях в една друга тема за салона,че има интерес,та това са мойте чакам вашите :mhihi: :mhihi:

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 18 Юни 2005, 15:36

Абе нещо не ми аресва в лицето ,много дърта ми изглежда аз си падам по по-млади , иначе циците са и :yes: :clap: :lalala:

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 18 Юни 2005, 23:24

Не е хич лоша мен ми харесва, а за останалите жени от автосалона видеото ми е готово, утре го свалям на компира и до понеделник е качено, общо е към 1 час и отразява целия авто салон (предимно колите ама се случва често обектива да се насочва и към жените) :twisted:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: скутЕрЕ!
Мечтае да кара: Перлини :))))

Мнение от moto » 18 Юни 2005, 23:37

Мдааа имаше бая каки на салона!Но неможете да отречете че на щанда на Рекстън бяха най-яките п***и :D -междудругото тяхно момиче стана и мис автосалон-беше номер 16-снимах се с нея вчера-още не беше известна :mhihi: ....междудругото се снимах и с Мис България :D ....но иначе на щанда на Ямаха имаше 2 момичета,които просто ме изкефиха отвсякъде---три пъти ми казваха да не се кавам на моторите,накрая ми дадоха пълен каталога да ма изгонат :mhihi: :mhihi: :mhihi: ....при джантите на Маргел също се накефих :D ...,а тая как с големите цици също се снимах с нея...е тя определено е една от най-най- яките :D !
Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 18 Юни 2005, 23:41

шшшш на щанда ам МЕРГЕЛИТЕ има две каки мойте каки от мойто даскало са височката с черната коса Цвети яка п**** е :mhihi: :mhihi: :mhihi: ох на баткоооооооо
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от moto » 18 Юни 2005, 23:44

Е даде :mhihi: ....чудех се да и искам ли телефона,на таз високата,ма кат спряха едни чичковци с фешън ризки и дебели ланци се отказах :( :mhihi: :mhihi: :mhihi: ......междудругото за пореден път на този автосалон си доказах че колата е*е :help: :mhihi:
Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!

младши ентусиаст
Аватар

.....

Мнение от GOGY » 19 Юни 2005, 1:22

абе тая година и колите и жените са ОК 8) :mhihi:
jba jbu jbadu jmuc bajuu

Аватар
Кара: Кво ли не...

Мнение от Nasti » 19 Юни 2005, 8:43

ЕЕЕЕЕЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙ САМО ТАКА, НЕ СНИМАЙТЕ ПОВЕЧЕ КОЛИ НА ТИЯ АВТОСАЛОНИ ЧЕ ВСИЧКИТЕ СЪМ ГИ ВИЖДАЛ ПО УЛИЦИТЕ ДАВАЙТЕ ПИЧЕТАТА

тва zoom-a е голяма екстра ей!!!!!!
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 19 Юни 2005, 9:42

moto написа:Е даде :mhihi: ....чудех се да и искам ли телефона,на таз високата,ма кат спряха едни чичковци с фешън ризки и дебели ланци се отказах :( :mhihi: :mhihi: :mhihi: ......междудругото за пореден път на този автосалон си доказах че колата е*е :help: :mhihi:
височката чернокосата чичковце с МЕРГЕЛИ ли я возат
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

кавалер-монтьор
кавалер-монтьор
Аватар
Кара: леки BMW-та :):):)
Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta

Мнение от gazzzar » 19 Юни 2005, 11:25

Първото момиче се казва Теодора и е от Русе....много става момичето ама знам, че харчи много наградско....За нея Туртурело сигурно ще може да каже нещо повече :P

ПС:.......Иначе за каките от салона се обръщайте към мен....аз мога да ви бъда като много полезен ескурзовод.....ще ви покажа всички забележителности :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3.... 8) 8) 8)
Изображение
"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от moto » 19 Юни 2005, 14:36

Газзаре-искам телефона на номер 5 от конкурса-момичето беше на щанда на Рекстън :D ....давам подкупи под масата ей :D :mhihi:

М40 Forever
Аватар
Кара: M

Мнение от Малкия » 19 Юни 2005, 14:44

Аве от тез с сините полички имаше една мноуу свежарка :shock: Некои да знаии нещо по въпроса или снимка да пусне :lol: :lol:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от moto » 21 Юни 2005, 12:09

Газзар-баце съвсем сериозно ти говоря!От 3 дена съм е така :shock: :drinking: :( -просто съм адски мнооого влюбен :( !Кажи,ако верно знаеш по какъв начин мога да се свържа с това момиче?Беше номер 5 на конкурса мис автосалон и беше на щанда на Ратола(рекстън).С къса русо-кестенява коса,най-страхотната усмивка,и най-неподправеното поведение :) !!!Забравих-беше височка!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от marti the pi4 » 21 Юни 2005, 12:27

казва се Мирела телефона е 0899 345... ама много е скъпичка брато ако имаш 100 на час си в джаза ако ли не гледай снимките от изложението ( мацката е спец по секс в коли) :mhihi: :mhihi: :mhihi:
gambling with the devil on the road

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 21 Юни 2005, 12:49

ауууу с тая глава тая може да участва в продължението на шрек и да е в главната роля :mhihi:

Следваща

Назад към Извън Темата