Унгарските митничари
Модератор: Общи модератори
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Унгарските митничари
В сол да ги заровят мамицата им @#$#@$% !!!! Бесен съм !!!
Пътувам от бг към англия,но незнам защо решавам с ферибот през румъния (сигурно за разнообразия) и на унгарската граница идва митничаря (унгарец) и ме почва се едно съм най-големия престъпник,отваряне на багажници,под седалките гледа с едно фенерче,един сак си носих с дрехи,вади дрехите и даже по джобовете на едни дънки почва да бърка по джобовете.Цялата процедура да кажем половин час. Изведнъж ми казва нямаш винетка за румъния 150 евро глоба.Абе как да нямам бре,ето я на стъклото седи.Винетката си е найстина на стъклото всичко си е наред,даже под нея имам и за унгария още преди границата си я купих.И оня започва абе ти това на стъклото го имаш ,ама това не е винетка.Викакам му аз е какво е? Той почва да ми обяснява,че това не е винетка,а е трябвало да имам касова бележка,когато съм купувал винетката,а аз съм я запилял някъде. (тук е прав,найстина трябва да си пазя касовата бележка,но аз съм за бой). Изведнъж се появява една незадоволена дебела лелка и започват нещо да си говорят на унгрски,само успях да чуя 250 евро.След като свършиха оня ми вика 250 евро е глобата и аз побесян,почнах да му разправям как той не е пътен полицай в сърбия ,а е унгарски митничар,щом сърбите не са ме сбарали,това не му е негова работа,аз за унгария си имам винетка и му казах,че една стотинка няма да му дам.Разбира се след няколко часово обръщане на цялата ми кола наопаки и целия ми багаж,по цялата граница спазарихме се на 150 и му ги давам.Но те са ми само по 50 на цяло,а той ги иска по 5 и 10 евро.Викам му нямам имам само по 50,ходи да развалиш и ми сочи една кабинка където продават винетки на самата граница. И така,извинявам се че пиша толкова несвързано,но съм бесен и с 150 евро по беден.
П.С.
@#$@$@#@$$%%^$@#@#

Пътувам от бг към англия,но незнам защо решавам с ферибот през румъния (сигурно за разнообразия) и на унгарската граница идва митничаря (унгарец) и ме почва се едно съм най-големия престъпник,отваряне на багажници,под седалките гледа с едно фенерче,един сак си носих с дрехи,вади дрехите и даже по джобовете на едни дънки почва да бърка по джобовете.Цялата процедура да кажем половин час. Изведнъж ми казва нямаш винетка за румъния 150 евро глоба.Абе как да нямам бре,ето я на стъклото седи.Винетката си е найстина на стъклото всичко си е наред,даже под нея имам и за унгария още преди границата си я купих.И оня започва абе ти това на стъклото го имаш ,ама това не е винетка.Викакам му аз е какво е? Той почва да ми обяснява,че това не е винетка,а е трябвало да имам касова бележка,когато съм купувал винетката,а аз съм я запилял някъде. (тук е прав,найстина трябва да си пазя касовата бележка,но аз съм за бой). Изведнъж се появява една незадоволена дебела лелка и започват нещо да си говорят на унгрски,само успях да чуя 250 евро.След като свършиха оня ми вика 250 евро е глобата и аз побесян,почнах да му разправям как той не е пътен полицай в сърбия ,а е унгарски митничар,щом сърбите не са ме сбарали,това не му е негова работа,аз за унгария си имам винетка и му казах,че една стотинка няма да му дам.Разбира се след няколко часово обръщане на цялата ми кола наопаки и целия ми багаж,по цялата граница спазарихме се на 150 и му ги давам.Но те са ми само по 50 на цяло,а той ги иска по 5 и 10 евро.Викам му нямам имам само по 50,ходи да развалиш и ми сочи една кабинка където продават винетки на самата граница. И така,извинявам се че пиша толкова несвързано,но съм бесен и с 150 евро по беден.
П.С.

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
Re: Унгарските митничари
са последно румънска или сръбска винетка!?
иначе кво го бърка него в чуждата страна с кво си минал-може на гръб да си си носил колата! да ти търси само за унгария квото трябва! трябвало е да се запънеш още! бадева си ги дал тия пари!! документ даде ли ти!? жалвай се в посолството ,ма то сигурно в него пише друго нещо на унгарски -не за румънска винетка!
иначе кво го бърка него в чуждата страна с кво си минал-може на гръб да си си носил колата! да ти търси само за унгария квото трябва! трябвало е да се запънеш още! бадева си ги дал тия пари!! документ даде ли ти!? жалвай се в посолството ,ма то сигурно в него пише друго нещо на унгарски -не за румънска винетка!
- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
Да му беше казал, че записваш всичко с камера и че утре ще е безработен 

- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Унгарците са много нагли, два пъти съм имал проблеми с тях. Първия път преди 12/13 год, взимаха на всеки, който има нов паспорт по 20DM, това с рейс... Преди една година карах една кола от Испания за Бг за един приятел. На границата им с Румъния, започнаха големи проверки на всичко. Оказа се, че прегледа е изтекъл преди 5 дни, въпреки, че не беше прехвърлен месеца. Заядоха се и викат обратно. Накрая като обърнах и тъкмо щях да тръгвам, ония се домъкна и вика, хайде да почерпиш.
Аз викам колко?
Минах само с 20€. Много са долни, мамицата им. В Румъния, никога не съм имал никакви проблеми, дори един път ми писаха глоба, но нито намек за пари. Глобата естествено не е платих на границата им с Бг.
Аз викам колко?
Минах само с 20€. Много са долни, мамицата им. В Румъния, никога не съм имал никакви проблеми, дори един път ми писаха глоба, но нито намек за пари. Глобата естествено не е платих на границата им с Бг.
SKISA написа:са последно румънска или сръбска винетка!?
Pумънска,извинявам се. Какъв документ да ми даде бре

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
мале,мале ...едно убаво телефонче с камера и видело-запис и си ти!! не бих пропуснал! на създърма ше го напраа...!
словаците ме ебаваха на границата веднъж-вика дай винетка ,че си минал ма през другата държава! ми немам! ми са!? ми са-си отивам! ми не може -дай кинти или се върни обратно! да бе е са ше се върна! нали съм у вашата държава -нямам другата винетка я сдрах да не ми пречи на стъклото! ми са дай кинти! така лииии.....! напреко колата на митницата ,зад мене пит австрийски регистрации и свиркат викам: нема да мръдна от тука! преместете колата ! нема да я преместа -айде давайте да видим! обърнаха целия багаж на горе с краката ,ма кво ще намерат!? на баба си цървулите! и ми вика -къде отиваш!? ми в унгария на формулата!/ аз тогава се връщах вече на обратно! тоа вика : да бе те само тебе те чакат там! викам: мене мое и да не ме чакат ма ше ида и ше гледам ,а ти от тая бутка 1 на 1 нема да мръднеш цел живот!
така и не дадох пари ,ма дълга разправия беше!
словаците ме ебаваха на границата веднъж-вика дай винетка ,че си минал ма през другата държава! ми немам! ми са!? ми са-си отивам! ми не може -дай кинти или се върни обратно! да бе е са ше се върна! нали съм у вашата държава -нямам другата винетка я сдрах да не ми пречи на стъклото! ми са дай кинти! така лииии.....! напреко колата на митницата ,зад мене пит австрийски регистрации и свиркат викам: нема да мръдна от тука! преместете колата ! нема да я преместа -айде давайте да видим! обърнаха целия багаж на горе с краката ,ма кво ще намерат!? на баба си цървулите! и ми вика -къде отиваш!? ми в унгария на формулата!/ аз тогава се връщах вече на обратно! тоа вика : да бе те само тебе те чакат там! викам: мене мое и да не ме чакат ма ше ида и ше гледам ,а ти от тая бутка 1 на 1 нема да мръднеш цел живот!
така и не дадох пари ,ма дълга разправия беше!
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Мен пък в унгария ме спреха,искаха това -онова,ама пара викам-немам,и гледат едни бонбониери във фирмата на сърце съм зел за приятелката-ми вика-дай едната,викам не мое,за жената се-ония пак-дай едната-викам ае земи бе...мизерници кат наще,ама и румънските митничари са същите-искаха преди време "гаранция" че нема да продам колата в румъния-бе викам,как ше я продам тука колата бе (румъния),виж че карам с редовни немски номера-не,искаха некакви гаранции и на края 50 марки дадох
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Големи са скапльовци. Аз и в една друга тема го писах, извинявам се ако се повтарям. През април минах на тяхната граница от към Сърбия. Пускаха умишлено по една кола през 5 минути и стана луда опашка. Накрая след два часа висене на слънце се добрах до границата и се почнаха простотиите. Давам личните карти, не можело паспорти трябва. Добре давам паспорти. Защо не си махам слънчевите очила. И оная грозна маджарка сегна с нещо като палка към мен. И понеже реакцията ми е по бърза от мисълта отнесе една п**** маина. Как ще посяга да ми бута очилата с палката, мама и грозна луничава. Добре свалих очилата, оная взе да чука по задното стъкло, да види децата, демек не се виждало защото е затъмнено. Изобщо не е затъмнено, както си е фабрично не съм го пипал, но свалих го и него. И накрая отбийте за проверка. От там един педал маджарски започна да рови. И вика на нещо като сръбски с педерастки акцент: ракия, цигари. Викам му нема ракия, цигари по две кутии за из път, но има вино на ти го. Не ракия търси. И като взе да се мъчи да сваля страничната кора на багжника и като зинах и аз. То казах на жената не на нега ама и той ме разбра. Викам е сега се обадих на посолството и им ебах мамата, ма се бех много нервирал. Сега като си помисля какво можеха да ми направят се плаша ама тогава просто бях изпаднал в несвяст. И оня спря, да не поверваш. И после един час редене на багажа и така. И транзит. Само спрях на една бензиностанция да заредя и там не му харесва кредитната ми карта на маджарина. Виза Голд
Кеш искал. Викам нема, викай полиция да не сте сложили знака на Виза. То взе че стана плащането и с Виза. И от тогава съм се зарекъл през Унгария да преминавам само със самолет и космическа совалка. Може да мина повече километри през Словения, но поне там са хора и ми разбират като им говоря дори на български. Доста съм пътувал с колата като турист из Европа и това беше единствения път когато съм имал проблеми на граница и на бензиностанция.

- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
Унгария и по точно границата и със Сърбия и Румъния е най-големата смрад кадето съм срещал. Колко нощи висене съм прекарал там при температури стигащи до минус 20гр. Колко изнудване и рекет е паднал там не е истина. Тря ги закрият тия ГКПП-та там!
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
madpetio написа:Унгария и по точно границата и със Сърбия и Румъния е най-големата смрад кадето съм срещал. Колко нощи висене съм прекарал там при температури стигащи до минус 20гр. Колко изнудване и рекет е паднал там не е истина. Тря ги закрият тия ГКПП-та там!
а митничарите от там да ни ги дадът публично да ги изтрепем с камъни мама им земеделска да ...

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Ква граница кви 2лв...
От румъния към унгария бордър(унгарски) няма бе хора
И незнам защо толкова много ревете от тая страна,толкова пъти съм минавал транзит,веднъж не е имало проблеми

От румъния към унгария бордър(унгарски) няма бе хора

И незнам защо толкова много ревете от тая страна,толкова пъти съм минавал транзит,веднъж не е имало проблеми

- e36_Fanatik
- кандидат ентусиаст
-
Ведъж месечни пътувам през Унгария - Румъния до България и никога ама никога не съм имал проблеми с унгарците / аз карам английски коли ако има някакво значение / с румънците се черпехме кафе, сега вече за ракия си искат та 5 - 10 евро и няма проблеми. На коя граница се развива случката?
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
///MapTo написа:Ква граница кви 2лв...![]()
От румъния към унгария бордър(унгарски) няма бе хора![]()
Тва като бордър между испания и франиця

- sadex5
- ентусиаст
-
- Кара: X5 2003 e39 540
Хехе, ами говорите така, щото не знаете кво прави сръбски митничар, като види американски паспорт
И карам кола със българска регистрация.

- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
От Австрия към Унгария - никакви проблеми..
Ама от Сърбия към Унгария - предния път чакахме 2 часа в проливния дъжд.. А после то не беше "Закъде пътувате", "Какво работите", "Какво возите", "Нещо незаконно", а накрая и проверка на багажа
Ама от Сърбия към Унгария - предния път чакахме 2 часа в проливния дъжд.. А после то не беше "Закъде пътувате", "Какво работите", "Какво возите", "Нещо незаконно", а накрая и проверка на багажа

23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2