Къде???
Модератор: Общи модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Къде???
За ремонтни цели ми се налага да се сдобия с дорник.
Идеи къде може да ми направят такъв? Някое цехче нещо ...
Идеи къде може да ми направят такъв? Някое цехче нещо ...

- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
Re: Къде???
axl написа: да се сдобия с дорник.
...

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Това ако не се лъжа е едно парченце метал с точна дължина или ширина, което използваш, за да настроиш примерно някаква машина. Ако е същото, за което си мисля кажи точно какво ти трябва и за кога?

- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
Знам точното място,което търсиш,ама как да те заведа до там,че е малко сложно.
Имам да ходя при тях и без това за втулки на алтернатора
Ако искаш звънни ми да се срешнем и да ходим заедно
0888904016

dd
NeoPrint,
Мерси, довечера ще ти звънна, че сега съм на работа.
Ivo,
Да, това което си мислиш е, трябва ми най-рано за след 2 седмици. Днес ще сканирам чертежа, за да видиш за какво става въпрос, не е сложно, едното представлява цилиндрично тяло, чието надлъжно сечение изглежда като стълбичка, в единия край е с по-голям диаметър и стъпаловидно намалява. Другото е подобно, но има и вътрешен отвор. Използва се за центриране на водимия диск на съединителя и настройка на палците на притискателния диск на Шкода 105/120. (не ми се дават 100 лева за труд на майстор и мисля да се пробвам сам)
Мерси, довечера ще ти звънна, че сега съм на работа.
Ivo,
Да, това което си мислиш е, трябва ми най-рано за след 2 седмици. Днес ще сканирам чертежа, за да видиш за какво става въпрос, не е сложно, едното представлява цилиндрично тяло, чието надлъжно сечение изглежда като стълбичка, в единия край е с по-голям диаметър и стъпаловидно намалява. Другото е подобно, но има и вътрешен отвор. Използва се за центриране на водимия диск на съединителя и настройка на палците на притискателния диск на Шкода 105/120. (не ми се дават 100 лева за труд на майстор и мисля да се пробвам сам)

6 мнения
• Страница 1 от 1