Впечатления относно Гранд Чероки 3.1ТД
Модератор: Общи модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- zigo
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 328ci
Впечатления относно Гранд Чероки 3.1ТД
Колеги моля ако някои е чувал нещо за тези машини относно дали са здрави или са калпави да каже защото ще бартеросвам 1 МЛ за такова чудо и искам да знам малко повече за какво иде реч лично аз съм чул че двигателите били много зле. И сервиз в София кадето може да се прегледа
. Става въпрос за джип 2000-2002 година

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
Re: Впечатления относно Гранд Чероки 3.1ТД
този мотор 3.1 е капризен и го избягват .. инак черокито е истински джип за разлика от МЛ-а .. добре е да си намериш чероки с мотор на мерцедес,малко по скъпичко вървят но си струва
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Това е мотор на италианската фирма VM, слагат техни мотори и на Алфа Ромео......
Само лоши неща съм чувал за тях
Зависи колко ще ти доплатят за МЛ-а, но имай в предвид че Гранд с такъв мотор е игра с огъня
Вече дизелите на Мерцедес са друга работа но тук щом ще има бартер.....зависи от кеш-а и колко зле е МЛ-а
Само лоши неща съм чувал за тях

Зависи колко ще ти доплатят за МЛ-а, но имай в предвид че Гранд с такъв мотор е игра с огъня

Вече дизелите на Мерцедес са друга работа но тук щом ще има бартер.....зависи от кеш-а и колко зле е МЛ-а

- zigo
- младши ентусиаст
-
Мл-а е бензинов и е в перфектно състояние ще ми доплатят 5к затова се колебая

От месеци се опитваме да оправим задницата на едно такова, всичко по задния и предния мост е сменено включително и пружините дойдоха от САЩ и след 50-60 почва едно зверско клатушкане
сега мислим да побългарим някое друго тампонче
иначе относно мотора нямам впечатления, но по-добре не се занимавай с тия ТрагеДии

- zigo
- младши ентусиаст
-
- LUCIFER'S
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39 '02 530d
тва със тоя мотор 140 к.с. е абсолютен кенеф, куц кон, а и харчи да си Е майката... само ядове, ще имаш с тоя дизел
Fortuna fortes metuit, ignavos premit.
- vankatagsi
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 323CI
- Мечтае да кара: E36 M3 evo с валове
Чувал съм саамо лоши неща за тоя мотор! Внимавай да не ти побелеят косите преждевременно..
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
3.1 tdi 143 hp е италиански мотор!
Търси Джийп Гранд Чероки с по-новият 2.7 турбо дизел 163 к.с. на Мерцедес е! Ако не се лъжа от 2003г. го слагат.
Търси Джийп Гранд Чероки с по-новият 2.7 турбо дизел 163 к.с. на Мерцедес е! Ако не се лъжа от 2003г. го слагат.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- barabqga
- кандидат ентусиаст
-
Демирев написа:3.1 tdi 143 hp е италиански мотор!
с този мотор 163к.с. върви доволно

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
така си е ,но такова Чероки е на двойна цена - в общи линии запазените са около 16-20к
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
barabqga написа:Демирев написа:3.1 tdi 143 hp е италиански мотор!
с този мотор 163к.с. върви доволно
В крайна сметка Джийп Гранд Чероки не е състезателна кола и не бива да се бърка с такава! Това е семейно-лежерно возило с истинска висока проходимост.
Проблемът не е толкова мощноста, а че първият е италиански и дава множество проблеми, мерцедесовият има голяма тяга и дърпа каравани и лодки без проблем.
edit
Гранд Чероки 3.1 143к.с е голям смях - италиански мотор...американски джип сглобен в Грац - Австрия

Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- _FIRMATA_
- младши ентусиаст
-
- Кара: 306 Hp 600 Nm
Тая седмица продадох на шефа ми такъв с мерцедесовия мотор! Идва да го гледа някакъв човек от сп. Ауто Билд! Каза че има с 3.1 мотор! Евтини са му консумативите, като проблем каза че трябва да се внимава с температурата защото са капризни! Иначе с 2.7 е добър! 2 години го карам и съм доволен! А за клатушкането, питах бивш служител на Балкан Стар и ми каза че са си така!
Ма мяза на оригиналдъ бря .... не виждам свински опашки, следователно не е измислено във Враца - следователно никъде по света не може да е измислено
Мойта не се кутира по тия параметри, а със сигурност не е от Враца, значи или има други мушингии или вин таблицити ви са перде кириз

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
то и м20ките пукали глави...аллумиевия блок на м52 бил проблемен...дизеловите бмвта за нищо не стават и т.н...какво очакваш да чуеш за чероки 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2