Застрахователни неволи

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: N55

Застрахователни неволи

Мнение от bscsystem » 26 Май 2010, 17:15

Ще бъда кратък :ranting: :ranting: :ranting: Защото преди малко се прибрах от Лефинс и :dummy: :ranting: :ranting:

Удрям кратер отваря се аирбег, пукам гума, крива джанта.. пускам си щета... пиша една торба документи... След 1месец отива да видя какво става (Днес) тия ме пращат в КАТ.. отивам в КАТ там ми било излязло наказателно постановления от преди 2гд не знам си къде за скорост... не съм бил отишъл на време и ми е връчено служебно. Айде пак в лев инс и там ми казват, че на тая дата съм се бил водил без книжка след като КАТ са ми връчили служебно акта.. :censored:

Тия малко на руска ролетка, докато не ти излезне акта се водиш редовен, излиза ти акта, ама той пък взел че се паднал в датата на удара и айде оправяй се....

:dunno:
E46 330d M57D30, 304k.c. 550nm 1.6 boost by TST Racing, Black/Estoril Blue, Full M tech 2, Simota AF w/ custom downpipe and 76mm straight exhaust, Boost Meter VDO, Strut bar, Brembo 320mm/300, Coilovers w/ Rondell 0081 8x18 225/40 - 10x18 245/40 Vredestein Ultrac Sessanta, Front camber plates, Rear Adjustable Camber Arms, Black HID Retrofit 6k. - Sold

E87 - Black on black, exterior M1 bodykit, interior full sports package. - Sold

N55 335i m-sport, S2+ 331whp

ентусиаст
Аватар
Кара: 320 I

Re: Застрахователни неволи

Мнение от Burningparis » 26 Май 2010, 17:50

Ами обади се на този, който ти е правил застраховката да ти съдейства, въпреки, че ако си без книжка според КАТ, са си в правото да ти откажат. Ние затова си имаме хора там, с които контактуваме близо по подобни казуси и ако има такива издънки те се виждат преди да е станало късно.
Успех все пак!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е(90)335I
Детайли за колата: Е(90) 335I ->2007г,306к.с, автомат калашников

Мнение от OxoBoxo » 26 Май 2010, 17:55

Тия филми на ЛевИнс ги остави,аз почти същото като теб имах случка ,включително викнах мобилната група и пак не ме огря, разправии връзки и чак тогава. За това този застраховател съм го зачертал от списъка ми. с 2 думи, искай им писмено становище и с него в КФН->жалба и те да се оправят

ентусиаст
Аватар
Кара: 320 I

Мнение от Burningparis » 26 Май 2010, 18:34

те все едно другите са различни. На мен от Виктория ми дадаха 20 лв за ново гърне и НЕ ми признаха сцхупена перка поради скапан ремонт в техен доверен сервиз дето ма е от всякъде в техния ресор. Преди това пък платиха на доверения сервиз 2500 лв за ремонт на калник, броня, капак и маска и фар...и от сервиза сложиха китайчета и пах среден...
това за Лев Инс е странно. Те даже плащат боя при маркиран елемен понякога, а в момнта се водят за една от компаниите дето плащат доста добре.

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 26 Май 2010, 21:05

bscsystem написа:Ще бъда кратък :ranting: :ranting: :ranting: Защото преди малко се прибрах от Лефинс и :dummy: :ranting: :ranting:

Удрям кратер отваря се аирбег, пукам гума, крива джанта.. пускам си щета... пиша една торба документи... След 1месец отива да видя какво става (Днес) тия ме пращат в КАТ.. отивам в КАТ там ми било излязло наказателно постановления от преди 2гд не знам си къде за скорост... не съм бил отишъл на време и ми е връчено служебно. Айде пак в лев инс и там ми казват, че на тая дата съм се бил водил без книжка след като КАТ са ми връчили служебно акта.. :censored:

Тия малко на руска ролетка, докато не ти излезне акта се водиш редовен, излиза ти акта, ама той пък взел че се паднал в датата на удара и айде оправяй се....

а ако си беше платил акта навреме всичко щеше да е наред...
алекс
трабант 601с
разни други возила

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 26 Май 2010, 21:42

alx написа:
bscsystem написа:Ще бъда кратък :ranting: :ranting: :ranting: Защото преди малко се прибрах от Лефинс и :dummy: :ranting: :ranting:

а ако си беше платил акта навреме всичко щеше да е наред...

