Някой да разбира от VLC player ?
Модератор: Общи модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Някой да разбира от VLC player ?
Тука имам един филм,дето само с VLC playera,го отварям.Проблема е, че субтитрите са в центъра на екрана и мнооого ме дразнят,а не мога да намеря от къде да ги изместя долу.Рових се сума ти време в менюта,намирам опции за фон,размер,шрифт на субтитрите,само не и на позицията им на екрана.Ако някой изпозва тоя плеър и знае как,моля да ми помогне,че ми писна на трибуквието.Мерси
- Luki Junior
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 N46B20
Re: Някой да разбира от VLC player ?
Колега пускай филчето със субтитрите, избери tools->preferences->Subtitles&OSD и одбери force subtitle position. Опитай с неколку позиции и одбери коя ти харесва.
пп. Ви-Ел-Си плейера ми е последната версия 1.0.5.
пп. Ви-Ел-Си плейера ми е последната версия 1.0.5.
Аз тва го анмерих,но не искат да падат най-долу,а стигат до черното и до там...ако има начин да идат върху него...Мерси
- Luki Junior
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 N46B20
Колега, а пробвал ли си да го сменяваш aspect ratio-то докато гледаш филма за да видиш къде ще ги намести субтитрите?
Много странно ми се вижда да ги слага в центъра на екрана. Ще го разцъкам малко, но все нещо ми крашва...
Много странно ми се вижда да ги слага в центъра на екрана. Ще го разцъкам малко, но все нещо ми крашва...
- PeBuLs
- T.N.T. for the brain
-
- Кара: Слънцето да се мръщи!!!
Колега ... а пробвал ли си да си сложил друг плеър ?
Сложи си ГОМ или КМплеър и кажи дали те го отварят
Сложи си ГОМ или КМплеър и кажи дали те го отварят

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Или си сложи Daum Potplayer (забрави го тоя КМПлеър, ще ти побелеят косите да го настроиш) и си гледай кефа- по-добър е от VLC и досега не съм уцелил формат който да не ми отвори...
По принцип ползвам бс плеър и най-много ме радва той,понеже съм му свикнал и на бързите бутони и на всичко,но има проблем от време на време с някои файлове.Пробвах с даум плеъра,но е за 32 битов уин и не става за мен...Сега сложих КМ плеъра и всичко е 6.Мерси за помоща колеги.
- Akyosev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F11 535D, E39 M5 99,E36 328is '97
- Мечтае да кара: E46 M3 Csl
- Детайли за колата: IS с присадено сърце, конита-монита и т.н. :)
След като сложиш някакво отместване, рестартирай програмата. Трябва да се оправи.

8 мнения
• Страница 1 от 1