Автомобилно фолио

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
Мечтае да кара: е36 с осмак
Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.

Автомобилно фолио

Мнение от Boyadjiev » 22 Юни 2010, 16:33

Момчета я кажете от къде мога да си взема хубаво фолио - търся си нещо по-добро от тия боклуци от 5лв., все пак не искам да го сменям през 1 месец, а пък и да изглежда добре, да затъмни, а не да отразява като на такситата (нищо против таксиджиите :bchug: )... Тааа споделете магазин или човек от който сте купували, че нещо не ми се нрави 200 лв. за фолио.
П.С. Това е последното нещо което ще опитам да направя по колата ми и което да е малко по-тънкана...
Изображение Изображение Изображение
Уважавай другия, независимо каква кола кара.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Обществен транспорт с билетче
Мечтае да кара: Mustang Shelby GT500 от 1967г.

Re: Автомобилно фолио

Мнение от bijona » 22 Юни 2010, 16:46

колега принципно има много темо относно фолиото но това не е от голямо значение не си ги видял. Общо взето има много и различни мнения от каде и при кого да се свърши тази работа.Аз лично съм ги чел всичките и има повторения за едно момче давам ти неговия сайт:http://sharkyfolio.com/ .не съм му ползвал услугите за сега но те моля ако отидеш при него пиши да кажеш как е.Успех :yes:
Преди можеше да намериш жена,която да може да готви като,майка ти,а сега можеш да намериш жена,която пие като баща ти.

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Wanna be 1.5 bar.

Мнение от Boyadjiev » 22 Юни 2010, 16:53

Хмм :bchug: Мен ме интересува предимно от къде мога да закупя фолиото.
Също така някой има ли впечатления от фолиата които се слагат (прозрачните) за да се подсили стъклото, понеже вече ми счупиха едно няма да е зле да се подсигуря ако става тоя номер :dunno:

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
Мечтае да кара: Да се разхожда пеша

Мнение от Vasko » 22 Юни 2010, 22:36

Boyadjiev написа:Момчета я кажете от къде мога да си взема хубаво фолио - търся си нещо по-добро от тия боклуци от 5лв., все пак не искам да го сменям през 1 месец, а пък и да изглежда добре, да затъмни, а не да отразява като на такситата (нищо против таксиджиите :bchug: )... Тааа споделете магазин или човек от който сте купували, че нещо не ми се нрави 200 лв. за фолио.
П.С. Това е последното нещо което ще опитам да направя по колата ми и което да е малко по-тънкана...

Колега, стига се излага за 200 лв. Правиш го веднъж това. Моето е вече на три години и не е мръднало -слагаха ми го в Бургас онова момче до Механото . Доколкото знам е с 10 годишна гаранция и от други чувам,че на когото от форума е слагал, няма оплаквания ! Аз съм на принципа веднъж правиш нещо и след това забравяш. Иначе ще спестиш някой лев, ама колко време ще загубиш докато се мъчиш да го слагаш ти с разни ментета пък и нерви и пак няма да стане така,че на теб да ти хареса...Вместо да си губиш времето с нещо,което не си го правил никога по-добре дай някой лев на оторизирани лица, а ти през това време се занимавай с това,за което си учил и изкарвай пари.
Яжте, пийте и си носете новите дрехи и си карайте количките ,че животът е крaтък ..

старши ентусиаст
Аватар
Wanna be 1.5 bar.

Мнение от Boyadjiev » 23 Юни 2010, 2:53

На мен има кой да ми го сложи, за това си търся фолио. Иначе аз никога не бих се захванал да правя каквото и да било по колата ако не съм 200% сигурен че мога да го направя и то да стане отлично, а не просто задоволително :yes: Иначе вече почти съм се отказал от практиката със спестяването на пари... ама пусто ентусиазъм и безпаричие :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Wanna be 1.5 bar.

Мнение от Boyadjiev » 23 Юни 2010, 10:52

Накрая се разбрах с пичагата от http://sharkyfolio.com/ да направим колата за много добри пари и няма да се занимавам да търся фолиа, пък лепене и дрън дрън :mhihi: ... Като свършим работа ще напиша отчет, пък ще сложа и някоя и друга снимчица да видите как е станало :bchug: :yes:

Назад към Извън Темата