свалка
Модератор: Общи модератори
61 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
свалка
Гледам че тук има тема в която се коментира какъв трябва да е мъжът .Сега ми е интересно да разбера кой по какъв начин сваля девойките ,може да разкажете някоя интересна случка .Моля жените да не пишат
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
ооо чакайте пресна слу4ка от вчера на една кака гаджето и я зарезал а настоящия новия и не си дига телефона това действие се развива на едно парти и аз я отешавам а тя ме гушнала
сичко вървеше добре докато тоя нейния
не се обади на нея и се оправи настроението а мойто се влоши
и да си хода и се спанах и си ебах ***************** и са сам с разтегнати връзки на глезена хематом и ми е гадно а нема и кой да ми купи бира
че аз немога да хода трагедия за сичко е виновен на тая каак гаджето и що му трябваше да се обажда
П.С повечето не е по темата ама са нема да го трия вече съм го написал

не се обади на нея и се оправи настроението а мойто се влоши
и да си хода и се спанах и си ебах ***************** и са сам с разтегнати връзки на глезена хематом и ми е гадно а нема и кой да ми купи бира

П.С повечето не е по темата ама са нема да го трия вече съм го написал

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- ivo098
- младши ентусиаст
-
- Кара: F31 330d
- Мечтае да кара: F80 M3
StuNNeR написа:Здрастиии!Как сиии?
някой прекалява с "приятели"

Its an M. The fuel mileage is Sh!tty.
Your Sh!ttiness may vary.
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
аелел ти и по женени ли бе

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- simple_man
- 323i Killer
-
- Кара: E30 316i '91, G21 320d M-Sport
- Мечтае да кара: G81 M3
Аз пък имах едно гадже което беше женено за моряк ,шест месеца тук ,шест по кораби (мале дано не се е регестрирал тук)и така запознахме се на рождения ми ден ,отначало никакъв интерес към нея ,ама мръсницата шест месеца к.р не виждяла и направо ми се лепи.Към 12 часът отиваме на диско в люлин ,вътре в диското пак ми се натиска и аз какво да правя забих я .След няколко дена си чукваме среща в една бирария аз като кавалер веднага цветя ,след като се почерпихме мадамата ми разправя хайде у нас да гледаме един филм ,отивам у тях тя ми наготвила сладкиши, някакви кавърми направо се беше престарала .Като изгледахме филма такъв секс му направихме че още немога да го забравя ,ей това женените са си ебали майката .
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
Днес, сутринта зареждам на ЛукОйл-а до нас .. и пред мен един циганин с един ЗиЛ ... зарежда и той ... и се нарежда пред мене на касата .. седя аз на опашката и вече откачам щот закъснявам за рабора ... всичко се бави щот на циганина му се пише фактура за горивото ... и с цялата си наглост оня мургавия тип разрпавя на девойчето на касата " а вместо подпис на фактурата можеш да си напишеш телефонния номер" и аз
викам кво стана тука ве ! Много нахитреха тия мангали ...

R.I.P Landikar
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
Ето как 100% ще ви върже:
В някое нощно заведение си харесвате някоя девойка и отивате и я заговаряте (каквото и да е, няма значение).След 5 мин разговор (може и по малко) си поглеждате часовника така, че тя ви види.. вадите бързо една 50толевка или 100левка поисквате от сервитьорката/бармана една химикалка драсвате си телефона и казвате: "Трябва да ходя да свърша една работа, ето телефона ми.. звънни утре да се видим" и ви давам гаранция, че сутринта още към 10-10:30 ще имате позвъняване.
П.С. Най много да сте назад с 50+ лв..
В някое нощно заведение си харесвате някоя девойка и отивате и я заговаряте (каквото и да е, няма значение).След 5 мин разговор (може и по малко) си поглеждате часовника така, че тя ви види.. вадите бързо една 50толевка или 100левка поисквате от сервитьорката/бармана една химикалка драсвате си телефона и казвате: "Трябва да ходя да свърша една работа, ето телефона ми.. звънни утре да се видим" и ви давам гаранция, че сутринта още към 10-10:30 ще имате позвъняване.

SlipKnoT написа:Ето как 100% ще ви върже:
В някое нощно заведение си харесвате някоя девойка и отивате и я заговаряте (каквото и да е, няма значение).След 5 мин разговор (може и по малко) си поглеждате часовника така, че тя ви види.. вадите бързо една 50толевка или 100левка поисквате от сервитьорката/бармана една химикалка драсвате си телефона и казвате: "Трябва да ходя да свърша една работа, ето телефона ми.. звънни утре да се видим" и ви давам гаранция, че сутринта още към 10-10:30 ще имате позвъняване.![]()
с 5 лева става ли? нали пак е хартия баси..
No bling at the Ring
- Гост
-
61 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5