Жените от авто салона
Модератор: Общи модератори
33 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Жените от авто салона
Видях в една друга тема за салона,че има интерес,та това са мойте чакам вашите

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Не е хич лоша мен ми харесва, а за останалите жени от автосалона видеото ми е готово, утре го свалям на компира и до понеделник е качено, общо е към 1 час и отразява целия авто салон (предимно колите ама се случва често обектива да се насочва и към жените) 

- moto
- младши ентусиаст
-
- Кара: скутЕрЕ!
- Мечтае да кара: Перлини :))))
Мдааа имаше бая каки на салона!Но неможете да отречете че на щанда на Рекстън бяха най-яките п***и
-междудругото тяхно момиче стана и мис автосалон-беше номер 16-снимах се с нея вчера-още не беше известна
....междудругото се снимах и с Мис България
....но иначе на щанда на Ямаха имаше 2 момичета,които просто ме изкефиха отвсякъде---три пъти ми казваха да не се кавам на моторите,накрая ми дадоха пълен каталога да ма изгонат
....при джантите на Маргел също се накефих
...,а тая как с големите цици също се снимах с нея...е тя определено е една от най-най- яките
!

Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
шшшш на щанда ам МЕРГЕЛИТЕ има две каки мойте каки от мойто даскало са височката с черната коса Цвети яка п**** е
ох на баткоооооооо

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- moto
- младши ентусиаст
-
Е даде
....чудех се да и искам ли телефона,на таз високата,ма кат спряха едни чичковци с фешън ризки и дебели ланци се отказах
......междудругото за пореден път на този автосалон си доказах че колата е*е

Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!
- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
ЕЕЕЕЕЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙ САМО ТАКА, НЕ СНИМАЙТЕ ПОВЕЧЕ КОЛИ НА ТИЯ АВТОСАЛОНИ ЧЕ ВСИЧКИТЕ СЪМ ГИ ВИЖДАЛ ПО УЛИЦИТЕ ДАВАЙТЕ ПИЧЕТАТА
тва zoom-a е голяма екстра ей!!!!!!
тва zoom-a е голяма екстра ей!!!!!!
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
височката чернокосата чичковце с МЕРГЕЛИ ли я возатmoto написа:Е даде....чудех се да и искам ли телефона,на таз високата,ма кат спряха едни чичковци с фешън ризки и дебели ланци се отказах
![]()
![]()
![]()
......междудругото за пореден път на този автосалон си доказах че колата е*е
![]()
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
Първото момиче се казва Теодора и е от Русе....много става момичето ама знам, че харчи много наградско....За нея Туртурело сигурно ще може да каже нещо повече
ПС:.......Иначе за каките от салона се обръщайте към мен....аз мога да ви бъда като много полезен ескурзовод.....ще ви покажа всички забележителности

ПС:.......Иначе за каките от салона се обръщайте към мен....аз мога да ви бъда като много полезен ескурзовод.....ще ви покажа всички забележителности

ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
- moto
- младши ентусиаст
-
Газзаре-искам телефона на номер 5 от конкурса-момичето беше на щанда на Рекстън
....давам подкупи под масата ей

- Малкия
- М40 Forever
-
- Кара: M
Аве от тез с сините полички имаше една мноуу свежарка
Некои да знаии нещо по въпроса или снимка да пусне

- moto
- младши ентусиаст
-
Газзар-баце съвсем сериозно ти говоря!От 3 дена съм е така
-просто съм адски мнооого влюбен
!Кажи,ако верно знаеш по какъв начин мога да се свържа с това момиче?Беше номер 5 на конкурса мис автосалон и беше на щанда на Ратола(рекстън).С къса русо-кестенява коса,най-страхотната усмивка,и най-неподправеното поведение
!!!Забравих-беше височка!

- marti the pi4
- младши ентусиаст
-
казва се Мирела телефона е 0899 345... ама много е скъпичка брато ако имаш 100 на час си в джаза ако ли не гледай снимките от изложението ( мацката е спец по секс в коли)

gambling with the devil on the road
- Гост
-
33 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3