Гръцки полицаи-тенекеджии...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 купе

Гръцки полицаи-тенекеджии...

Мнение от Yanko Petrov » 23 Юни 2010, 10:57

Вижте какво се случи на един приятел в Атина... чудя се изобщо имат ли право в чужбина да свалят бг номера?! А и как тъпче номерата само...

http://www.youtube.com/watch?v=es43xPWz424

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е91 325i N53

Re: Гръцки полицаи-тенекеджии...

Мнение от Georgieff » 23 Юни 2010, 11:14

На една колежка й ги свалиха също. Нещо много се била ядосала и им се карала.
Така че в Гърция внимавайте със скоростта.
Touring & windsurf club

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Yanko Petrov » 23 Юни 2010, 11:15

Само да допълня,че на момчето от клипа му ги свалиха понеже на задната седалка 2 момичета се возят без колани :!:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 23 Юни 2010, 11:20

Прочете ли коментарите? С фалшива книжка бил, какво бил, що бил.
На мен ми стана тъпо, че може да издялка багажника и да го надере като млати така по номера. А и това дърпане на нита...
Ама вероятно са си виновни сами :)

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 23 Юни 2010, 11:21

На тия шибаняци трябва да им се забрани да свалят номера така... тва да не са гръцки автомобили... какво като сме EU... интересно ми е после тука в КАТ какво ще ти кажат като видят, че задния номер е свалян...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Yanko Petrov » 23 Юни 2010, 11:24

liloff написа:Прочете ли коментарите? С фалшива книжка бил, какво бил, що бил.
На мен ми стана тъпо, че може да издялка багажника и да го надере като млати така по номера. А и това дърпане на нита...
Ама вероятно са си виновни сами :)

Извинявай,колега,ама ако не си прочел добре съм писал,че полицаите така и не разбраха за фалшивата книжка! Чисто и просто за без колани на задната седалка. Техен каприз или заяждане,както искаш го наречи.

Мародератор
Аватар

Мнение от Mollov » 23 Юни 2010, 11:35

И какъв документ са му дали за това, че са му свалили номерата?

ентусиаст
Аватар

Мнение от grnka » 23 Юни 2010, 11:42

щом го пише в закона имат право.
но тоя лайнар шофьора е много прост..признава че книжката му е фалшива, вижда му се номера на колата, въпрос на време някой да му ебе мамата затова че е неправоспособен..сигурно работи и без осигуровки в гърция нали? а бе с чука трябваше по главата да го млатят тъпия селянин

Мародератор
Аватар

Мнение от Mollov » 23 Юни 2010, 11:45

grnka написа:щом го пише в закона имат право.

Какво пише? Че имат право да свалят номерата И на чуждестранните автомобили? А евентуалните проблеми, които после можеш да имаш в BG заради това? Тва никъде по света го няма...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Yanko Petrov » 23 Юни 2010, 11:46

Mollov написа:И какъв документ са му дали за това, че са му свалили номерата?

Имат едни розови листчета,фиш ли е акт ли е не знам. Та с него отиваш в пощата да си платиш глобата,не помня колко беше,ма така си и остана неплатена... Между другото ако имаш желание да си платиш дадена глоба(препоръчително!) ако я платиш до 10 дена,плащаш само половината. Ама момчето така или иначе си взе номерата и без да я плаща,само дето рано или късно няма да му се размине,щото данъчните ще си я приберат. Ма ще му излезе "през носа" гъзарията със сичките му там лихви. Основният ми въпрос беше дали наистина имат право да свалят наши номера. Щото има незаписана част,в която ченгето казва "Аз съм закона и каквото реша ще правя".

ентусиаст
Аватар

Мнение от grnka » 23 Юни 2010, 11:52

Mollov написа:На тия шибаняци трябва да им се забрани да свалят номера така... тва да не са гръцки автомобили... какво като сме EU... интересно ми е после тука в КАТ какво ще ти кажат като видят, че задния номер е свалян...

ти като си с БГ автомобил да не би да си едно ниво над гръцките бе красавец мамин? това че КАТ ги занитва си е техен проблем, навсякъде другаде с болт или види и т.н. освен това като си влизате в една държава вземете прочетете законите да не ревете после..сега започнаха и конфискациите като чета тук по форумите. който има постоянен адрес в гърция изгаря. четох за 5 случки досега.

еми полицая си е закона..кой? кварталната сладкарница? каквото ти казва това правиш и ако не си съгласен си подаваш молба за преразглеждане и т.н.
данъчните и митнически служби вече се оглеждат за такива чуждестрани коли и ще стане още по лошо идните месеци

ентусиаст
Аватар

Мнение от grnka » 23 Юни 2010, 11:56

Mollov написа:

Какво пише? Че имат право да свалят номерата И на чуждестранните автомобили? А евентуалните проблеми, които после можеш да имаш в BG заради това? Тва никъде по света го няма...

твой си проблем..да не си нарушавал закона та да си нямал проблеми..нали? и другаде го има..чух в австрия в германия и т.н. с български коли които стоят целогодишно и ги конфискуват като им вземат номерата..в гърция ти вземат цялата кола

Мародератор
Аватар

Мнение от Mollov » 23 Юни 2010, 11:58

Не знам дали съм красавец мамин, ама не си ти тоя, дето го знае това.... дай да го уточним още от сега.

Иначе - аз не оспорвам законите им, мен ме бърка само това сваляне на номера... тва някъде другаде да го правят??? И що ли... сигурно е прекрасен мЕтод... след като са ти написали глобата и т.н. и ти не я платиш, на границата да ти ги свалят... например... пускат те от тяхния КАТ, че си с неплатено нарушение и айде... или викаш кво - ти като си тръгнеш още на същият ден и после не може да те хванат... ми нали сме ЕУ, нали сме "голямото семейство" - да те пуснат че си нарушител и тука КАТ да те гърчат... а не да ти създават куп проблеми като ти свалят номерата.... и то по най-селският начин... с някво чукче.... като ти надере боята зад номера после кой ще плаща, а? Или пак ти си си виновен... аре бегай.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Yanko Petrov » 23 Юни 2010, 12:00

grnka написа:
Mollov написа:

твой си проблем..да не си нарушавал закона та да си нямал проблеми..нали? и другаде го има..чух в австрия в германия и т.н. с български коли които стоят целогодишно и ги конфискуват като им вземат номерата..в гърция ти вземат цялата кола

Кефя се на такива като тебе..... Като си толко отворен,колега,айде докажи кога съм влязъл у гРъция и те черпя квото искаш! И не само ти,и полицаите тука не могат да знаят със сигурност,от опит знам.

ПП: Не е зле да смениш тона :!:

ентусиаст
Аватар

Мнение от grnka » 23 Юни 2010, 12:10

ай бегай да викаш на твоя кръг (семеен, приятелски и т.н.) или на жена ти.там подобни изказвания минават при мене не минава, панимаваш ли красавец мамин?? :)
като те бърка това сваляне на номерата да си бил прочел законите. като минаваш границата един вид се съгласяваш с техните закони. един приятел грък разказвал как бил занитвал номерата и му ги свалиха с флекса..той какво да каже? знам за един друг който му направиха обискиране на колата на улицата и го оставиха сам да си събере парцалите. защото полицая така е решил.
начина по който се свалят не е най елегантния, признавам си, трябваше с флекс или трион.
друго?
умствения капацитет не е от най-силните страни имайки предвид че изобщо подмина факта как ония селянин бил с фалшива книжка и кара ей така а се захвана за боята на ламарината. ай признай си

Следваща

Назад към Извън Темата