НА МОРЕ ...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

НА МОРЕ ...

Мнение от fedoracore » 07 Юни 2010, 2:14

колеги,препоръчаите ми семеен хотел или комплекс в Созопол-на приемливи цени
държа да има паркинг.

или ПРИМОРСКО - някои семеен хотел -фамилна къща - но пак с паркинг.
Последна промяна fedoracore на 14 Юни 2010, 20:55, променена общо 1 път
Изображение

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар
Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
Мечтае да кара: и да е жив и здрав!

Re: на море в Созопол

Мнение от POL_Starshi » 07 Юни 2010, 12:06

Погледни тук:
http://sozopol.bghotelite.com/
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от DJJonny » 07 Юни 2010, 13:00

кадето и да отидеш няма да сбъркаш само не се навирай по центъра защото там няма паркинги е много шумно около пешеходната зона
иначе над малкия плаж има един платен паркинг на улица люлин и там около него има много семейни хотелчета и е сравнително най-тихото място в града
в новата част има няколко големи хотели с паркинги но там цените са други...
в началото на града има иначе няколко нови комлекси но са на много път пеша от плажа...
тъйче бих ти препоръчал ако искаш да минеш тънко във семеен хотел над малкия плаж кадето и да избереш от улиците с планинските имена пък колата е зарязваш на платения паркинг който ти е във най-лошия случай на 5 мин пеша пък и невярвам ако ходиш в созопол да ти притрябва кола освен ако неизлизаш от града :)
Ако неможеш да караш, НЕДЕЙ! Уважавай живота на другите ако не ти пука за твоя.
АЗ КАРАМ СПОРЕД ПРАВИЛНИКА ЗА ДВИЖЕНИЕ. А ВИЕ?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BlackAdder » 07 Юни 2010, 13:03

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 07 Юни 2010, 13:30

DJJonny написа:кадето и да отидеш няма да сбъркаш само не се навирай по центъра защото там няма паркинги е много шумно около пешеходната зона
иначе над малкия плаж има един платен паркинг на улица люлин и там около него има много семейни хотелчета и е сравнително най-тихото място в града
в новата част има няколко големи хотели с паркинги но там цените са други...
в началото на града има иначе няколко нови комлекси но са на много път пеша от плажа...
тъйче бих ти препоръчал ако искаш да минеш тънко във семеен хотел над малкия плаж кадето и да избереш от улиците с планинските имена пък колата е зарязваш на платения паркинг който ти е във най-лошия случай на 5 мин пеша пък и невярвам ако ходиш в созопол да ти притрябва кола освен ако неизлизаш от града :)

Точно там е най-добре, дясно от стария плаж, има много семейни хотелчета, цената за три легла е около 40 кинта, стаите са като на хотел, + че хората ти пазят място на улицата, и колата е до теб. А и там се пада в средата на созопол, кеф ти стария град, кеф ти заведенията по плажната ивица...платения паркинг е на скалите 5 кинта на ден....

ентусиаст
Аватар
Кара: G30 540xi, S1000r, EXC 450, R1300GS

Мнение от Phil » 07 Юни 2010, 13:32

Аз съм там всяка година и ми е чудесно...единственият проблем е паркирането :roll: в тия малки улички си е чист късмет да намериш къде да спреш :)

старши ентусиаст
Аватар

Re: на море в Созопол или Приморско

Мнение от fedoracore » 14 Юни 2010, 21:00

аиде кажете нещо и за Приморско,че мисля да се орентирам тези дни за към бургаското черноморие.
някои семеен хотел -фамилна къща - но пак с паркинг.
и дали има платен паркинг в Приморско .
Изображение

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 14 Юни 2010, 21:50

За Приморско Хотел Перла Бийч 1, 2 или 3, може да ги погледнеш до самия плаж са, с хубав изглед, мисля че имаха паркинг. :yes:
Също така малко ще се отклоня от Приморско (два три километра) в Китен където знам за един хотел Каменец с паркинг, страхотен басейн, вратата е в пясъка, изгледа е към Приморско, цените са прилични :yes:

п.с. В Приморско знам за платен паркинг, като тръгнеш по главната улица горе доло е в центъра паркинга и е не малко голям, също в двора на училището, ако го е звел някой тази година...
Изображение

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 14 Юни 2010, 22:24

созопол е по-гот от приморско! приморско лятото е като една голяма,рунтава ,селска ,чалгарска п.тка...!
иди си в созопол щом избираш от двете...

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 15 Юни 2010, 9:02

SKISA написа:созопол е по-гот от приморско! приморско лятото е като една голяма,рунтава ,селска ,чалгарска п.тка...!
иди си в созопол щом избираш от двете...

Хахах е по-точно от това, едва ли бих могъл да го опиша :mhihi:
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 600 коня с умивна на лицето
Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
Детайли за колата: Garrett 3582

Мнение от Smoocki » 15 Юни 2010, 9:12

SKISA е много прав ,миналата година бях в примоско и имаше яко народ ,плажа да кажеме гаден поне южния ,северния ми се стори по-чист .В приморско имаше доста платени паркинги така ,че това не проблем
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Сувалка

Мнение от Бай Митьо » 15 Юни 2010, 10:30

Ако обичаш купонЯ, Приморско доста по-добре, можеби защото там съм ходил и работил и какво ли не с години, но все пак е по-добре според мен от Созопол. Малко Созопол ми се вижда курорт за вече семейни хора. По-тихо и тн.
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 15 Юни 2010, 10:46

ако обичаш да кънти чалга до сутринта от всякъде,да се вика и шуми из цялото градче и да се буташ като на манифестация по улицата , да вървиш като през илиенци в почивен ден между сергии и навалица,блъсканица и простотия-приморско е твоят курорт. както и гадни плажове ако обичаш.

в созопол кофтито е ,че северният плаж е доста малък. може да ходиш на южния или на къмпинга на царският плаж -там е по-спокойно. в созопол има повече скъпи заведения и кръчми и по-квалитетни,в приморско е по-народно и по-евтино...
общо взето зависи от вкуса ти.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 600 коня с умивна на лицето
Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
Детайли за колата: Garrett 3582

Мнение от Smoocki » 15 Юни 2010, 13:35

SKISA написа:ако обичаш да кънти чалга до сутринта от всякъде,да се вика и шуми из цялото градче и да се буташ като на манифестация по улицата , да вървиш като през илиенци в почивен ден между сергии и навалица,блъсканица и простотия-приморско е твоят курорт. както и гадни плажове ако обичаш.

в созопол кофтито е ,че северният плаж е доста малък. може да ходиш на южния или на къмпинга на царският плаж -там е по-спокойно. в созопол има повече скъпи заведения и кръчми и по-квалитетни,в приморско е по-народно и по-евтино...
общо взето зависи от вкуса ти.

Е за кръчмите даже има квалитетни на ниски цени ,даже по ниски от в приморско .
Ние посетихме едно кръме в стария град на созопол и останахме доста учудени от малката сметка
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от BraZzO » 15 Юни 2010, 15:51

Аз в Созопол мога да препоръчам:

1. В стария град - Хотелът на Съюза на българските художници - ще ти излезне като линк в Гугъл - има и ресторант, и платен паркинг до него.

2. До северния плаж, близо до автогарата - Хотел Вила-Лист - по-скъп е, води се 4 звезди, ама български, ама парите си струват - много добро обслужване, богата закуска и тн.

Миналата година обаме беше много по-далавера да се отиде на място - по-ниски бяха така цените навсякъде.

Следваща

Назад към Извън Темата