Изпити!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Изпити!!!

Мнение от blqsu4ko » 18 Юни 2005, 23:07

Понеже се задават конкурсните ми изпити по математика и литература за кандидатстване цлед 7 клас и реших да пусна тази тема зада пожелая успех на всички които учат или не учат :mhihi: за задаващи се изпити...знам(надявам се) че няма много(хич даже)такива като мене но има и кандидат - студенти...абе секви изпити!пожелавам успех!!!
А!забравих да пожелая успех и на себе си...!
Ако изглеждам като луд- не се чудете!неска съм учил повече от 7 часа без почивка... :help: :help:
Live it like you Love it

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 18 Юни 2005, 23:32

И аз ама за НБУ , ако ти кажа че вчера съм чел 4 часа елементарна теориа на музиката ,това интервали ,акорди направо ми става лошо .Но това не е нищо от другата седмица трябва да кисна в музикалниа отдел на народната библиотека и да слушам яко класика за слуховиа тест като се почне Моцарт,Бах,Шуман и т.н .Накрая имам едно зверско соло на барабани ,там що горе -долу съм готов

младши ентусиаст
Аватар
Кара: скутЕрЕ!
Мечтае да кара: Перлини :))))

Мнение от moto » 18 Юни 2005, 23:41

:mhihi: :mhihi: ---да учиш 7 часа без прекъсване :kuku: -чуда се дали съм пипвал в годината като цяло-сериозно да уча-сигурно 40минути :lol: :lol: :lol: -иначе,ако си малко по-умен и слушкаш в час+малко обща култура и ето ти ги 5ци и 6ци.. ;) !
Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 18 Юни 2005, 23:45

moto написа::mhihi: :mhihi: ---да учиш 7 часа без прекъсване :kuku: -чуда се дали съм пипвал в годината като цяло-сериозно да уча-сигурно 40минути :lol: :lol: :lol: -иначе,ако си малко по-умен и слушкаш в час+малко обща култура и ето ти ги 5ци и 6ци.. ;) !
:yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes:
точно така и аз съм като теб само с слушане се вадат 5 ците и 6 тиците
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от moto » 18 Юни 2005, 23:52

В смисъл...само със слушане не става трябва да приложиш и малко въображение...най-вече да умееш да приказваш....защото представи си как се затваряш вкъщи и отваряш учебника по Биология,или история :confused: ....за философията пък да не говорим :lol: -ей тук трябва да разтягаш лукуми кат за световно,но хубавото че е важно да покажеш собственото си мнение,макар и аргументирано с факти и мисли!
Тъй че блясъчко-,ако не си загазил с оценките,щот да речем не си внимавал цела година можеш спокойно да следваш изпробваната от мен и Скот система и да се отдаваш на летен купон :lol: !
Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!

Потребител
Аватар

Мнение от wheezy » 19 Юни 2005, 0:33

Абе ей, разваляте момчето :)
Чети блясъчко, чети, че е важно да не си при олигофрени 8-12 клас, че ще се убиеш от скука и тъпотия :) Не ги слушай тия развалените :)

П.П. Успех на всички и от мен :) И аз съм в сесия сега.. Мамата си *** тоя Технически Университет.. Да не ходите там!

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 19 Юни 2005, 0:33

moto написа:В смисъл...само със слушане не става трябва да приложиш и малко въображение...най-вече да умееш да приказваш....защото представи си как се затваряш вкъщи и отваряш учебника по Биология,или история :confused: ....за философията пък да не говорим :lol: -ей тук трябва да разтягаш лукуми кат за световно,но хубавото че е важно да покажеш собственото си мнение,макар и аргументирано с факти и мисли!
Тъй че блясъчко-,ако не си загазил с оценките,щот да речем не си внимавал цела година можеш спокойно да следваш изпробваната от мен и Скот система и да се отдаваш на летен купон :lol: !
Да до някъде си прав но зависи от даскала ,аз имам една случка с една даскалка в ТОХА която ни беше по отчетност и икономика .Случката е такава ,трети курс ни слагат тия два предмета които нямат нищо общо с готвене и тем подобни работи .Даскалката представляваше една много надута лелка която се хвалеше че много разбира и много е обикаляла света .Края на първи срок ми се наложи да отида на екскурзия до Южна Африка и се обадих на класната че ще отцъствам една седмица за да не ми пишат отцъствие ,обаче какво стана отвори се шанс да остана още една седмица .Като се прибрах отивам на даскало и какво тия ми написали отцъствия и тая ме оставила на поправка по отчетност .След това ми вдигна скандал как съм могъл да ме няма две седмици и ме прецака .Добре че в нас имам доста добра литература свързана с иконоика ,финанси, оправление на фирми повечето са писани от много -добри финансисти ,банкери , също така майка ми ми взе от библиотеката на БНБ още по-хубава литература от тази в нас .Като отидох на испита така ги бях развил нещата то това таблици , разни термини , последни статистики и т.н.Накрая като ми провери работата дума не каза , като я попитах дали добре съм се справил тя от завист ми вдигна скандал че съм се държал нагло ,и за капак всички други които нищо не бяха написали ги пусна

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blqsu4ko » 19 Юни 2005, 12:08

Е да де мото ама на изпитите така нищо няма да направиш!А освен тва до сега си клатих краката и нищо не съм учил....
Live it like you Love it

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от moto » 19 Юни 2005, 14:33

ЦЦц-как ми го казваш като че ли не съм ги минал теа изпити преди сто години :lol: .....само дет аз рисувах,а не писах литратурни фермани :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 19 Юни 2005, 14:47

wheezy написа:Абе ей, разваляте момчето :)
Чети блясъчко, чети, че е важно да не си при олигофрени 8-12 клас, че ще се убиеш от скука и тъпотия :) Не ги слушай тия развалените :)

П.П. Успех на всички и от мен :) И аз съм в сесия сега.. Мамата си *** тоя Технически Университет.. Да не ходите там!

Ноу си праф колега. Мойта сесия обаче приключи успешно на 17.06.05 и сега следва 2 месеца разбиване ...
In Ban We Trust!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Impasse » 19 Юни 2005, 20:54

wheezy написа: И аз съм в сесия сега.. Мамата си *** тоя Технически Университет.. Да не ходите там!

Споко и аз виках така едно време:mhihi: Първите 2 години е кофти,после става мноо яко ;)
One passion,one car,one life...

Потребител
Аватар

Мнение от wheezy » 20 Юни 2005, 1:19

Аз съм 3-ти курс вече и трябва да ти кажа че сега ми се струва най-голям *** :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blqsu4ko » 20 Юни 2005, 7:41

Ей са тръгвам след 30 мин за изпита...стискайте ми палци пък ше пиша кво съм направил...Са ми е некво сдухано да не се прецакам...
Live it like you Love it

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от moto » 21 Юни 2005, 12:16

Смело,смело!Айде успешно влизане у гимназия :D !

старши ентусиаст
Аватар
Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31

Мнение от Bavarishe » 21 Юни 2005, 13:31

Изкарвайте 5-ци и 6-ци,за да карате 7-ци
ТДС - Турбо Див Селянин

Следваща

Назад към Извън Темата