Ерепублик - една интересна игра и има ли почва у нас.
Модератор: Общи модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Ерепублик - една интересна игра и има ли почва у нас.
Привет,
От доста време не съм писал поради простата причина , че съм много натоварен с Университета , но лято идва, колите в Родината се подготвят и се включвам активно
Тази моя тема е свързана с играта наречена Ерепублик ( някои може би я знаят , други не)
Да обясня накратко:
еРепублик е игра представляваща съвременното общество. Това ще рече че работите, пазарувате храна, живеете кадето искате в еСвета, помагате на икономиката на еРодината например, развивате се като военни, министри и политици, собственици на компании, медиини магнати или обикновенни работници. Има избори и се избира управление на страната, конгрес и президент, водят се войни м/у държавите. Играта отнема малко ресурс като време на ден. 10-15 мин. са достатъчни.
Проблема е че сега еБългария е въвлечена в центъра на 4-тата световна война в играта. За 1 път почти изчезнахме, едвам удържахме София, възстановихме се, държахме Инстамбул и нападахме Румъния (основния ни опонент) на тяхна територия, но нещата се обърнаха, България беше заличена, икономиката ни унищожена, българите се евакуирахме предимно в Сърбия. След няколко възстания успяхме да върнеме Варна и Видин но държавата ни е адски зле. За това се търсят нови играчи които да помогнат в съпротивата и възраждането на родината ни в играта.
Аз играя от 2 месеца и ми е интересно , защото играта е свързана отчасти с това което следвам. Днес са Избори за Партиини лидери и се надявам на успех.
Ако имате интерес може да се регистрирате от линка в подписа ми (Реферален линк е линк който ще ми донесе медал в играта и съответно малко злато , което давам на държавата, но някои прецениха ,че не може да бъде в статията)
Който иска да помогне да се регистрира от там , ще съм благодарен , а и така мога да помагам на всеки нов с храна , подаръци и така нататък.
За някои играта е глупава, но мен ми харесва, понеже не изисква време.
Поздрави
От доста време не съм писал поради простата причина , че съм много натоварен с Университета , но лято идва, колите в Родината се подготвят и се включвам активно

Тази моя тема е свързана с играта наречена Ерепублик ( някои може би я знаят , други не)
Да обясня накратко:
еРепублик е игра представляваща съвременното общество. Това ще рече че работите, пазарувате храна, живеете кадето искате в еСвета, помагате на икономиката на еРодината например, развивате се като военни, министри и политици, собственици на компании, медиини магнати или обикновенни работници. Има избори и се избира управление на страната, конгрес и президент, водят се войни м/у държавите. Играта отнема малко ресурс като време на ден. 10-15 мин. са достатъчни.
Проблема е че сега еБългария е въвлечена в центъра на 4-тата световна война в играта. За 1 път почти изчезнахме, едвам удържахме София, възстановихме се, държахме Инстамбул и нападахме Румъния (основния ни опонент) на тяхна територия, но нещата се обърнаха, България беше заличена, икономиката ни унищожена, българите се евакуирахме предимно в Сърбия. След няколко възстания успяхме да върнеме Варна и Видин но държавата ни е адски зле. За това се търсят нови играчи които да помогнат в съпротивата и възраждането на родината ни в играта.
Аз играя от 2 месеца и ми е интересно , защото играта е свързана отчасти с това което следвам. Днес са Избори за Партиини лидери и се надявам на успех.
Ако имате интерес може да се регистрирате от линка в подписа ми (Реферален линк е линк който ще ми донесе медал в играта и съответно малко злато , което давам на държавата, но някои прецениха ,че не може да бъде в статията)
Който иска да помогне да се регистрира от там , ще съм благодарен , а и така мога да помагам на всеки нов с храна , подаръци и така нататък.
За някои играта е глупава, но мен ми харесва, понеже не изисква време.
Поздрави
Последна промяна zvezdo88 на 15 Юни 2010, 21:30, променена общо 2 пъти

Re: Ерепублик - една интересна игра и има ли почва у нас.
Довечера ще се регна, имам време за губене 

Ами ще се радвам ако има хора от тук... Форума на Левски бяха влезнали и направиха Политическо превземане .. играта стана доста интересна
Може да направим някое Сдружение .

Последна промяна zvezdo88 на 15 Юни 2010, 21:30, променена общо 1 път

айде без рефърълс...
изтрих ти го от линка за играта
които иска да се рег-ва... после се разбирайте както искате
изтрих ти го от линка за играта
които иска да се рег-ва... после се разбирайте както искате
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Jim Beam
- младши ентусиаст
-
- Кара: конджул
вътре съм, казвам се draznitel
Вече май съм левел 2, ама не мога да правя нищо повече
Работих, тренирах, купих си пистолет и леб и ми свършиха джобните 

Dimitar Ryapoff
Играта ми харесва, почвам да развивам акаунт, от много време не съм играл браузър игра...
Играта ми харесва, почвам да развивам акаунт, от много време не съм играл браузър игра...
Аз съм доста развит в играта - много е интересна . Който не се е регистрирал през линка ми и го нямам в приятели, може да ме добави - swenbecker, мога да ви назнача ментори да ви обясняват и да им задавате въпроси 
Alx Какво е лошото на рефералния линк ако може да ми обясниш ???С Този линк имам хората в приятели и мога да им помагам , златото го давам на държавата защото работя за нея и не виждам какво толкова грешно има в това :?

Alx Какво е лошото на рефералния линк ако може да ми обясниш ???С Този линк имам хората в приятели и мога да им помагам , златото го давам на държавата защото работя за нея и не виждам какво толкова грешно има в това :?
Последна промяна zvezdo88 на 15 Юни 2010, 21:38, променена общо 2 пъти

- vanci88
- ентусиаст
-
- Кара: 98 325 tds M пакет touring
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: Фабричен М пакет, индивидуал,телефон и много други екстри...
За да получиш пари обаче май се плаща.... ако е така 

Не аз не съм купувал злато, има много начини да го спечелиш .. има статии които обясняват и алх пак не разбрах защо да не се използва линка... всеки регистрирал се му назначавам човек да му пише да му обяснява.... и пак... :?

- Mr_Spirit
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW X1 F48
- Мечтае да кара: ///M
Интересна е .. - Mr_Spirit |в подкрепа
!

За тези които се регистрирате , да ви кажа най важното е - Бийте се максимум 5 пъти на ден и после се възстановете в Болницата в Региона ви 

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

толкова ли няма какво да се прави по време на работа?

You said: "Time will change!" What if it changes you?
Работния ми ден от 2 месеца е много приятен 

zvezdo88 написа:За тези които се регистрирате , да ви кажа най важното е - Бийте се максимум 5 пъти на ден и после се възстановете в Болницата в Региона ви
А мен нещо не ми дава да се излекувам в болницата, а съм на 38 живот. Натискам heal и нищо не се случва. Ама съм през прокси та и от там може да има некакъв проблем

20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2