НА МОРЕ ...
Модератор: Общи модератори
34 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- fedoracore
- старши ентусиаст
-
НА МОРЕ ...
колеги,препоръчаите ми семеен хотел или комплекс в Созопол-на приемливи цени
държа да има паркинг.
или ПРИМОРСКО - някои семеен хотел -фамилна къща - но пак с паркинг.
държа да има паркинг.
или ПРИМОРСКО - някои семеен хотел -фамилна къща - но пак с паркинг.
Последна промяна fedoracore на 14 Юни 2010, 20:55, променена общо 1 път

- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
Re: на море в Созопол
Погледни тук:
http://sozopol.bghotelite.com/
http://sozopol.bghotelite.com/
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
кадето и да отидеш няма да сбъркаш само не се навирай по центъра защото там няма паркинги е много шумно около пешеходната зона
иначе над малкия плаж има един платен паркинг на улица люлин и там около него има много семейни хотелчета и е сравнително най-тихото място в града
в новата част има няколко големи хотели с паркинги но там цените са други...
в началото на града има иначе няколко нови комлекси но са на много път пеша от плажа...
тъйче бих ти препоръчал ако искаш да минеш тънко във семеен хотел над малкия плаж кадето и да избереш от улиците с планинските имена пък колата е зарязваш на платения паркинг който ти е във най-лошия случай на 5 мин пеша пък и невярвам ако ходиш в созопол да ти притрябва кола освен ако неизлизаш от града
иначе над малкия плаж има един платен паркинг на улица люлин и там около него има много семейни хотелчета и е сравнително най-тихото място в града
в началото на града има иначе няколко нови комлекси но са на много път пеша от плажа...
тъйче бих ти препоръчал ако искаш да минеш тънко във семеен хотел над малкия плаж кадето и да избереш от улиците с планинските имена пък колата е зарязваш на платения паркинг който ти е във най-лошия случай на 5 мин пеша пък и невярвам ако ходиш в созопол да ти притрябва кола освен ако неизлизаш от града

Ако неможеш да караш, НЕДЕЙ! Уважавай живота на другите ако не ти пука за твоя.
АЗ КАРАМ СПОРЕД ПРАВИЛНИКА ЗА ДВИЖЕНИЕ. А ВИЕ?
АЗ КАРАМ СПОРЕД ПРАВИЛНИКА ЗА ДВИЖЕНИЕ. А ВИЕ?
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
DJJonny написа:кадето и да отидеш няма да сбъркаш само не се навирай по центъра защото там няма паркинги е много шумно около пешеходната зона
Точно там е най-добре, дясно от стария плаж, има много семейни хотелчета, цената за три легла е около 40 кинта, стаите са като на хотел, + че хората ти пазят място на улицата, и колата е до теб. А и там се пада в средата на созопол, кеф ти стария град, кеф ти заведенията по плажната ивица...платения паркинг е на скалите 5 кинта на ден....
- Phil
- ентусиаст
-
- Кара: G30 540xi, S1000r, EXC 450, R1300GS
Аз съм там всяка година и ми е чудесно...единственият проблем е паркирането
в тия малки улички си е чист късмет да намериш къде да спреш 

- fedoracore
- старши ентусиаст
-
Re: на море в Созопол или Приморско
аиде кажете нещо и за Приморско,че мисля да се орентирам тези дни за към бургаското черноморие.
някои семеен хотел -фамилна къща - но пак с паркинг.
и дали има платен паркинг в Приморско .
някои семеен хотел -фамилна къща - но пак с паркинг.
и дали има платен паркинг в Приморско .

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
За Приморско Хотел Перла Бийч 1, 2 или 3, може да ги погледнеш до самия плаж са, с хубав изглед, мисля че имаха паркинг.
Също така малко ще се отклоня от Приморско (два три километра) в Китен където знам за един хотел Каменец с паркинг, страхотен басейн, вратата е в пясъка, изгледа е към Приморско, цените са прилични
п.с. В Приморско знам за платен паркинг, като тръгнеш по главната улица горе доло е в центъра паркинга и е не малко голям, също в двора на училището, ако го е звел някой тази година...

Също така малко ще се отклоня от Приморско (два три километра) в Китен където знам за един хотел Каменец с паркинг, страхотен басейн, вратата е в пясъка, изгледа е към Приморско, цените са прилични

п.с. В Приморско знам за платен паркинг, като тръгнеш по главната улица горе доло е в центъра паркинга и е не малко голям, също в двора на училището, ако го е звел някой тази година...

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
созопол е по-гот от приморско! приморско лятото е като една голяма,рунтава ,селска ,чалгарска п.тка...!
иди си в созопол щом избираш от двете...
SKISA написа:созопол е по-гот от приморско! приморско лятото е като една голяма,рунтава ,селска ,чалгарска п.тка...!
Хахах е по-точно от това, едва ли бих могъл да го опиша

- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582
SKISA е много прав ,миналата година бях в примоско и имаше яко народ ,плажа да кажеме гаден поне южния ,северния ми се стори по-чист .В приморско имаше доста платени паркинги така ,че това не проблем

- Бай Митьо
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сувалка
Ако обичаш купонЯ, Приморско доста по-добре, можеби защото там съм ходил и работил и какво ли не с години, но все пак е по-добре според мен от Созопол. Малко Созопол ми се вижда курорт за вече семейни хора. По-тихо и тн.
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
ако обичаш да кънти чалга до сутринта от всякъде,да се вика и шуми из цялото градче и да се буташ като на манифестация по улицата , да вървиш като през илиенци в почивен ден между сергии и навалица,блъсканица и простотия-приморско е твоят курорт. както и гадни плажове ако обичаш.
в созопол кофтито е ,че северният плаж е доста малък. може да ходиш на южния или на къмпинга на царският плаж -там е по-спокойно. в созопол има повече скъпи заведения и кръчми и по-квалитетни,в приморско е по-народно и по-евтино...
общо взето зависи от вкуса ти.
в созопол кофтито е ,че северният плаж е доста малък. може да ходиш на южния или на къмпинга на царският плаж -там е по-спокойно. в созопол има повече скъпи заведения и кръчми и по-квалитетни,в приморско е по-народно и по-евтино...
- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582
SKISA написа:ако обичаш да кънти чалга до сутринта от всякъде,да се вика и шуми из цялото градче и да се буташ като на манифестация по улицата , да вървиш като през илиенци в почивен ден между сергии и навалица,блъсканица и простотия-приморско е твоят курорт. както и гадни плажове ако обичаш.
Е за кръчмите даже има квалитетни на ниски цени ,даже по ниски от в приморско .
Ние посетихме едно кръме в стария град на созопол и останахме доста учудени от малката сметка

Аз в Созопол мога да препоръчам:
1. В стария град - Хотелът на Съюза на българските художници - ще ти излезне като линк в Гугъл - има и ресторант, и платен паркинг до него.
2. До северния плаж, близо до автогарата - Хотел Вила-Лист - по-скъп е, води се 4 звезди, ама български, ама парите си струват - много добро обслужване, богата закуска и тн.
Миналата година обаме беше много по-далавера да се отиде на място - по-ниски бяха така цените навсякъде.
1. В стария град - Хотелът на Съюза на българските художници - ще ти излезне като линк в Гугъл - има и ресторант, и платен паркинг до него.
2. До северния плаж, близо до автогарата - Хотел Вила-Лист - по-скъп е, води се 4 звезди, ама български, ама парите си струват - много добро обслужване, богата закуска и тн.
Миналата година обаме беше много по-далавера да се отиде на място - по-ниски бяха така цените навсякъде.
34 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3