До къде я докараха нашите КАТ...история от преди минути

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: DUB bimmer down the road in style

До къде я докараха нашите КАТ...история от преди минути

Мнение от lowrider » 25 Юни 2010, 12:23

Карам си от кръговото на 4-ти км, в локалното на Цариградско посока МкДоналдс. На светофара съм първа кола и ще правя десен към Йерусалим. Гледам, че е спокойно движението, светва зелено, първа с повечко газ, задницата ми тръгна приятно, обаче на 10м напред по Йерусалим патрулка. Пускам газта, единият полицай излиза напред размятква хранилката и ме спира. Представи се културно господинът. Аз обаче бързам да представя всичката налична документация за автомобила, та да не се стига до " Какво беше това на завоя". Върна ми документите и ме помоли да му покажа, допълнителното оборудване. Слизам и чувам как коментират, колко хубаво е лятно време да имаш кабрио, вадя всичко - доволни са, тъкмо затварям капака и първият полицай ме попита,
-"А масло имаш ли за доливане",
при този въпрос изпадам в шок и ужас и едвам измънквам:
-"ззащо пропушва отзад ли :( " ,
добре че вторият бързо се намеси и каза:
- не колега, твоята не пуши, ама нашата Астра много пуши.
Аз си помислих, че нещо си правят майтап с мене и почвам да се смея видимо облекчен, че мойто м52 си е наред, когато полицай едно направи включване, четейки шоф. ми книжка:
- Ангелов, сериозни сме имаш ли масло за доливане, че астрата е на 350 000км, гори 1л на 500км особено като се налага и да преследваме някого, а ни дават масло само за смяна на 10 000км, не и за доливане, положението е сериозно.
аз стоя и гледам така :shock:, полицай две каза:
- Пред теб ще го налеем.
Както и да е намерих остатъците от прословутите 7л които ми събира мотора и им го дадох, нямаше такава радост..., сипаха си малко, при което последва неблагоразумният ми въпрос:
- Не ви дават пари за масло, но ако моторът се скапе, Ви държат отговорни предполагам,
при което последва една тирада, какви наказания им налагали ако нещо се счупи, как не им отпускат пари за ремонти и т.н. Попитах дали бат Бойко, няма да оправи нещата, но те казаха, че в съпричастност с кризата им намалили заплатите от 750 на 720лв.
Стана ми хем смешно, хем тъпо, момчетата говореха супер искрено, не искаха рушвети за тях си и т.н., вярно, че като цяло не пазят служебните им МПС, но държавата наистина се подиграва с тях, стигайки се до там да си просят масло за служебната кола. Как може тези органи да вдъхнат респект на някой с подобни действия...
Бях чувал за случаи в които полицаи искат бензин, но мислех че са майтапи, явно не са били.
За довиждане ми благодариха няколко пъти, поздравиха ме за колата и попитаха със сликове ли карам, признах си срамежливо, че не точно, тогава единият каза "А значи ти си ги направил сликове, приятен ден и добре, че беше ти..."

Кажете сега, "ко праим"???
Влаев made me do it…
силиконките да барам
шестаците да карам

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Re: До къде я докараха нашите КАТ...история от преди минути

Мнение от Е.Димитров » 25 Юни 2010, 12:25

Tъпа държава!!!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: опел

Мнение от Spoony » 25 Юни 2010, 12:31

мнението е цезнурирано
Последна промяна Spoony на 05 Юли 2010, 19:39, променена общо 1 път
.

ентусиаст
Аватар
Кара: 98 325 tds M пакет touring
Мечтае да кара: M6
Детайли за колата: Фабричен М пакет, индивидуал,телефон и много други екстри...

Мнение от vanci88 » 25 Юни 2010, 12:33

Spoony написа:Преди време в едно село станала кражба и полицаите от РПУ-то в общинския град казали, че нямат пари за бензин да дойдат до селото да опишат кражбата. И после хората били корумпирани- че при тия мизерни условия на работа какво да правят?

И между другото тия Астри наистина ядат много масло, явно това е масов дефект :shock:

После що не режат бюджета на МВР :mhihi:
36436
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 530da turing

Мнение от nightdriver » 25 Юни 2010, 12:40

...ееееее вече знам как да ги лекувам , някой и друг маслен филтър , един -два чифта чистачки нови , пет литра бензин в тубичка.... :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 25 Юни 2010, 12:42

тъжно

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Мнение от LiTtLeRoCk » 25 Юни 2010, 12:46

В повечето държавни институции е така колеги,пари за консумативи никой не дава и не отпуска,неща като хартия за принтерите,мастило и всякакви други консумативи си ги купуваме,има няколко кафе машини на работа от които вземаме наем и от тях си купуваме всичко необходимо.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 купе

Мнение от Yanko Petrov » 25 Юни 2010, 12:47

Нямам думи.... Ако не вземат от някой като теб,трябва да се бръкнат. Верно "до къде стигнаха..."

