Застрахователни неволи
Модератор: Общи модератори
51 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- bscsystem
- младши ентусиаст
-
- Кара: N55
Застрахователни неволи
Ще бъда кратък
Защото преди малко се прибрах от Лефинс и
Удрям кратер отваря се аирбег, пукам гума, крива джанта.. пускам си щета... пиша една торба документи... След 1месец отива да видя какво става (Днес) тия ме пращат в КАТ.. отивам в КАТ там ми било излязло наказателно постановления от преди 2гд не знам си къде за скорост... не съм бил отишъл на време и ми е връчено служебно. Айде пак в лев инс и там ми казват, че на тая дата съм се бил водил без книжка след като КАТ са ми връчили служебно акта..
Тия малко на руска ролетка, докато не ти излезне акта се водиш редовен, излиза ти акта, ама той пък взел че се паднал в датата на удара и айде оправяй се....

Удрям кратер отваря се аирбег, пукам гума, крива джанта.. пускам си щета... пиша една торба документи... След 1месец отива да видя какво става (Днес) тия ме пращат в КАТ.. отивам в КАТ там ми било излязло наказателно постановления от преди 2гд не знам си къде за скорост... не съм бил отишъл на време и ми е връчено служебно. Айде пак в лев инс и там ми казват, че на тая дата съм се бил водил без книжка след като КАТ са ми връчили служебно акта..

Тия малко на руска ролетка, докато не ти излезне акта се водиш редовен, излиза ти акта, ама той пък взел че се паднал в датата на удара и айде оправяй се....

E46 330d M57D30, 304k.c. 550nm 1.6 boost by TST Racing, Black/Estoril Blue, Full M tech 2, Simota AF w/ custom downpipe and 76mm straight exhaust, Boost Meter VDO, Strut bar, Brembo 320mm/300, Coilovers w/ Rondell 0081 8x18 225/40 - 10x18 245/40 Vredestein Ultrac Sessanta, Front camber plates, Rear Adjustable Camber Arms, Black HID Retrofit 6k. - Sold
E87 - Black on black, exterior M1 bodykit, interior full sports package. - Sold
N55 335i m-sport, S2+ 331whp
- Burningparis
- ентусиаст
-
- Кара: 320 I
Re: Застрахователни неволи
Ами обади се на този, който ти е правил застраховката да ти съдейства, въпреки, че ако си без книжка според КАТ, са си в правото да ти откажат. Ние затова си имаме хора там, с които контактуваме близо по подобни казуси и ако има такива издънки те се виждат преди да е станало късно.
Успех все пак!
Успех все пак!
- OxoBoxo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е(90)335I
- Детайли за колата: Е(90) 335I ->2007г,306к.с, автомат калашников
Тия филми на ЛевИнс ги остави,аз почти същото като теб имах случка ,включително викнах мобилната група и пак не ме огря, разправии връзки и чак тогава. За това този застраховател съм го зачертал от списъка ми. с 2 думи, искай им писмено становище и с него в КФН->жалба и те да се оправят
- Burningparis
- ентусиаст
-
- Кара: 320 I
те все едно другите са различни. На мен от Виктория ми дадаха 20 лв за ново гърне и НЕ ми признаха сцхупена перка поради скапан ремонт в техен доверен сервиз дето ма е от всякъде в техния ресор. Преди това пък платиха на доверения сервиз 2500 лв за ремонт на калник, броня, капак и маска и фар...и от сервиза сложиха китайчета и пах среден...
това за Лев Инс е странно. Те даже плащат боя при маркиран елемен понякога, а в момнта се водят за една от компаниите дето плащат доста добре.
това за Лев Инс е странно. Те даже плащат боя при маркиран елемен понякога, а в момнта се водят за една от компаниите дето плащат доста добре.
bscsystem написа:Ще бъда кратък![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Удрям кратер отваря се аирбег, пукам гума, крива джанта.. пускам си щета... пиша една торба документи... След 1месец отива да видя какво става (Днес) тия ме пращат в КАТ.. отивам в КАТ там ми било излязло наказателно постановления от преди 2гд не знам си къде за скорост... не съм бил отишъл на време и ми е връчено служебно. Айде пак в лев инс и там ми казват, че на тая дата съм се бил водил без книжка след като КАТ са ми връчили служебно акта..![]()
а ако си беше платил акта навреме всичко щеше да е наред...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
alx написа:bscsystem написа:Ще бъда кратък![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Удрям кратер отваря се аирбег, пукам гума, крива джанта.. пускам си щета... пиша една торба документи... След 1месец отива да видя какво става (Днес) тия ме пращат в КАТ.. отивам в КАТ там ми било излязло наказателно постановления от преди 2гд не знам си къде за скорост... не съм бил отишъл на време и ми е връчено служебно. Айде пак в лев инс и там ми казват, че на тая дата съм се бил водил без книжка след като КАТ са ми връчили служебно акта..![]()
а ако си беше платил акта навреме всичко щеше да е наред...

