С палатка на Море???
Модератор: Общи модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Пинтев
- младши ентусиаст
-
- Кара: СамУет
С палатка на Море???
Привет не всички колеги.Тази година обмисляме с приятелката ми да отидаме на море,но за да го направим малко по вълнуващо мислим да отидем на палатка.Досега разглеждах различните къмпинги,но никъде не е описано точно и ясно какви са цените,имат ли душове,ток и всички други необходими неща.Ако има някой който е ходил,и знае как стоят нещата,ще го помоля да сподели.Ако може подробно,все пак сме нови в къмпингуването на морето.

- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
Re: С палатка на Море???
Здравей,Колега.Аз съм ходил много пъти на палатка на къмпинг.
И трябва да ти кажа,че си е супер.Ходи ли сме за по 2 седмици и всичко което ти трябва е едно полуремарке за да сабереш бомащината.
Винаги сме ходили на къмпинг Китен.Много е приятно и най-отдалечената точка от къмпинга е на по-малко от 10 мин път до плажа.Самия къмпинг е разделен на две,части.Едната която е от страна на морето е по-слънчева и има по-малко сенчести места.Другата част на къмпинга е по-конфортна според мен.Има много дървета и много уютни места да си разпънеш,четериместна палатка и да си оформиш дворче.Там има,чешмичка със минерална вода,тоалетните и баните също са по близо.Това е единственото неудопство.Баните са обществени и безплатни.
Заведения мисля,че имаше 2 или 3 там.И са много приятни със обедни менюта на много достъпни цени.Отяждал съм си на каварма и супа топчета
Плажа е добър и ухраняем.Не си спомням колко платихме за 14 нощувки последния път,само знам,че за автомобил е 1 левче на ден и мястото за палатка мисля беше 5 лева.Аве примерно 100 - 150 лева да сме платили но не помня точно.
И трябва да ти кажа,че си е супер.Ходи ли сме за по 2 седмици и всичко което ти трябва е едно полуремарке за да сабереш бомащината.
Винаги сме ходили на къмпинг Китен.Много е приятно и най-отдалечената точка от къмпинга е на по-малко от 10 мин път до плажа.Самия къмпинг е разделен на две,части.Едната която е от страна на морето е по-слънчева и има по-малко сенчести места.Другата част на къмпинга е по-конфортна според мен.Има много дървета и много уютни места да си разпънеш,четериместна палатка и да си оформиш дворче.Там има,чешмичка със минерална вода,тоалетните и баните също са по близо.Това е единственото неудопство.Баните са обществени и безплатни.
Заведения мисля,че имаше 2 или 3 там.И са много приятни със обедни менюта на много достъпни цени.Отяждал съм си на каварма и супа топчета

Плажа е добър и ухраняем.Не си спомням колко платихме за 14 нощувки последния път,само знам,че за автомобил е 1 левче на ден и мястото за палатка мисля беше 5 лева.Аве примерно 100 - 150 лева да сме платили но не помня точно.

- ///milko way
- ентусиаст
-
- Кара: не кара пил-ама пий карал
bmw520i5063 написа:Тази година обмисляме с приятелката ми да отидаме на море
Ако приятелката ти е капризна и не сте ходили на палатка никъде - по добре не рискувай да си провалите почивката
1-2 дни може,но ако е за повече ще се убедиш,че много работи ще ти липсват
Ако имаш възможност по-добре си наеми Кемпер-ще имаш покрив,ток,вода и пак ще си на плажната ивица на метри от вълните

Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!
- Пинтев
- младши ентусиаст
-
Точно това е че тя е навита,а и сме ходили на палатка самоче по яизовири,на море все още не сме.Та за това ми е мисълта че незнам какво е да си с палатка на море.А напоследък чувам доста полужителни отзиви за това. 

- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Арапя, беше чудно..от 5 г не съм ходил, че с малки деца няма как. Перфектно място за палатки...има баня, тоалетна..магазини..на метри си от плажа, а и е чисто, ако си риболовец има и къде да метнеш въдица или с харпун.
Заведения също има...
п.п. Преди имаше едно нещо, че ако избираш жена, заведия на палатка
Заведения също има...

- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
па-па-па-палатка
Бил съм на къмпинг Китен и Арапя, и двата са добри.

Бил съм на къмпинг Китен и Арапя, и двата са добри.
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- Пинтев
- младши ентусиаст
-
Много ви благодаря за отговорите.Аз дори бих се радвал ако се съберем и колеги от форума да ходим заедно.Голям купон ще си направим 

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
[/quote]
Много точно казано
Ама аз моята не я заведох.... да се е.а 

Много точно казано

- Пинтев
- младши ентусиаст
-
За мен като отида на палатка важното е да си опъна палатката насянка да не ме пече слънцето,и като излезна от палатката да не ходя повече от 30-40м до плажа.Другите неща вече са лукс.

- pistata9889
- ентусиаст
-
- Кара: Камион колкото читалището...
Колега това за жените е много вярно!!!Ако е претенциозна не си слагай таралеж в гащите.Иначе и аз не съм бил с палатка на море.10години подред ходим на Мотокрос в Севлиево на палатки.И комфорта си го създадохме с годините,сега имаме две шатри маси столове агрегат,тоалетноте са от тези мобилните и на 3тия ден са неизползваеми,баня няма.Така че ти трябва да се съобразиш с доста неща за да изкарате хубаво.На мен лично ми харесва много,особенно когато си с добра компания,ядене пиене весели спомени.
Ти си решаваш Весело изкарване от мен.
Ти си решаваш Весело изкарване от мен.
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
- Пинтев
- младши ентусиаст
-
За жената няма проблем.Всичко вече сме изяснили относно спането,къпането и т.н.Но остават другите малки подробности,ядене,място за палатката,дали ще има къде да си включа касетофончето и така.Това са ни основните опасения.
А иначе изживяването на палатка просто е уникално,ходили сме по яйзовири и на планина(на връх Ком) и просто няма по релаксиращо нещо от това.

- pistata9889
- ентусиаст
-
- Кара: Камион колкото читалището...
Колега в Практикер има едни ефтини агрегатчета мисля,че бяха 750 вата и струват 150 лв,за захранване на музика и две три лампи са идеални,икономични и вдигат доста малко врява.
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
- Пинтев
- младши ентусиаст
-
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
палатки?!
Никога не съм ходил, няма и да отида! Най-вече ме плаши липсата на собствена баня и чистичка тоалетна.
Да не говорим за насекомите и т.н. или те са част от идилията? Въобще, ходенето на палатка ми се струва твърде неприятно. По-добре да си спя в колата
и то максимум за 1-на вечер.
Хотелче с басейн, ако може. ТВ + Клима и камериерката да ми оправи леглото, като изляза.
Нови чаршафи, чисто нова баня с тоалетна. ТЕРАСА с маси и столове за карти и бира!
Друго си е

Никога не съм ходил, няма и да отида! Най-вече ме плаши липсата на собствена баня и чистичка тоалетна.

Да не говорим за насекомите и т.н. или те са част от идилията? Въобще, ходенето на палатка ми се струва твърде неприятно. По-добре да си спя в колата

Хотелче с басейн, ако може. ТВ + Клима и камериерката да ми оправи леглото, като изляза.

Нови чаршафи, чисто нова баня с тоалетна. ТЕРАСА с маси и столове за карти и бира!
Друго си е

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Пинтев
- младши ентусиаст
-
Всеки си има предпочитания,телевизия,чисти тоалетни и тем подобни си имам и вкъщи,а ние искаме разнообразие.А това за насекомите са пълни митове и легенди.ДАли вкъщи ще ми влезне някоя оса или муха през прозореца или дали там ще ми лети покраи мен все тая.

19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2