БМВ - бъди майстор винаги една неизлечима болест
Модератор: Общи модератори
27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Joro_BMW
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36
- Мечтае да кара: m6
БМВ - бъди майстор винаги една неизлечима болест
Здравейте колеги предполагам, че и при вас е така и това наистина е неизлечима болест наречена БМВ, веднъж имал ли си удоволствието да караш такава машина трудно , да не кажа невъзможно е да я смениш за друга. Та се изпокарах с всички в къщи и споря с много приятели, тъй като си продавам компакта и съм влюбен в една е46-ца искам да взема заем тъй като парите не достигат и да я имам, но всички ми казват защо ти е пак бмв, вземи си по икономична кола, по евтина поддръжка и еи такива простотии. Но само да продам компота и никой неможе да ме спре просто съм готов на всичко за Бмв и тази е46-ца....
Ние сме гъзетата със BMW-тата такива искате златна треска....яя виж мутресите със мерцедесите такива вземаме за наша сметка..
- BABHOMED
- ентусиаст
-
- Кара: E34 М50B25
- Мечтае да кара: E34 V12
- Детайли за колата: 1995г.Е34 М50В25TU
Re: БМВ - бъди майстор винаги една неизлечима болест
Естественно колега..В момента не ме интересува колко ми гори колата или колко и струвт ремонтите просто искам да ми свърше работния ден и да се кача на нея да я покарам на някаде...Не искам и да мисля за друга кола освен BMW...
Гарван граче над безмълвното поле,души се лутат загубили надежда.Щитове и саби с предсмъртни вопли в тишината кънтят.

- Joro_BMW
- кандидат ентусиаст
-
BABHOMED написа:Естественно колега..В момента не ме интересува колко ми гори колата или колко и струвт ремонтите просто искам да ми свърше работния ден и да се кача на нея да я покарам на някаде...Не искам и да мисля за друга кола освен BMW...
Така е колега пък и те са си много здрави машинките, не се трошат лесно за сметка на това да чукнем на дърво
Ние сме гъзетата със BMW-тата такива искате златна треска....яя виж мутресите със мерцедесите такива вземаме за наша сметка..
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
И на 60 години да стана пак БМВ ще си купя,не слушай другите послушай сърцето си.
- Joro_BMW
- кандидат ентусиаст
-
LiTtLeRoCk написа:И на 60 години да стана пак БМВ ще си купя,не слушай другите послушай сърцето си.
нямам и намерение да слушам никого, само 1 от роднините ми ме разбира и подкрепя, защото е карал бмв и знае за какво става реч....
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
2007 реших да си купя Опел Векрта,през деня гледах и много Е34-ки записах си номера на един от София,вечерта като тръгнах за Враца да купувам Вектрата на половината път си казах,НЕ спирам в София и си вземам Е34ката и така си купих първото БМВ от тогава съм си казал нищо друго няма да карам докато съм жив,знам какво е да караш кола която не ти е на сърцето,наложи ми се да продам първото си БМВ и да си взема Сеат Ибиза,но веднага щом ми се отвори възможност си взех пак БМВ затова постъпи така както ти искаш,не слушай този и онзи,и аз слушах много за задното,как горят много,колко много са им скъпи частите,айде сега ме накарай да си купя друга кола.
- Nikolay86
- младши ентусиаст
-
Joro_BMW написа:Здравейте колеги предполагам, че и при вас е така и това наистина е неизлечима болест наречена БМВ, веднъж имал ли си удоволствието да караш такава машина трудно , да не кажа невъзможно е да я смениш за друга. Та се изпокарах с всички в къщи и споря с много приятели, тъй като си продавам компакта и съм влюбен в една е46-ца искам да взема заем тъй като парите не достигат и да я имам, но всички ми казват защо ти е пак бмв, вземи си по икономична кола, по евтина поддръжка и еи такива простотии. Но само да продам компота и никой неможе да ме спре просто съм готов на всичко за Бмв и тази е46-ца....
Колега защо ли ми е позната твойта история...

Успех

- e36_Fanatik
- кандидат ентусиаст
-
БМВ е диагноза - Всички около мен карат мерцедеси - баща, тъст, шурек, зет и постоянно ме съветват и аз да си купя мерцедес. След като си продадох първото БМВ бащата ми даваше 1000 евро върху мойте пари за да си купя мерцедес
но не аз съм верен на любимата марка. Имал съм много коли / за продажба / но никоя не ме е запленила така както БМВ.
С последният ми ход всички посочени по-горе ги хвърлям в тъча
сменям кола 97г. с много глезотий с е30 - ка 86-ти набор 

С последният ми ход всички посочени по-горе ги хвърлям в тъча

- Нено Б.
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Омега А '86; E53 3.0d '06
Купи си каквото ти е на сърце, нямаме много време на тоя свят.
Пък че околните негодуват- нормално. Аз дотам я докарах, че тайно си купувам разни неща за колата, ако ме хванат-лъжа за цената
Пък че околните негодуват- нормално. Аз дотам я докарах, че тайно си купувам разни неща за колата, ако ме хванат-лъжа за цената

rwd фен
- Joro_BMW
- кандидат ентусиаст
-
Благодаря знаех,че тук ще получа тази подкрепа естественно , че няма да си купя друга кола само да продам компота и е46 ще му заеме местенцето
- bozukov_g
- Голямата Базука
-
- Кара: E36-328i sedan E30-323i cabrio
всичко освен BMW е компромис - а аз не обичам да правя компромиси със себе си 

- vanioboy
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW Z4 2.5 & E39 525
- Мечтае да кара: ///M6
Нено Б. написа:Купи си каквото ти е на сърце, нямаме много време на тоя свят.

- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 купе
Колега,всички,които караме БМВ сме подложени на тоя тормоз от приятели и роднини... "Бе хубави са БМВ-тата ама много харчат,па са им скъпи частите",тежки и тромави били и т.н. Ама седнат да ги повозиш и си мълчат,нищо не казват. Болни сме били и не знам си още кво. Ми то който не е карал БМВ не се е разболял
Нито ще ги промениш,нито пък те тебе. Да си карат вектрите,голфовете и т.н. и нека си ни оставят нас "безнадеждно болните" да се мъчиме 

Бих казал на колегата да си взима наистина каквото му е на сърце, че верно 1 път се живее.Аз не карам БМВ, но пък щом седнах за първи път да покарам една е34-ка има нещо наистина различно в тези коли, приказки от сорта на това че са със задно или скъпи части не ме вълнуват, според мен лично задното и то на БМВ е много по-управляемо като кола в сравнение с предното.Както и да е това е мое мнение.БМВ определено не са ми фаворит като надеждна марка, без да искам да засегана разбира се никого в този форум, но ако можех да си позволя трета кола в семеиството тя щеше да е БМВ определено, просто стойката, волана, ергономията мъркането на шестака наистина много от хората не му обръщат внимание.Между другото Е46 ми харесва адски много, супер форма както и Е39.Някъде мисля дори във форума бях чел че имат някакъв проблем със задния мост, но дали е така или фейса вече е без този проблем?Успех с покупката 

- _BlinG_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: G-Power BMW M3 E46
27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2