търся стругар за София
Модератор: Общи модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
търся стругар за София
Колеги ако някой знае къде може да отида да ми струговат една шпилка нека да даде някакви кординати, ако работят и събота още по добре , детайла е съвсем дребен ..
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Re: търся стругар за София
Най - добрия който познавам е този който ми оправи едни сгрешени от друг ... фланци от дуралуминий.
Иван - Дружба, индустриалната част - 0885011720 Адски бързо и добре работи, цените са ниски ! Работят и събота, мисля даже неделя но не съм сиг.
Иван - Дружба, индустриалната част - 0885011720 Адски бързо и добре работи, цените са ниски ! Работят и събота, мисля даже неделя но не съм сиг.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- UBAH5
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 320d; BMW E30 318i cabrio
Re: търся стругар за София
deyan-enchev написа:Най - добрия който познавам е този който ми оправи едни сгрешени от друг ... фланци от дуралуминий.

When people ask you what car you drive and you say a BMW and they get all excited until they see it...
3 мнения
• Страница 1 от 1