ентусиаст
Аватар
Кара: e70 3.5xd 2010 M packet

Мнение от Toneloker » 25 Юни 2010, 12:51

Yanko Petrov написа:Нямам думи.... Ако не вземат от някой като теб,трябва да се бръкнат. Верно "до къде стигнаха..."

От своя джоб да брънат, че да купят масло на умрялата астра? :kuku: Евала на правителството. :bowdown:
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: 525 tds

Мнение от kostov8449 » 25 Юни 2010, 12:54

Верно много грозна картинка,няма мастило,листи бензин,гуми.Ти зимата да караш с летни гуми и то захабени,апак да тарсиш от гражданите зимни с граифер,лошо много лошо,накьде отиват нещата :bang: :bang: :bang:
525 Tds

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 25 Юни 2010, 12:56

Toneloker написа:
Yanko Petrov написа:Нямам думи.... Ако не вземат от някой като теб,трябва да се бръкнат. Верно "до къде стигнаха..."

От своя джоб да брънат, че да купят масло на умрялата астра? :kuku: Евала на правителството. :bowdown:

Кой нормален млад човек би станал полицай при тези условия? Скоро не само лекарите, но и полицаите ще са пенсии.

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар
Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
Мечтае да кара: и да е жив и здрав!

Мнение от POL_Starshi » 25 Юни 2010, 13:28

Е.Димитров написа:Tъпа държава!!!

По-скоро сме жалка държва! Имам чуството, че сме лъжицата катран в европейското буре с мед и сякаш това ние заложено генетично!
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

ентусиаст
Аватар
Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3

Мнение от Демирев » 25 Юни 2010, 13:38

Ryapoff написа:
Toneloker написа:

Кой нормален млад човек би станал полицай при тези условия? Скоро не само лекарите, но и полицаите ще са пенсии.

Много млади хора ще станат и в момента и стават!
Заплатите им от 750 лева месечно на редовия обикновен полицай са чисти - всички осигуровки им ги плаща държавата!

Чиста месечна заплата от 750 лева с пълни осигуровки върху 750 лева в частна фирма във Варна ще вземеш само ако въртиш свирки на шефа!
Отделно след 1 г. ако се задържиш получаваш и дългогодишен договор на пълно осигуряване! На всеки полицай с такъв договор като отиде в банката му дават за 15 минути 10 000 лева без поръчители и с преференциални супер ниски лихви.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46 330Ci M2 PACK CABRIO

Мнение от Rosendo » 25 Юни 2010, 13:54

Колеги,
положението с кризата е повсеместно.Преди няколко дни журналисти извадиха на бял свят едно вътрешно писмо на полицията тук в Испания,в което препоръчваха да циркулират със служебните коли със затворени стъкла,защото така разхода бил по малък.Предполагам че за пускане на климатик и дума не може да става. :mhihi:
Тук въпроса е къде отиват данъците ни,парите които се събират от глоби са огронми суми,къде са те и не трябва ли първо да се оборудва автопарка на органите на реда.
Знам че те са хората които ни слагат глоби,но същите тези хора се притичат на помощ когато имаш нужда,така че аз съм ''ЗА" добър автопарк на поицията.

ентусиаст
Аватар
Кара: e70 3.5xd 2010 M packet

Мнение от Toneloker » 25 Юни 2010, 14:20

Демирев написа:
Ryapoff написа:
Toneloker написа:

Много млади хора ще станат и в момента и стават!
Заплатите им от 750 лева месечно на редовия обикновен полицай са чисти - всички осигуровки им ги плаща държавата!

Чиста месечна заплата от 750 лева с пълни осигуровки върху 750 лева в частна фирма във Варна ще вземеш само ако въртиш свирки на шефа!
Отделно след 1 г. ако се задържиш получаваш и дългогодишен договор на пълно осигуряване! На всеки полицай с такъв договор като отиде в банката му дават за 15 минути 10 000 лева без поръчители и с преференциални супер ниски лихви.

Защо говориш без да знаеш? Всички частни фирми във Варна ли ги обиколи, че да не можеш да си намериш работа за 750 лева чисти без да въртиш свирки?
Темата е за друго.
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата