Данък МПС за София-330d-184 к.с.
Модератор: Общи модератори
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- BaDDocToR
- Потребител
-
- Кара: 15' BMW X4 3.0d
Данък МПС за София-330d-184 к.с.
Здравейте колеги! Някой да знае случайно за тази година как се изчислява данък МПС ,знам че за различните общини е различно? Ако някой може да ми даде инфо за 330d -184 к.с.-София ,ще съм му много благодарен! 

- Rosendo
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 330Ci M2 PACK CABRIO
Re: Данък МПС за София-330d-184 к.с.
http://hemasolutions.com/query.php?id=57
Здравей Колега,
ето един сайт,където въвеждайки данните автоматично се изчислява данъка.Ако евентуално не ти върши работа ползвай търсачките в нета и ще намериш доста подобни он-лайн калкулатори на данъци,лизинги,акцизи и какво ли още не!!!
Надявам се да съм бил полезен!
Поздрави
Здравей Колега,
ето един сайт,където въвеждайки данните автоматично се изчислява данъка.Ако евентуално не ти върши работа ползвай търсачките в нета и ще намериш доста подобни он-лайн калкулатори на данъци,лизинги,акцизи и какво ли още не!!!
Поздрави
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
ros1977 написа:http://hemasolutions.com/query.php?id=57
Здравей Колега,
Поздрави
Този калкулатор не е актуален.
- Rosendo
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 330Ci M2 PACK CABRIO
Може би имаш право защото за моята кола,231к.с. ми изкара 120лв.данък
,което верно е нереално.Имаше и друг в един саит,ама не съм сигурен,май беше pariteni.bg,дано да не заблудя колегата.

- Мордехай
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се на дъщеря си
Важно е на колко години е колата.
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!
- BaDDocToR
- Потребител
-
2002 година е. Рових за калкулатори ,но няма нито един верен.Разчитам на някой колега със същото БМВ от София да ми каже ако го е плащал,защото аз колата я имам от скоро.Мислех да подмина този момент,но общините вече са вързани с КАТ и имат информация за колите (за съжаление) 

- BaDDocToR
- Потребител
-
Никой ли не плаща данъци бе? 

- vanci88
- ентусиаст
-
- Кара: 98 325 tds M пакет touring
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: Фабричен М пакет, индивидуал,телефон и много други екстри...
BaDDocToR написа:Никой ли не плаща данъци бе?
Със сигурност ще ти е над 240-250лв... колко вече не знам.
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
С ква цел искаш да го плащаш тоя данък 

Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- CHUKANSKI
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E53 3.0D
525 тдс -262лв!-СТАРА ЗАГОРА!
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Здравей колега (към автора),
това с данъците е много объркано но ето какво направих аз:
Тъй като не знаех какъв е данъка и се обадих в общината по местоживеене,искам да кажа че служителката беше изключително любезна и веднага ми сподели че данъка който дължа е в размер на 212 лева,каза ми тая информация дори и без да бях регистирал колата на отчета там,просто я помолих да ми сподели колко пари да си нося когато дойда при тях и я регистрирам...
Съветвам те да почерпиш тая информация от "сорса" по гореспоменатата схема...
Поздрави и успех
това с данъците е много объркано но ето какво направих аз:
Тъй като не знаех какъв е данъка и се обадих в общината по местоживеене,искам да кажа че служителката беше изключително любезна и веднага ми сподели че данъка който дължа е в размер на 212 лева,каза ми тая информация дори и без да бях регистирал колата на отчета там,просто я помолих да ми сподели колко пари да си нося когато дойда при тях и я регистрирам...
Съветвам те да почерпиш тая информация от "сорса" по гореспоменатата схема...
Поздрави и успех
- BaDDocToR
- Потребител
-
Колеги благодаря ви за отзива по темата! И на мен не ми се ще да го плащам тоя данък,но както споменах по-горе КАТ и общините вече са свързани в единна информационна система и за всеки новорегистриран автомобил имат информация за собственика и ако не си платиш данъка почват да текат лихви след определен срок.Лошото е ,че няма и излизане зад граница.Тази новост е от началото на годината и постепенно се въвежда във всички общини в България.До колкото разбрах и нотариусите имат вече тази информация и могат да не осъществяват сделки по продажба на автомобил без платен данък.До сега искаха само бележки,сега само като чукнат в компютъра номера на автомобила и всичко излиза.
- Bexim
- старши ентусиаст
-
- Кара: G20, F82
Тъпото не е това, а че като отидеш да си регистрираш колата, както аз исках да направя ти искат оценка по Шваке, за която се плаща! и от там от нея още 5 процента, първоначален данък на придобиване..
Отвратителни са, сега съм с две коли с неплатен данък и не знам къв ще го къдря...
А, ако случайно реша от сега да стана отново съвестен гражданин, има глоба, че не съм ги регистрирал на време...
но не виждам смисъл да плащам данъци и да карам по безобразната София.. защото за извънграда си има винетки, нали? Дай само да ни гърбят!
Отвратителни са, сега съм с две коли с неплатен данък и не знам къв ще го къдря...
А, ако случайно реша от сега да стана отново съвестен гражданин, има глоба, че не съм ги регистрирал на време...

но не виждам смисъл да плащам данъци и да карам по безобразната София.. защото за извънграда си има винетки, нали? Дай само да ни гърбят!

FREE SPIRIT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Bexim написа:Тъпото не е това, а че като отидеш да си регистрираш колата, както аз исках да направя ти искат оценка по Шваке, за която се плаща! и от там от нея още 5 процента, първоначален данък на придобиване..
А, ако случайно реша от сега да стана отново съвестен гражданин, има глоба, че не съм ги регистрирал на време...![]()
не заслужават пари и това си е, години подред дупките са си същите, и като гледам че все ги правят си мисля че са бездънни...

- BaDDocToR
- Потребител
-
Мдаааа,така е за съжаление! Взех да премислям дали да им пълня гушите,независимо дали ще ме глобяват или съдят.Прави сте колеги - плащането на данъка се отлага за неопределено време!

23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2