Бати Серго
Модератор: Общи модератори
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- S-stail
- младши ентусиаст
-
- Кара: м42б20 турбо
- Детайли за колата: hx35/40 twin scroll
Бати Серго
Гледахте ли Сергей Станишев тази вечер.
Нямам за цел агитация или нещо от този род,но
ми е интересно какво мислите по въпроса за част от депутатските листи
на Партията му.
Шест бивши министри от правителството на Жан Виденов,
двамата заместници на гореспоменатия и за капак една
следствена госпожа която е отлагала делото си 22 пъти по болест,
но ходи по предизборните агитаций
Май бат Серго няма много думата в тая партия или просто
няма руги останали кандидати за лявото движение
Нямам за цел агитация или нещо от този род,но
ми е интересно какво мислите по въпроса за част от депутатските листи
на Партията му.
Шест бивши министри от правителството на Жан Виденов,
двамата заместници на гореспоменатия и за капак една
следствена госпожа която е отлагала делото си 22 пъти по болест,
но ходи по предизборните агитаций

Май бат Серго няма много думата в тая партия или просто
няма руги останали кандидати за лявото движение

- ForzaBMW
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е61
- Мечтае да кара: алпина
Re: Бати Серго
тия боклуци ще спечелят изборите щото повечето нормални хора няма да гласуват
требе да се гласува ей
требе да се гласува ей

- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
evans написа:Аз ще гласувам за Станишката ,защото от позитано ми обещаха ако спечелят изборите ,ще ми разрешат в люлин да си отворя бутка за семки .Също така младежката организациа на БСП не хич за подминаване какви момета има, направо ми испаднаха очите
Бате ма ти сериозно ли

R.I.P Landikar
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
rtzankov написа:Бате ма ти сериозно ли
Ма от туй НБУ ко очакваш

Според мен беше пълна демагогия, хванах го на няколко пъти че си противоречи, отплесваше се в агитации като по този начин избягваше да отговаря ... затвърди мнението ми че трябва да гласувам именно за да не спечелят те

May the BMW force be with you!
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
И аз останах с точно такова впечатление !
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
Проблема е че всичките социологически проучвания са нагласени .. и изкарват, че БСП ще получат най много гласаве ! А в БГ стадно-общинския строй все още вирее .. и сега хората гледат ТВ а от там им викат БСП та БСП .. и те ми щом всички за БСП дай и аз ... добре че поне младите хора в тая държава виждат това, че ако приемем че всички партии са за .. то НДСВ са най-добрите от лошите !

R.I.P Landikar
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
..на тях това обаче им е последния път в които реално могат да спечелят.. след още 4 години няма да са им останали живи гласоподаватели..
А сега малко по сериозно: Според мен "Серго с чопъра" снощи напрао в буквалния смисъл се осра.. говори в пъти по големи глупости от Надето.. напрао им се чудя на червеното племе дето ще гласуват за тоя..

А сега малко по сериозно: Според мен "Серго с чопъра" снощи напрао в буквалния смисъл се осра.. говори в пъти по големи глупости от Надето.. напрао им се чудя на червеното племе дето ще гласуват за тоя..

Ще спечелят БСП като пичове и ще стане като с Жорката Буш в Щатите, където целия кух народ zа него гласува, а малкото мислещи хора в контраст са в пълен ужас...
И ако мене питате НДСВ са по-добре от БСП не zащото по-малко ще "крадат" (лично аz като zнам само малка част от далаверките на Свинаров и Василев и как си седят на една маса с мафиотите и си правят сделки, представям си другите пичаги - примерно Царя и Велчев какви комисионни zа "support" прибират
), ами zащото имат по-дясна политика, а на сравнително бедна държава като България не и трябва ляво правителство, или най-малкото все още не докато не тръгне още по-добре икономиката
А всеки негласувал все едно е подкрепил едновременно Доган и БСП
Кой не скача е червен

И ако мене питате НДСВ са по-добре от БСП не zащото по-малко ще "крадат" (лично аz като zнам само малка част от далаверките на Свинаров и Василев и как си седят на една маса с мафиотите и си правят сделки, представям си другите пичаги - примерно Царя и Велчев какви комисионни zа "support" прибират

А всеки негласувал все едно е подкрепил едновременно Доган и БСП

ХАХАХА,да бе батка като я отворя ще те поканя да ми я видиш ,ще чоплиме семки и ще обсъждаме политиката .rtzankov написа:evans написа:Аз ще гласувам за Станишката ,защото от позитано ми обещаха ако спечелят изборите ,ще ми разрешат в люлин да си отворя бутка за семки .Също така младежката организациа на БСП не хич за подминаване какви момета има, направо ми испаднаха очите
Бате ма ти сериозно ли
- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
rtzankov написа:Проблема е че всичките социологически проучвания са нагласени .. и изкарват, че БСП ще получат най много гласаве ! А в БГ стадно-общинския строй все още вирее .. и сега хората гледат ТВ а от там им викат БСП та БСП .. и те ми щом всички за БСП дай и аз ... добре че поне младите хора в тая държава виждат това, че ако приемем че всички партии са за .. то НДСВ са най-добрите от лошите !
Абе хич не съм съгласен с теб (вас) ама както и да е! Аз съвсем отговорно заявявам, че ще гласувам за тях! Социалдемократичната политика е най-нужна на България в момента! Разделението между класите стана неизмеримо....
ПС: .....ех, че искам да споря с някой на тема политика... няма такъв кеф

ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2