Проблем ли са затъмнените стъкла в Гърция?
Модератор: Общи модератори
28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Проблем ли са затъмнените стъкла в Гърция?
Колеги спорихме се един приятел и той ми каза че за тъмни стъкла в Гърция пишат актове. Вярно ли е? Аз знам че там не са забранени. За задните стъкла става въпрос, предните не са ми затъмнени.

- Cobb
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36
- Мечтае да кара: V8
Re: Проблем ли са затъмнените стъкла в Гърция?
Не вярвам...те там и автобусите им са затъмнени. На доста коли и предните стъкла са затъмнени. Не вярвам да се правят на тарикати, щото при тях е малко по-различно 

- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
Аз знам че там по закон не са забранени ама моя приятел ми каза за някой дето са му писали акт
За това да питам тука дали някой знае 

- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 купе
Задните са разрешени,двете странични и голямото задно,питал съм.А предните е забранено и най-светлото фолио да сложиш. 

- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
Мерси колега!
Смятам да си направя една екскурзийка и не ми се иска да ми я вгорчават

Смятам да си направя една екскурзийка и не ми се иска да ми я вгорчават

- 100imenov
- ентусиаст
-
- Кара: с Adaptive Drive
- Мечтае да кара: F06 с B58
Е ок де какво ги бърка как изглежда колата ти като е с БГ-номер.Трябва да се съобразяваш с Българските правила не с техните от там си транзит. 

fen_na_bmw написа:Е ок де какво ги бърка как изглежда колата ти като е с БГ-номер.Трябва да се съобразяваш с Българските правила не с техните от там си транзит.
Свалят номерата и спират от движение, тука може, 'щото го имат в закона, виж другата тема за тъпите византиици.
- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 купе
fen_na_bmw написа:Е ок де какво ги бърка как изглежда колата ти като е с БГ-номер.Трябва да се съобразяваш с Българските правила не с техните от там си транзит.
Ооо бъркаш сериозно.... Ма за задните стъкла специално няма проблем.
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
Ако ще и със таджикистански номера да си се съобразяваш със законите на дадена държава. Като се правиш на гъзар най-много да получиш анал.н дискомфорт
ти като си на гости съобразяваш ли се с домакина да не на..еш жена му или

ти като си на гости съобразяваш ли се с домакина да не на..еш жена му или

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
На ясно ли си какво е европейски съюз?
- 100imenov
- ентусиаст
-
Абе нещо много устатници сте се събрали в тоя форум на последно време ми се стртува
Ако съм с Австрииски номер примерно(позволено е фолиото и отпред) и съм с черни стъкла навсякъде ше си остава колата на границата,че техния закон е друг? 

- RSxRacer
- вълкодав
-
fen_na_bmw написа:Абе нещо много устатници сте се събрали в тоя форум на последно време ми се стртуваАко съм с Австрииски номер примерно(позволено е фолиото и отпред) и съм с черни стъкла навсякъде ше си остава колата на границата,че техния закон е друг?
не но ще те гърбят в Унгария за това,че не спазваш техния закон...
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- pistata9889
- ентусиаст
-
- Кара: Камион колкото читалището...
В Гърция е разрешено затъмняването на всички стъкла,но за пред полицайте се издава документ от магазина където са ви затъмнили прозорците,че фолиото е хубаво,същия документ служи и да минеш ГТП(КТЕО).
Закона и знаците си ги спазвайте стриктно,че не прощават,не опитвайте да подкупите полйцай,за да изкарате добре.За пресичане на двойна непрекъсната линия,ми взеха номерата за 20дена+книжката и глоба от 400е.
ПП:Ако пътувате до някой остров,си запазете билетите от ферибота,докато свърши престоя ви.Събират БГ автомобили с престой над шест месеца,а билета е единственото доказателство кога сте дошли.
Закона и знаците си ги спазвайте стриктно,че не прощават,не опитвайте да подкупите полйцай,за да изкарате добре.За пресичане на двойна непрекъсната линия,ми взеха номерата за 20дена+книжката и глоба от 400е.
ПП:Ако пътувате до някой остров,си запазете билетите от ферибота,докато свърши престоя ви.Събират БГ автомобили с престой над шест месеца,а билета е единственото доказателство кога сте дошли.
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
- 100imenov
- ентусиаст
-
Е ок в БГ като е забранено,защо повечето коли с чужди регистрации са с черни стъкла? Па мани ти даже са и с номера или тва е БГ и сичко е позволено? 

Последна промяна 100imenov на 24 Юни 2010, 18:54, променена общо 1 път
- RSxRacer
- вълкодав
-
fen_na_bmw написа:Е ок в БГ като е забранено,защо повечето коли с чужди регистрации са с черни стъкла? Па мани ти даже да и с номера или тжа е БГ и сичко е позволено?
ето ти го отговора...
www.bizzart.info

www.bizzart.info

28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2