Моля за вашете подкрепа - СВЕТОВЕН ДЕН ЗА БОРБА С НАРКОТИЧНИ
Модератор: Общи модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
Моля за вашете подкрепа - СВЕТОВЕН ДЕН ЗА БОРБА С НАРКОТИЧНИ
Здравейте колеги и приятели искам да ви помоля за вашата подкрепа.
На 26.06.2010г. СВЕТОВЕН ДЕН ЗА БОРБА С НАРКОТИЧНИТЕ ВЕЩЕСТВА - искам да ви помоля всички да бъдем съпричастни към тази инициатива защотото това е много важно нещо , вярвам всички разбирате и знаете за проблема... но единственното е че никой нищо не прави а този проблем стой в дънното на всички злини причинени от млади хора в Българния и не само excl.gif!
Затова ви моля за вашата подкрепа за едно добро бъдещете за децата на България excl.gif!
кликнете http://www.facebook.com/group.php?gid=101478676569457&v=app_2344061033&ref=mf#!/group.php?gid=101478676569457и се присъединете към нашата група ... и ако не ви е трудно изявете желание "ще присъствам" дори и духом smile.gif
-В момента работим по този въпрос много усилено уеб сайт и форум са в процес на развитие вярвам че до няколко дена вече ще са факт и не само и по много други идей някой от тях вече с потвърден успех... и така че АКО НЯКОЙ ОТ ВАС има някакви идея , съвети , препоръки или просто иска да помогне както правя и аз нека се свърже с мен по мейл или скайп отворен съм за предложения и идей работим заедно с Община Пловдив и много други организаций...
d.rusev977@abv.bg
Благодаря ви предварително
Поздрави
Д.Русев
На 26.06.2010г. СВЕТОВЕН ДЕН ЗА БОРБА С НАРКОТИЧНИТЕ ВЕЩЕСТВА - искам да ви помоля всички да бъдем съпричастни към тази инициатива защотото това е много важно нещо , вярвам всички разбирате и знаете за проблема... но единственното е че никой нищо не прави а този проблем стой в дънното на всички злини причинени от млади хора в Българния и не само excl.gif!
Затова ви моля за вашата подкрепа за едно добро бъдещете за децата на България excl.gif!
кликнете http://www.facebook.com/group.php?gid=101478676569457&v=app_2344061033&ref=mf#!/group.php?gid=101478676569457и се присъединете към нашата група ... и ако не ви е трудно изявете желание "ще присъствам" дори и духом smile.gif
-В момента работим по този въпрос много усилено уеб сайт и форум са в процес на развитие вярвам че до няколко дена вече ще са факт и не само и по много други идей някой от тях вече с потвърден успех... и така че АКО НЯКОЙ ОТ ВАС има някакви идея , съвети , препоръки или просто иска да помогне както правя и аз нека се свърже с мен по мейл или скайп отворен съм за предложения и идей работим заедно с Община Пловдив и много други организаций...
d.rusev977@abv.bg
Благодаря ви предварително
Поздрави
Д.Русев
Re: Моля за вашете подкрепа - СВЕТОВЕН ДЕН ЗА БОРБА С НАРКОТИЧНИ
Проблема с наркотиците сред младите хора според мен е много голям. Медиите и властите и не му обръщат достатъчно внимание и не знам защо е така, може би имат интереси в сферата
Аз като млад човек, който се движи сред други млади хора имам впечатление че масово се използват наркотици особено по купони, партита и дискотеки(то в някои дискотеките музиката е толкова "качествена" че как да не се надрусаш, за да я изтърпиш
)

[url="http://www.nikgrey.com/smokefree/"]

[/url]
[/url]
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Вие не работете с община пловдив а с полицията в пловдив,и ако искате да се борите ефективно с дрогите,ми то всеки на улицата ги вижда-снимайте ги и ги давайте на полицията или извършвайте "граждански арести"-за какво ще си обикаляте с плакати по улици,сайтчета и други такива глупости-ако искате наистина резултата-действайте...
Oф айде да ги легализират вече, че ми писна да чета глупости
Те като са легални, ще им мине мерака на наркоманчетата да се друсат толкова, щото винаги забранения плод е най сладък. Па вие си се борете с ветърните мелници, успех 

- Dido_stz
- ботокс ефект
-
- Кара: черна сянка
- Мечтае да кара: още по-черна сянка
- sme666ko
- Алфа Въшкар
-
- Кара: ч
- Мечтае да кара: Countach през 80-те
Спрете пиенето като сте против наркотиците!

- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
sme666ko написа:Спрете пиенето като сте против наркотиците!

- sme666ko
- Алфа Въшкар
-
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
sme666ko написа:Спрете пиенето като сте против наркотиците!
Секса пак си е вид наркотик,само разликата е че кат нема жена (дрога) може да се замести с ръчен заместител,даже секса е много опасна и разоряваща дрога,от там идат всички проблеми

- sme666ko
- Алфа Въшкар
-
sme666ko написа:Аз съм наркоман на секс.
Oжени се и ще се излекуваш

- sme666ko
- Алфа Въшкар
-
dimithur написа:Oжени се и ще се излекуваш
Пази Боже!
Извинявам се на автора, че се изходих в темата. Проблема с наркотиците е сериозен, важна роля за решаването му има и държавата, контролирана от мафията, контролираща наркотиците. Получава се омагьосан кръг.

- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
човека просто помоли ,който има желание да кликне на линка,
па вие?
но, има обща тема за гласувания
viewtopic.php?f=4&t=142058&start=75
па вие?
но, има обща тема за гласувания
viewtopic.php?f=4&t=142058&start=75

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
13 мнения
• Страница 1 от 1