.тхт на Нокия 6230?
Модератор: Общи модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
.тхт на Нокия 6230?
имам проблем, или по-точно въпрос, как мога да чета някакъв текстови файл на 6230? има ли някаква програма, която да го распознава, защото като го прехвърля като .тхт или уърд-овски и не ми го распознава тел-а:(

- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
В нокиа.ком трябва да има софтуери за твоя модел. За моя се казва "нокиа ПС сюит", с него стават доста неща. Би трябвало и това да стане 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
И смартфоните не четат txt и doc. Трябва да е конвертиран във формат за електронна книга и да се отвори с приложение за тая цел. Това за симбиан, а другите мисля по никакъв начин не могат.
- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
6600 чете .txt!!!
сменете си 6230-ките с 6600 и се забавлявайте
сменете си 6230-ките с 6600 и се забавлявайте

Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Всеки със симбиан чете, а 6600 не си взимай защото неможе да звъни със МП3 плейъра, който всъщност го няма и трябва да му го инсталираш допълнително
Пробвай примерно 3230, не е особено красива, но за смартфон е доста малка и има бая екстри включително отварянето на уърд и екселски файлове, както и редактирането има, само че за това отново трябва да се инсталира съответното приложение.

- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
Мене повече неможе да ме накараш да набивам цифри в телефони, за това си джиткам с 6600 и си му качвам разни там допълненийца и ми е гот. А като качиш мп3 плейър си чете песнички чудесно
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
- nabora
- младши ентусиаст
-
- Кара: 1987 e30
offtopic
*.txt се четеше и от стария ми сименс ме45
сега съм с моторола мпх200, която е смартфон и *.txt се отваря с програма която допълнително съм инсталирал или с вградения в windows-a IE
*.txt се четеше и от стария ми сименс ме45
сега съм с моторола мпх200, която е смартфон и *.txt се отваря с програма която допълнително съм инсталирал или с вградения в windows-a IE
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
На 6230 текстови файл не става
На симбианите няма невъзможно нещо....е в рамките на нормалното
става "Notepad", "Quick Office Premier" т.н с тях може да се отварят всички текстови файлове
BMW8
6600 може да звъни с mp3
имах такава преди време
Engi това е доста полезен сайт за GSM-ми като ти остане време поразгледай го
може да си намериш нещо полезно
www.all4smartphone.com/forum/index.php
Успех
:):)

6600 може да звъни с mp3

Успех

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
BOBSI написа:На 6230 текстови файл не става![]()
![]()
става "Notepad", "Quick Office Premier" т.н с тях може да се отварят всички текстови файлове
![]()
BMW8
6600 може да звъни с mp3имах такава преди време
Технически може, но знаеш, че 6600 няма МП3 пейър и той трябва да се инсталира, а аз съм продавал и един клиент се върна с телефон с инсталиран МП3 и се оказа, че не може да го накараш да звъни с произволна МП3-ка която си свалил, просто няма как да му го зададеш

BMW8 написа:BOBSI написа:На 6230 текстови файл не става![]()
![]()
![]()
BMW8
6600 може да звъни с mp3имах такава преди време
Технически може, но знаеш, че 6600 няма МП3 пейър и той трябва да се инсталира, а аз съм продавал и един клиент се върна с телефон с инсталиран МП3 и се оказа, че не може да го накараш да звъни с произволна МП3-ка която си свалил, просто няма как да му го зададеш![]()
Потвърждавам че неможе, от 1 година се мъча да го накарам.....единствения наин е да конвъртнеш мп3-то в мид с един туул който го има в оригиналното ЦД и да го качиш от компа на картата. Качеството се запазва почти същото, а големината на файла се намалява почти на полвина. иначе 6600 рулз...небих го сменил за нищо засега.....макар че вчера видях една НОКИА която трябва да се появи до месец два в БГ .....да ви кажа толкова красив телефон не бях виждал....ама 1000 еуро още не ми се дават

Последна промяна quixzole на 26 Юни 2005, 9:45, променена общо 1 път
е за тва става дума, един френд му го докараха от чужденеция ....жесток е, ама мноо пара ...още се води прототип->
инфо и снимки тук
инфо и снимки тук
- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
Значи то по-принцип и SMS не може да се запъметяват на картата ама с програма може...така е и с мп3... просто го продадох преди време и не помня как но от картата се прахвърляха в мелодиите и можеше да ти звъни....сега съм с 3230 на него също може да ти звъни с мп3...ама пък не може да си запаметиш SMS в картата
та поразгледайте горния сайт в него има доста полезни неща симбиан....но съм сигорен, че звъни с мп3 защото имах една песничка дет ме кефеше много и ми беше на мп3... проблема при 6600 е , че не разпознава мп3 в картата но ако е в телефона тръгва без проблем.... но там е кофтито, че с тези 6МБ
трябва някоя мп3 дет 2-3 мб и то само една да си държиж
BMW8
"Технически може, но знаеш, че 6600 няма МП3" то и 3230 няма мп3 единствено 6630 сега излезе с мп3 в него... кой до сега е има вгръден плеър
quixzole Ама тя дори не е и симбиан ....

BMW8
"Технически може, но знаеш, че 6600 няма МП3" то и 3230 няма мп3 единствено 6630 сега излезе с мп3 в него... кой до сега е има вгръден плеър

19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2