- emil_shumanov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 520i
Колеги, в Лев Инс щети не изплащат или поне аз с такова впечатление останах защото и мен ме мотаха три месеца и накрая така и не ми платиха нищо. Добре, че щетата не беше голяма (много леко подбита задна броня) и все пак си е щета, този случаи ме накара да се замисля какво правим при по голяма щета. Просто вече никога не бих повторил да направя каквато и да е застраховка в ЛЕВ ИНС. 

- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Не знам с какъв акъл застраховате в компанията с възможно НАЙ-евтините застраховки и на всичкото отгоре притежание на Алексей Петров.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
Archangel написа: Алексей Петров.
Който е...?

П.С. Каква е тая простотия да се иска протокол от КАТ, след като удара е ОЧЕваден...

Real.Eyes.Realize.Real.Lies
- Projektzwo
-
-
- Кара: 200CE
uCnaHeTcA написа:Archangel написа: Алексей Петров.
Който е...?![]()
П.С. Каква е тая простотия да се иска протокол от КАТ, след като удара е ОЧЕваден...Аз за тоя дето ду'а ли съм си платил като поп четири цифрена сума, или да ми плащат при щета
![]()
![]()
Струва ми се че не схвана какво точно са изискали от колегата по-горе...

А по темата - пич, кой ти е крив в случая? Радвай се че не си пребил някой, че тогава вече става интересно.

- eekset
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39... :D
- Мечтае да кара: платноходка
uCnaHeTcA написа:Archangel написа: Алексей Петров.
Който е...?![]()
П.С. Каква е тая простотия да се иска протокол от КАТ, след като удара е ОЧЕваден...Аз за тоя дето ду'а ли съм си платил като поп четири цифрена сума, или да ми плащат при щета
![]()
![]()
в случая май човека са го пратили за справка за контролни точки, а не за протокол. което е масова практика при всички застрахователи. при въпросната справка излиза че е неправоспособен, като следствие на служебно връченото наказателно постановление. доколкото си спомням наказанието отнемане на свидетелство започва да тече от връщането на същото в КАТ... много тъпо се е получило в случая.
Аз нещо се пообърках...
Винаги съм си мислел че наказателното постановление се връчва лично и за първи път чувам за служебно връчване ...
Винаги съм си мислел че наказателното постановление се връчва лично и за първи път чувам за служебно връчване ...
- bscsystem
- младши ентусиаст
-
- Кара: N55
Да се радвам, че не съм пребил някой ? Вие полудяхте, ударил съм дупка и ми изскочи аирбега, какво толкова е станало.. Плащам 2000лв автокаско и се надявах поне едната вноска да ми покрият, а те почнаха да ми тестват изрядността на документите по всевъзможни начини и освен всичко друго ме караха да пиша какви ли не обяснения? Когато е трябвало съм им ги дал тия документи, кво ми дреме че няколко месеца по късно нещо е станало...
Като им давам парите не ме карат да пиша
Все тая и да се ядосвам и да не се ядосвам нищо няма да стане.
Като им давам парите не ме карат да пиша

Все тая и да се ядосвам и да не се ядосвам нищо няма да стане.
E46 330d M57D30, 304k.c. 550nm 1.6 boost by TST Racing, Black/Estoril Blue, Full M tech 2, Simota AF w/ custom downpipe and 76mm straight exhaust, Boost Meter VDO, Strut bar, Brembo 320mm/300, Coilovers w/ Rondell 0081 8x18 225/40 - 10x18 245/40 Vredestein Ultrac Sessanta, Front camber plates, Rear Adjustable Camber Arms, Black HID Retrofit 6k. - Sold
- RadoIvanov
- кандидат ентусиаст
-
emil_shumanov написа:Колеги, в Лев Инс щети не изплащат или поне аз с такова впечатление останах защото и мен ме мотаха три месеца и накрая така и не ми платиха нищо. Добре, че щетата не беше голяма (много леко подбита задна броня) и все пак си е щета, този случаи ме накара да се замисля какво правим при по голяма щета. Просто вече никога не бих повторил да направя каквато и да е застраховка в ЛЕВ ИНС.
Едно приятелче скоро (преди месец и нещо) също каза, че са го въртяли много време и са си измисляли какви ли не предтекстове само за да не му платят една щета. Беше се изнервил много и каза, че повече никога няма да направи каско при тях.
С моето "П.С." излязох Оффтопик... Разбрах на колегата проблема, но споделих и един мой, та така... 

Real.Eyes.Realize.Real.Lies
51 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4