най-добре модериран форум?
Модератор: Общи модератори
28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
най-добре модериран форум?
интересно ми е мнението ви за качеството на модериране. реално погледнато анкетата е за това кои модератори си гледат най-съвестно форумите, според вас и кой върши най-много работа;)

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
някой липсват Тунинг,стрийт расе , Ги няам в списака тунинг под форума е добре подреден
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Мен лично ми харесва как Грешката и Машината се справят с музиката, как алекс се справя с рацерите и тунинга, Наско с Видеото, Димитър със Събори и Мероприятия,
Общо взето доста са добре поддържаните
Общо взето доста са добре поддържаните

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
с чиста съвест мога да кажа ча под форума ИЗВЪН ТЕМАТА е най
мърляв но съм далеч от мисълта че модераторите са виновни за това
мърляв но съм далеч от мисълта че модераторите са виновни за това
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- Engi
-
Нощния ездач
-
като цяло въпроса за модерирането е доста сложен, защото всеки си има собствени критерии. за мен най-добре модерирания форум е Музикални предпочитания. и двамата мод-ове са млади, амбициозни и отделят доста време на форума си. аз мисля, че купува/продава не се модерира по възможно най-добрия начин, защото модератора му е прекалено строг. според мен е добре да се подбират темите, в които може да се пуска по малко офтопик, с тенденция за евентуално положително развитие. точно за това модераторите са хора, а не машини, за да могат да правят преценки.
1. нормално е някои от форумите да липсват, защото анкетите не са бездънни и могат да поребат само определен брой отговори. затова подбрах по моя преценка форуми, за които ми е интересно да чуя мнение.
2. относно мнението ти за "извън темата". Форум, в който не е определено какво точно трябва да се пише НЯМА НАЧИН да има строг ред и правила. Всеки, който и каквото се сети, го пуска там. точно за това ситото там е най-трудно и за мен това е един от най-трудните за модериране форуми. след него по мое мнение се нарежда купува/продава, заради голямото му натоварване. преди 2 години се водеха дискусии за какво му били на купува/продава цели двама модератори. а към днешна дата даже двама са малко.
Scott написа: ...
1. нормално е някои от форумите да липсват, защото анкетите не са бездънни и могат да поребат само определен брой отговори. затова подбрах по моя преценка форуми, за които ми е интересно да чуя мнение.
2. относно мнението ти за "извън темата". Форум, в който не е определено какво точно трябва да се пише НЯМА НАЧИН да има строг ред и правила. Всеки, който и каквото се сети, го пуска там. точно за това ситото там е най-трудно и за мен това е един от най-трудните за модериране форуми. след него по мое мнение се нарежда купува/продава, заради голямото му натоварване. преди 2 години се водеха дискусии за какво му били на купува/продава цели двама модератори. а към днешна дата даже двама са малко.

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
Engi прав си но мисля че трябва да има някаква норма не секи да си пуска каквото си иска
аз мисял че може би трябва да има някакво сито за потребителите на форума да има по строги мерки за тези който нарушават правилата на форума систематично за да не стане като в тунинг.бг
като 10 човека получат БАН за 1 седмица после няма да пишат глупости и каквото им хрумне според мен АДМИНИТЕ са доста МЕКИ
само казват ТОВА ОНОВА ама нищо не прават толкова съществено
( моля никой да не се обижда надявам се да не съм обидил нико )
аз съм модератор на 2 форума и подхиождам доста по строго към юзарите който си позволяват такива изказвания и мнения
АСЕН Х написа една тема точно по тази тема за пускането на безмислени тени и постове но според мен той е доста отговорен за тези деиствия на потребителите на форума
аиде и не с лоши чивства
аз мисял че може би трябва да има някакво сито за потребителите на форума да има по строги мерки за тези който нарушават правилата на форума систематично за да не стане като в тунинг.бг
като 10 човека получат БАН за 1 седмица после няма да пишат глупости и каквото им хрумне според мен АДМИНИТЕ са доста МЕКИ
само казват ТОВА ОНОВА ама нищо не прават толкова съществено
( моля никой да не се обижда надявам се да не съм обидил нико )
аз съм модератор на 2 форума и подхиождам доста по строго към юзарите който си позволяват такива изказвания и мнения
АСЕН Х написа една тема точно по тази тема за пускането на безмислени тени и постове но според мен той е доста отговорен за тези деиствия на потребителите на форума
аиде и не с лоши чивства
- Engi
-
Нощния ездач
-
Scott написа: ...
всичко, което написа са точно празни приказки. " някакви правила, някакви норми". айде определи някакви правила, за форум, като извън темата, чиято цел е всичко, дето не е за другите форуми, да се пише там?
айде изброй ми 10 правила, и да ги обмислим дали може да ги приложим? ако кажеш нещо конкретно, сигурен съм ще всички ще подходят с интерес, но с това " някакви " не казваш нищо

- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
Енджи доста трудно е да се прецени кой форум е най-добре модериран ,някои са по-трудни от други,но това не значи че някои хора примерно не се стараят....мисля че повечето хора си вършат работата 

"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
и за мен е 34 е наи добрия форум гената се постара да наложи правилата строг е и не цепи басма докато в другите само се подпи4косват и вместо да се трият глупави теми и мнения си седат и се оставят да се раздуват ,до састояние на 4ат и само усмивки и тем подобни

- dr-who
- ентусиаст
-
- Кара: E46 Touring 330xi
- Мечтае да кара: F10 M5

...
АСЕН Х написа една тема точно по тази тема за пускането на безмислени тени и постове но според мен

не винаги по строгите са по прави, както и по правите по строги

-
сори за офтопика

--