BTV, телевизията на турските сериали и тъпите предавания.
Модератор: Общи модератори
43 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
BTV, телевизията на турските сериали и тъпите предавания.
Това ли е? Спомням си първото предаване на BTV новините, преди 10 г.(някои може да се усъмнят в спомените ми). Ани Салич направи куп грешки в изказа, но не се извини за ни една. Нормално да речеш, новобранци са. През годините имаше и добро и лошо като материал, но напоследък май материала много кофти взе да излиза. Първата частна голяма телевизия шумно отпразнува десетия си рожден ден и да ви кажа честно, доста натрапчиво, то цял месец вече рожден ден. Люба Ризова се похвали в Шоуто на Слави, как било, кое било и не пропусна да спомене негово величество-зрителя. Но не как да е, а Ентелигентния зрител. Видите ли, зрителите на BTV са интелигентни. Сякаш в контраст с това, като погледна програмата на BTV виждам цял куп предавания, които особенно възпитават някаква по скоро криворазбрана интелигентност, да не кажа откровенна глупост. Десет години след началото, това ли е BTV, телевизията на турските сериали и тъпите предавания или греша?
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- djvisage
- младши ентусиаст
-
- Кара: Ford Galaxy
- Мечтае да кара: ///M
Re: BTV, телевизията на турските сериали и тъпите предавания.
БТВ е доста добра телевизия на фона на другите,вярно преди беше на по високо ниво поне според мен. И тея турски сериали наистина много дразнят пък и F1 спряха.
THE POWER IS NOTHING WITHOUT CONTROL!!!

- vanci88
- ентусиаст
-
- Кара: 98 325 tds M пакет touring
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: Фабричен М пакет, индивидуал,телефон и много други екстри...
Колкото и да отричат Нова ТВ ги бие по рейтинг - и новините и предаванията и сериалите им са по-добри!
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
vanci88 написа:Колкото и да отричат Нова ТВ ги бие по рейтинг - и новините и предаванията и сериалите им са по-добри!
Викаш турските сериали по нова са по-добри от турските сериали по бтв

Както всичко в тая скапана държава и телевизиите са скапани,сериалите,особенно българските,журналистите са тъпи,предаванията,постоянно политика по сутрешните блокове..бе тъпа държава,тъпи хора
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
А стига сте плюли по всичко бе
Защо дават турски серияли и тъпи предавания???Отговора е много прост,защото това харесва зрителя
Нали знаете предлагането е според търсенето,никой няма да пуска нещо което не се харесва на поне 50% от аудиторията(освен БНТ1)
А и лятото когато всички са в отпуска е нормално ефира да бълва тъпи филмчета,нали трябва да се пълни това време.

А и лятото когато всички са в отпуска е нормално ефира да бълва тъпи филмчета,нали трябва да се пълни това време.
- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46, G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: M54B22
B48B20
Едно време наистина БТВ беше на доста добро ниво, но .. беше. Сега е абсолютна повърня. Единственото стойностно нещо, което смятам, че си заслужава гледането е Стъклен дом. Не че е най-най-страхотния сериал, но пък си е български и е що годе интересен. Останалото е яко комерс и промиване на мозъци (нормално е де - от американска телевизия кво да чакаш).
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
- vanci88
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: Фабричен М пакет, индивидуал,телефон и много други екстри...
Е.Димитров написа:vanci88 написа:Колкото и да отричат Нова ТВ ги бие по рейтинг - и новините и предаванията и сериалите им са по-добри!
Викаш турските сериали по нова са по-добри от турските сериали по бтв![]()
Както всичко в тая скапана държава и телевизиите са скапани,сериалите,особенно българските,журналистите са тъпи,предаванията,постоянно политика по сутрешните блокове..бе тъпа държава,тъпи хора
Твърдо против съм турските сериали, но по Нова другите сериали са много по интересни - Хаус, Изгубени, От местпрестъплението и т. н. . Предаванията са също по интересни .... за игралните филми да не говорим.
С две думи - БТВ БЕШЕ номер едно доста отдавна!
ПС Най-много мразя сапунките - турски,латиноамерикански,български и т. н.
- seven-eight
- кандидат ентусиаст
-
vanci88 написа:Е.Димитров написа:vanci88 написа:Колкото и да отричат Нова ТВ ги бие по рейтинг - и новините и предаванията и сериалите им са по-добри!
Твърдо против съм турските сериали, но по Нова другите сериали са много по интересни - Хаус, Изгубени, От местпрестъплението и т. н. . Предаванията са също по интересни .... за игралните филми да не говорим.
Е да, ама НОВА с тъпия биг брадър убиват всичко...
Обаче това е според нас, а масата зрители гледат и турските сериали и биг брадър.
И Канал 1 е най-тъпата телевизия, даже световното е тъпо по канал 1....
- vanci88
- ентусиаст
-
seven-eight написа:vanci88 написа:Е.Димитров написа:vanci88 написа:Колкото и да отричат Нова ТВ ги бие по рейтинг - и новините и предаванията и сериалите им са по-добри!
Е да, ама НОВА с тъпия биг брадър убиват всичко...
Обаче това е според нас, а масата зрители гледат и турските сериали и биг брадър.
И Канал 1 е най-тъпата телевизия, даже световното е тъпо по канал 1....
Реалити шоутата са супер тъпи - но тези по БТВ са ужасяващи - Сървайвър, Мюзик айдълл и т. н. - и си прав хората гледат Биг Брадър и турските помии. А Световното по БНТ е под всякаква критика - коментатори,гости,водещи - само Галя ме радва

- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
Вие какво гледате по телевизията тогава бе пичовИ?
турските сериали са истинско бедствие - нямат край
един свърши друг с нови 1000 епизода чака на опашката
иначе и на мен БТВ малко ми е омръзнала

един свърши друг с нови 1000 епизода чака на опашката

иначе и на мен БТВ малко ми е омръзнала
(bubsa) написа:Вие какво гледате по телевизията тогава бе пичовИ?
Доктор Хаус, Покер по тъмно, Спаси ме...
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
Ryapoff написа:(bubsa) написа:Вие какво гледате по телевизията тогава бе пичовИ?
Доктор Хаус, Покер по тъмно, Спаси ме...
А аз съм сеирджия и ме е яд че няма да има сървайвър тая година

Честно да си кажа предпочитам реалитата вместо комерсиалните и отекчителни сериали

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Elesar74 написа:Десет години след началото, това ли е BTV, телевизията на турските сериали и тъпите предавания или греша?
Не грешиш колега, точно така си е, такова изпростяване няма никъде-само и единствено ТУРСКИ сериали (случайно, или може би не), чалга и тенденциозни коментари в "новините" им...жалка картинка на един ялов напън нещо да им родят празните кратуни.
А почнаха доста обещаващо преди години, но всичко се опростачи в тази медия, Нова ТВ е на много по- добро ниво от тях.
Никой не мое ма връне на селу!
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
не гледам телевизия и не слушам радио, чуствам се прекрасно, защото не съм чувал/виждал най-новите реклами, чалга клипове, негативните новини пълни само с проблеми и тн, и мога да ви кажа че не съм изпуснал кой знае какво.
И без това както виждаме в България новините не предизвикват обществени протести, така че не намирам смисъл от тях.
А какво още излъчват пък грам не ми дреме, ако щат и туркменистански сериали да пускат....
И без това както виждаме в България новините не предизвикват обществени протести, така че не намирам смисъл от тях.
А какво още излъчват пък грам не ми дреме, ако щат и туркменистански сериали да пускат....

43 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3