Проблем с Техномаркет-Перник

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla Y

Проблем с Техномаркет-Перник

Мнение от adovet » 29 Май 2010, 15:44

Преди 10 дни си дадох фотоапарата за ремонт, защото се появи дефект, а апарата е в гаранция.Дадох го заедно с батерията и мемори картата.Днес ми се обадиха да отида да си го взема любезни, доста по рано от колкото очаквах.Отивам взимам го работи и тамън си тръгвам викам я да вида дали меморикартата е там-няма я.И започнаха едни разправии, те ми казват, че съм го дал без картата, а аз тази карта не съм я махал от фотоапарата никога.Винаги свалям снимките с кабела.Картата беше до колкото си спомням 4GB.Консултанта почна да увърта, че преди да го прати го отворил и извадил батерията за да не се изгубела някъде, като че има къде да се изгуби и някакви такива, но карта не е имало.Каза, че щял да се обади в сервиза да види да не е там изчезнала и в понеделник щял да ми се обади да ми каже какво става.Аз предполагам какъв ще е отговора.Така, че внимавайте-измамници навсякъде.Ще пиша от понеделник да кажа какво е станало, но няма да оставя така нещата :banghead: :banghead:

ентусиаст
Аватар

Re: Проблем с Техномаркет-Перник

Мнение от driver69 » 29 Май 2010, 16:46

adovet написа:Преди 10 дни си дадох фотоапарата за ремонт, защото се появи дефект, а апарата е в гаранция.Дадох го заедно с батерията и мемори картата.Днес ми се обадиха да отида да си го взема любезни, доста по рано от колкото очаквах.Отивам взимам го работи и тамън си тръгвам викам я да вида дали меморикартата е там-няма я.И започнаха едни разправии, те ми казват, че съм го дал без картата, а аз тази карта не съм я махал от фотоапарата никога.Винаги свалям снимките с кабела.Картата беше до колкото си спомням 4GB.Консултанта почна да увърта, че преди да го прати го отворил и извадил батерията за да не се изгубела някъде, като че има къде да се изгуби и някакви такива, но карта не е имало.Каза, че щял да се обади в сервиза да види да не е там изчезнала и в понеделник щял да ми се обади да ми каже какво става.Аз предполагам какъв ще е отговора.Така, че внимавайте-измамници навсякъде.Ще пиша от понеделник да кажа какво е станало, но няма да оставя така нещата :banghead: :banghead:

Жалба, колега. Искай и запис на заповед. Бахти, всички гледат да те преебат.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от adovet » 29 Май 2010, 16:54

То вече като даваш нещо за ремонт да му свалиш всичко.Трябваше да сваля и батерията и картата и връзката на фотоапарата.Измамници. :ranting:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от adovet » 29 Май 2010, 17:13

Апарата е оправен, аз така нещата не ги оставям.Мразя да ме лъжат и да ме правят на луд.Общински съветник съм в Перник и имам доста позиции на сам на там.Ще им излезе солена тази карта.

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 29 Май 2010, 17:16

adovet написа:Апарата е оправен, аз така нещата не ги оставям.Мразя да ме лъжат и да ме правят на луд.Общински съветник съм в Перник и имам доста позиции на сам на там.Ще им излезе солена тази карта.

Колега, като си използваш връзките(ще ги глобят "случайно" ли, к'во ли) сети се и за мене и им се усмихни мазно. Не че имам нещо против тях де, профилактично. А жалбата е добра идея според мен, така от ментел ми уважиха гаранция(ремонта беше 130лв.). Иди и до комисия на потребителите, пък може и на медии да звъниш - няма лошо.

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 29 Май 2010, 18:15

Незаписват ли някаде какво си оставил освен апарата? В някои фирми има практика да записват. Например - батеря, зарядно...по този начин се избягват такива грешки. Защото в момента ще стане "от умриял писмо"...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Мнение от Владо » 29 Май 2010, 18:30

принципно за ремонт нещата се дават без батерия и карта... не знам как са го прпуснали при взимането на апарата за ремонт... трябва е да е записано изрично, ако им давате тези неща...
вероятно ще ги надцакаш с оглед на позициите ти, но за другите колеги е добре да го знаят...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Любо Мегов » 29 Май 2010, 18:46

adovet написа:Апарата е оправен, аз така нещата не ги оставям.Мразя да ме лъжат и да ме правят на луд.Общински съветник съм в Перник и имам доста позиции на сам на там.Ще им излезе солена тази карта.

господин общински съветник, пише се насам натам...
относно жалбата - нищо няма да им излезе солено, ако нямаш доказателство ще си оставил апарата с картата за съжаление. колкото и да ти се иска нешо да стане в съда гледат доказателствата, а не кой какъв съветник е... 8)

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 29 Май 2010, 19:07

Любо Мегов написа:

относно жалбата - нищо няма да им излезе солено, ако нямаш доказателство ще си оставил апарата с картата за съжаление. колкото и да ти се иска нешо да стане в съда гледат доказателствата, а не кой какъв съветник е... 8)

В съда не се гледа кой-какъв, обаче колегата дали ще ги цака по съдебен път? Ей тея най-големите вериги най-много на дребно играят.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от adovet » 29 Май 2010, 19:33

Любо Мегов написа:

Пределно ясно ми е какво се гледа в съда и не смятам да се занимавам с дела - няма смисъл. Има си други легални начини.Пуснах темата за да може всеки да се предпази от такива мошеници :bang:

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 29 Май 2010, 21:26

Не ми е ясно само от какъв зор си си дал апарата с картата... Чувал съм, че лесно се изважда от него и тогава риска да липсва или да ти я прецакат е нищожен...
Давал съм си няколко гсм-а на ремонт и винаги преди това си вадя картите, стилуси (ако има) и въобще всичко, което може да си изгуби или да си повреди. Не знам дали щеше да си по-доволен ако ти бяха форматирали картата със снимки, които не си свалил или бяха я повредили. После ходи доказвай, че някой друг го е направил.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от adovet » 29 Май 2010, 22:03

Vlados написа:Не ми е ясно само от какъв зор си си дал апарата с картата... Чувал съм, че лесно се изважда от него и тогава риска да липсва или да ти я прецакат е нищожен...
Давал съм си няколко гсм-а на ремонт и винаги преди това си вадя картите, стилуси (ако има) и въобще всичко, което може да си изгуби или да си повреди. Не знам дали щеше да си по-доволен ако ти бяха форматирали картата със снимки, които не си свалил или бяха я повредили. После ходи доказвай, че някой друг го е направил.

ти като си дадеш колата на ремонт сваляш ли акумулатор, гуми и т.н.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кракомобил
Детайли за колата: [url]http://flickcabin.com/public/view/full/84667[url/]

Мнение от georgymk » 29 Май 2010, 22:14

adovet написа:
Vlados написа:Не ми е ясно само от какъв зор си си дал апарата с картата... Чувал съм, че лесно се изважда от него и тогава риска да липсва или да ти я прецакат е нищожен...

фотоапарат не е,кола...супер тъп пример даде...
1) За намиране на жена са нужни пари и време =>
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 29 Май 2010, 22:31

georgymk написа:
adovet написа:

Примера е тъп. Някой други неща също :mhihi: . Въпросът е, че все още не сме дорасли за европейзация. Да ти откраднат мемори картата от фотоапарат... Ми същото е като да ти гепнат чистачките в автомивката. Трябвало е да ти дадат бланка с двустранно подписване за това, какво им даваш. Най-коректно е така. Бай дъ уей, не искам да се натрапвам, ама "фотоапарат не е,кола" тука има бая грешки. Не искам да обидя никого, ама колега, като не си сигурен(надявам се да не си сигурен, че там има запетая), не пиши запетай. Не е задължително да има за цвят. Всъщност с колата може да се даде пример. Изпразваш ли жабката??? А пепелника? Да не забравиш да си свалиш и кас'тофона.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кракомобил
Детайли за колата: [url]http://flickcabin.com/public/view/full/84667[url/]

Мнение от georgymk » 29 Май 2010, 22:37

Ryapoff написа:
georgymk написа:
adovet написа:

Примера е тъп. Някой други неща също :mhihi: . Въпросът е, че все още не сме дорасли за европейзация. Да ти откраднат мемори картата от фотоапарат... Ми същото е като да ти гепнат чистачките в автомивката. Трябвало е да ти дадат бланка с двустранно подписване за това, какво им даваш. Най-коректно е така. Бай дъ уей, не искам да се натрапвам, ама "фотоапарат не е,кола" тука има бая грешки. Не искам да обидя никого, ама колега, като не си сигурен(надявам се да не си сигурен, че там има запетая), не пиши запетай. Не е задължително да има за цвят. Всъщност с колата може да се даде пример. Изпразваш ли жабката??? А пепелника? Да не забравиш да си свалиш и кас'тофона.

:OT: Олее...ахаха,бахти къде съм я сложил...ми по енерция :mhihi:

както и да е не сме правописен форум.
1) За намиране на жена са нужни пари и време =>
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)