:ok:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 520i

Мнение от emil_shumanov » 26 Май 2010, 21:50

Колеги, в Лев Инс щети не изплащат или поне аз с такова впечатление останах защото и мен ме мотаха три месеца и накрая така и не ми платиха нищо. Добре, че щетата не беше голяма (много леко подбита задна броня) и все пак си е щета, този случаи ме накара да се замисля какво правим при по голяма щета. Просто вече никога не бих повторил да направя каквато и да е застраховка в ЛЕВ ИНС. :no:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 26 Май 2010, 22:08

Не знам с какъв акъл застраховате в компанията с възможно НАЙ-евтините застраховки и на всичкото отгоре притежание на Алексей Петров.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 27 Май 2010, 3:48

Archangel написа: Алексей Петров.

Който е...? :paranoid: :dunno:
П.С. Каква е тая простотия да се иска протокол от КАТ, след като удара е ОЧЕваден... :shock: Аз за тоя дето ду'а ли съм си платил като поп четири цифрена сума, или да ми плащат при щета :conf: :bang: :banghead:
Real.Eyes.Realize.Real.Lies

Аватар
Кара: 200CE

Мнение от Projektzwo » 27 Май 2010, 9:18

uCnaHeTcA написа:

П.С. Каква е тая простотия да се иска протокол от КАТ, след като удара е ОЧЕваден... :shock: Аз за тоя дето ду'а ли съм си платил като поп четири цифрена сума, или да ми плащат при щета :conf: :bang: :banghead:

Струва ми се че не схвана какво точно са изискали от колегата по-горе... :mhihi:
А по темата - пич, кой ти е крив в случая? Радвай се че не си пребил някой, че тогава вече става интересно. :winky:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39... :D
Мечтае да кара: платноходка

Мнение от eekset » 27 Май 2010, 9:28

uCnaHeTcA написа:

в случая май човека са го пратили за справка за контролни точки, а не за протокол. което е масова практика при всички застрахователи. при въпросната справка излиза че е неправоспособен, като следствие на служебно връченото наказателно постановление. доколкото си спомням наказанието отнемане на свидетелство започва да тече от връщането на същото в КАТ... много тъпо се е получило в случая.
Изображение Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от bundev » 27 Май 2010, 10:40

Аз нещо се пообърках...
Винаги съм си мислел че наказателното постановление се връчва лично и за първи път чувам за служебно връчване ...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: N55

Мнение от bscsystem » 27 Май 2010, 10:40

Да се радвам, че не съм пребил някой ? Вие полудяхте, ударил съм дупка и ми изскочи аирбега, какво толкова е станало.. Плащам 2000лв автокаско и се надявах поне едната вноска да ми покрият, а те почнаха да ми тестват изрядността на документите по всевъзможни начини и освен всичко друго ме караха да пиша какви ли не обяснения? Когато е трябвало съм им ги дал тия документи, кво ми дреме че няколко месеца по късно нещо е станало...

Като им давам парите не ме карат да пиша :ranting:

Все тая и да се ядосвам и да не се ядосвам нищо няма да стане.
E46 330d M57D30, 304k.c. 550nm 1.6 boost by TST Racing, Black/Estoril Blue, Full M tech 2, Simota AF w/ custom downpipe and 76mm straight exhaust, Boost Meter VDO, Strut bar, Brembo 320mm/300, Coilovers w/ Rondell 0081 8x18 225/40 - 10x18 245/40 Vredestein Ultrac Sessanta, Front camber plates, Rear Adjustable Camber Arms, Black HID Retrofit 6k. - Sold

E87 - Black on black, exterior M1 bodykit, interior full sports package. - Sold

N55 335i m-sport, S2+ 331whp

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от RadoIvanov » 27 Май 2010, 11:23

emil_shumanov написа:Колеги, в Лев Инс щети не изплащат или поне аз с такова впечатление останах защото и мен ме мотаха три месеца и накрая така и не ми платиха нищо. Добре, че щетата не беше голяма (много леко подбита задна броня) и все пак си е щета, този случаи ме накара да се замисля какво правим при по голяма щета. Просто вече никога не бих повторил да направя каквато и да е застраховка в ЛЕВ ИНС. :no:

Едно приятелче скоро (преди месец и нещо) също каза, че са го въртяли много време и са си измисляли какви ли не предтекстове само за да не му платят една щета. Беше се изнервил много и каза, че повече никога няма да направи каско при тях.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 27 Май 2010, 11:53

С моето "П.С." излязох Оффтопик... Разбрах на колегата проблема, но споделих и един мой, та така... ;)
Real.Eyes.Realize.Real.Lies

Следваща

Назад към Извън Темата