БМВ - бъди майстор винаги една неизлечима болест

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e36
Мечтае да кара: m6

БМВ - бъди майстор винаги една неизлечима болест

Мнение от Joro_BMW » 02 Юли 2010, 6:46

Здравейте колеги предполагам, че и при вас е така и това наистина е неизлечима болест наречена БМВ, веднъж имал ли си удоволствието да караш такава машина трудно , да не кажа невъзможно е да я смениш за друга. Та се изпокарах с всички в къщи и споря с много приятели, тъй като си продавам компакта и съм влюбен в една е46-ца искам да взема заем тъй като парите не достигат и да я имам, но всички ми казват защо ти е пак бмв, вземи си по икономична кола, по евтина поддръжка и еи такива простотии. Но само да продам компота и никой неможе да ме спре просто съм готов на всичко за Бмв и тази е46-ца....
Ние сме гъзетата със BMW-тата такива искате златна треска....яя виж мутресите със мерцедесите такива вземаме за наша сметка..

ентусиаст
Аватар
Кара: E34 М50B25
Мечтае да кара: E34 V12
Детайли за колата: 1995г.Е34 М50В25TU

Re: БМВ - бъди майстор винаги една неизлечима болест

Мнение от BABHOMED » 02 Юли 2010, 11:52

Естественно колега..В момента не ме интересува колко ми гори колата или колко и струвт ремонтите просто искам да ми свърше работния ден и да се кача на нея да я покарам на някаде...Не искам и да мисля за друга кола освен BMW...
Гарван граче над безмълвното поле,души се лутат загубили надежда.Щитове и саби с предсмъртни вопли в тишината кънтят.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Joro_BMW » 02 Юли 2010, 12:57

BABHOMED написа:Естественно колега..В момента не ме интересува колко ми гори колата или колко и струвт ремонтите просто искам да ми свърше работния ден и да се кача на нея да я покарам на някаде...Не искам и да мисля за друга кола освен BMW...

Така е колега пък и те са си много здрави машинките, не се трошат лесно за сметка на това да чукнем на дърво
Ние сме гъзетата със BMW-тата такива искате златна треска....яя виж мутресите със мерцедесите такива вземаме за наша сметка..

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Мнение от LiTtLeRoCk » 02 Юли 2010, 13:08

И на 60 години да стана пак БМВ ще си купя,не слушай другите послушай сърцето си.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Joro_BMW » 02 Юли 2010, 14:05

LiTtLeRoCk написа:И на 60 години да стана пак БМВ ще си купя,не слушай другите послушай сърцето си.

нямам и намерение да слушам никого, само 1 от роднините ми ме разбира и подкрепя, защото е карал бмв и знае за какво става реч....

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Мнение от LiTtLeRoCk » 02 Юли 2010, 14:49

2007 реших да си купя Опел Векрта,през деня гледах и много Е34-ки записах си номера на един от София,вечерта като тръгнах за Враца да купувам Вектрата на половината път си казах,НЕ спирам в София и си вземам Е34ката и така си купих първото БМВ от тогава съм си казал нищо друго няма да карам докато съм жив,знам какво е да караш кола която не ти е на сърцето,наложи ми се да продам първото си БМВ и да си взема Сеат Ибиза,но веднага щом ми се отвори възможност си взех пак БМВ затова постъпи така както ти искаш,не слушай този и онзи,и аз слушах много за задното,как горят много,колко много са им скъпи частите,айде сега ме накарай да си купя друга кола.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nikolay86 » 02 Юли 2010, 14:56

Joro_BMW написа:Здравейте колеги предполагам, че и при вас е така и това наистина е неизлечима болест наречена БМВ, веднъж имал ли си удоволствието да караш такава машина трудно , да не кажа невъзможно е да я смениш за друга. Та се изпокарах с всички в къщи и споря с много приятели, тъй като си продавам компакта и съм влюбен в една е46-ца искам да взема заем тъй като парите не достигат и да я имам, но всички ми казват защо ти е пак бмв, вземи си по икономична кола, по евтина поддръжка и еи такива простотии. Но само да продам компота и никой неможе да ме спре просто съм готов на всичко за Бмв и тази е46-ца....

Колега защо ли ми е позната твойта история... :mhihi: Първата Е39 я купих бях на 20г. без да оведомя наще.Стана една..Тогава с кеф ходих на работа и чаках с нетърпение заплата,не като другите да ида на крачма и да оставя маса пари за пиене и ядене,а да си купя някоя шукарийка за баварката-амортисиорче,яки гумета и тн.След това я продадох и знаейки,колко струва да я подържаж едно БМВ и как харчи,купих друго по-ново и по скъпо за подръжка и така до днес.Сигурен сам,че това е моята кола и за напред ще карам БМВ,просто радостта и кефа цена няма.Не слушай никой,направи кавото ти е на сърце.Но и внимавай с тея заеми,да не се увартиш!
Успех :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от e36_Fanatik » 02 Юли 2010, 15:10

БМВ е диагноза - Всички около мен карат мерцедеси - баща, тъст, шурек, зет и постоянно ме съветват и аз да си купя мерцедес. След като си продадох първото БМВ бащата ми даваше 1000 евро върху мойте пари за да си купя мерцедес :mhihi: но не аз съм верен на любимата марка. Имал съм много коли / за продажба / но никоя не ме е запленила така както БМВ.
С последният ми ход всички посочени по-горе ги хвърлям в тъча :D сменям кола 97г. с много глезотий с е30 - ка 86-ти набор :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Омега А '86; E53 3.0d '06

Мнение от Нено Б. » 02 Юли 2010, 16:06

Купи си каквото ти е на сърце, нямаме много време на тоя свят.
Пък че околните негодуват- нормално. Аз дотам я докарах, че тайно си купувам разни неща за колата, ако ме хванат-лъжа за цената :angel:
rwd фен

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Joro_BMW » 02 Юли 2010, 19:38

Благодаря знаех,че тук ще получа тази подкрепа естественно , че няма да си купя друга кола само да продам компота и е46 ще му заеме местенцето

Голямата Базука
Аватар
Кара: E36-328i sedan E30-323i cabrio

Мнение от bozukov_g » 02 Юли 2010, 23:00

всичко освен BMW е компромис - а аз не обичам да правя компромиси със себе си ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW Z4 2.5 & E39 525
Мечтае да кара: ///M6

Мнение от vanioboy » 03 Юли 2010, 11:05

Нено Б. написа:Купи си каквото ти е на сърце, нямаме много време на тоя свят.
Пък че околните негодуват- нормално. Аз дотам я докарах, че тайно си купувам разни неща за колата, ако ме хванат-лъжа за цената :angel:

:yes: Много точно казано :yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 купе

Мнение от Yanko Petrov » 03 Юли 2010, 11:20

Колега,всички,които караме БМВ сме подложени на тоя тормоз от приятели и роднини... "Бе хубави са БМВ-тата ама много харчат,па са им скъпи частите",тежки и тромави били и т.н. Ама седнат да ги повозиш и си мълчат,нищо не казват. Болни сме били и не знам си още кво. Ми то който не е карал БМВ не се е разболял 8) Нито ще ги промениш,нито пък те тебе. Да си карат вектрите,голфовете и т.н. и нека си ни оставят нас "безнадеждно болните" да се мъчиме :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от nov » 03 Юли 2010, 11:59

Бих казал на колегата да си взима наистина каквото му е на сърце, че верно 1 път се живее.Аз не карам БМВ, но пък щом седнах за първи път да покарам една е34-ка има нещо наистина различно в тези коли, приказки от сорта на това че са със задно или скъпи части не ме вълнуват, според мен лично задното и то на БМВ е много по-управляемо като кола в сравнение с предното.Както и да е това е мое мнение.БМВ определено не са ми фаворит като надеждна марка, без да искам да засегана разбира се никого в този форум, но ако можех да си позволя трета кола в семеиството тя щеше да е БМВ определено, просто стойката, волана, ергономията мъркането на шестака наистина много от хората не му обръщат внимание.Между другото Е46 ми харесва адски много, супер форма както и Е39.Някъде мисля дори във форума бях чел че имат някакъв проблем със задния мост, но дали е така или фейса вече е без този проблем?Успех с покупката :driving:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: G-Power BMW M3 E46

Мнение от _BlinG_ » 03 Юли 2010, 13:38

Колите се делят на 2 вида, BMW и останалите :bowdown:
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата