Мнение относно Лексус
Модератор: Общи модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- nakoone
- ентусиаст
-
- Кара: Touring
Мнение относно Лексус
Става дума за лек автомобил Лексус ИС 200.
Някой ако има наблюдения,карал е такъв автомобил и прочие да казва.
Всички плюсове и минуси ме интересуват.

Re: Мнение относно Лексус
здрав, надежден, перфектно изпълнен, но безкрайно скучен.
всъщност всеки нормален лексус е скучен в категорията си (дори ис-ф сравнен с конкурентите си)... а скучен лексус с миниатюрен двигател е рецепта за.. и аз не знам за какво..
мисля, че е добра кола за жена.
всъщност всеки нормален лексус е скучен в категорията си (дори ис-ф сравнен с конкурентите си)... а скучен лексус с миниатюрен двигател е рецепта за.. и аз не знам за какво..
мисля, че е добра кола за жена.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Coulthard
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 325tds
- Мечтае да кара: e46 330xd
160 коня 6 скорости задно няма икономия за фън има някакъв, но свършва бързо това което ми харесва в тази кола е лукса удобството и странно подредените уреди
- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
Наско, да не ти предлагат бартер 

има една марка и тя е БМВ ... другото всичко е компромис : )
Ако говорим за провинция, питай Хемингуей ...
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
много си е свеж ис-а,дори и сега.не е масов,може би заради скъпата поддръжка..
но приятен двигател,скоростите,задвижването,екс и интериор ала-бала,както на другите прави впечатление!тъй че,ако ти е мерак, скачай в него
но приятен двигател,скоростите,задвижването,екс и интериор ала-бала,както на другите прави впечатление!тъй че,ако ти е мерак, скачай в него

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- Coulthard
- младши ентусиаст
-
e46 320i = Lexus is200 по всички характеристики като "+" на япончето много по-хубавия салон удобство и возия
"-" по-скъпата подръжка, невъзможност за намиране на едрогабаритни части, сток излиза с 17" което на този двигател си е като котва, определено задното окачване на бмв-то дава по-добро усещане къде и какво ти прави дупето а не да си гледаш в огледалата и да търсиш и най-вече не е БМВ. Също така това вече от лични наблюдения известни проблеми с електрониката - комфорт модул, имобилайзер, ел пакет.
"-" по-скъпата подръжка, невъзможност за намиране на едрогабаритни части, сток излиза с 17" което на този двигател си е като котва, определено задното окачване на бмв-то дава по-добро усещане къде и какво ти прави дупето а не да си гледаш в огледалата и да търсиш и най-вече не е БМВ. Също така това вече от лични наблюдения известни проблеми с електрониката - комфорт модул, имобилайзер, ел пакет.
Аз съм луд фен на Лексъс.Много ме кефи тази кола.Карал съм не еднократно ис200 150 коня редови шестак, задно предаване, цели се точно в класа на бмв 3-та серия и го определят като негов конкурент(и на Ауди А4).Мой приятел е с такава кола, купи я когато колата беше на 4 години от Германия с пълна сервизна история.Тук на година и прави по 60 до 70к.Всички сме запознати с нашите пътища, за 6 години каране е сменял само накладки, масла и филтри нищо повече.Вярно е че я пази и не скача в копките с все сила.Пластмасите и салона бих казал че са с много добро изпълнение, двигателя е доста динамичен въпреки теглото на колата, с ангренажна верига е.От световните класации оставам с убеждението че е изключително мислена кола и проблеми при правилна експлоатация рядко се появяват.Много приятна за каране, сравнително икономичен двигател-на дълго ми е падал до 6,2-6,5 при скорост 100-115 км/ч.Единственото нещо което на мен не ми харесва в тази кола е извивката на таблото и уредите, тука според мен при е46 са с доста по -добър дизайн.Недостатък е че частите са може би малко по-трудно откриваеми отколкото на Е46 и в някои случай и по-скъпи.Но така като гледам живия пример пред очите ми май рядко се налага да се сменя нещо.Малко дълъг ми стана поста но в заключение бих казал че ако трябва да избирам между е46 и този Лекс, без да се колебая бих избрал японеца.Нямам за цел да налагам нещо, просто изказвам лични впечатления. 

- pistata9889
- ентусиаст
-
- Кара: Камион колкото читалището...
Кон с капаци Насе,нито забелязвам други марки коли,нито ги търся из нета,БМВ това е колата...но все пак ти си имаш друг приоритет,така че ......
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
- Coulthard
- младши ентусиаст
-
е някой гледа ли новините снощи .... след тях в lexus не се качвам
евала на Тойота ма не е това марката

pistata9889 написа:Кон с капаци Насе,нито забелязвам други марки коли,нито ги търся из нета,БМВ това е колата...но все пак ти си имаш друг приоритет,така че ......

- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
nakoone написа:Става дума за лек автомобил Лексус ИС 200.
Минус
Старото поколение 1999-2006 е ужасно грозно вътре - централната конзола е тотален отврат и волана е прекалено обикновен сякаш взет от турската Корола.
Всичко друго е плюсове!
Не мисля че е разумно да питаш точно в този форум за Лексъс! Прекалено голяма омраза има към всички други марки.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- nakoone
- ентусиаст
-
Демирев написа:nakoone написа:Става дума за лек автомобил Лексус ИС 200.
Минус
Старото поколение 1999-2006 е ужасно грозно вътре - централната конзола е тотален отврат и волана е прекалено обикновен сякаш взет от турската Корола.
Всичко друго е плюсове!
Не мисля че е разумно да питаш точно в този форум за Лексъс! Прекалено голяма омраза има към всички други марки.
Не знам защо не е мястото тук в този подфорум да разбера за "+" и "-" на Лексус.
Има хора които са карали или притежавали такъв автомобил.
Аз не мразя никоя друга марка-просто ги уважавам.

- Alien
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: по нормални пътища, в нормална държава
Колеги,
този Лексус е всичко друго но не и скучен, според мен.
Карал съм такава, може би защото беше служебна вървеше адски много. Определено беше забавно да се шофира с нея в трафика. Доста е пъргвава.
За подръжка нищо не мога да кажа.
Дизаина на таблото е странен с тези врътки, инче интериора е приятен.
Нося малко по-голям номер обувки и с тези близо разположени педали закачах спирачката докато подавам газ.
Окачването е супер, колата се държеше много добре в завой и при рязка смяна на посоката.
Салона не бих го определил, като хубав. Возията ставаше.
Разхода и беше някакъв главозамайващ, но... на кого му пука.
По-рядко срещан автомобил е и не се сливаш с останалите, но пък БМВто си е БМВ.
Качи се да покараш такава и сам ще си прецениш, а ние тайно ще се надяваме да си вземеш БМВ все пак.
Успех при покупката.
този Лексус е всичко друго но не и скучен, според мен.
Карал съм такава, може би защото беше служебна вървеше адски много. Определено беше забавно да се шофира с нея в трафика. Доста е пъргвава.
За подръжка нищо не мога да кажа.
Дизаина на таблото е странен с тези врътки, инче интериора е приятен.
Нося малко по-голям номер обувки и с тези близо разположени педали закачах спирачката докато подавам газ.
Окачването е супер, колата се държеше много добре в завой и при рязка смяна на посоката.
Салона не бих го определил, като хубав. Возията ставаше.
Разхода и беше някакъв главозамайващ, но... на кого му пука.

По-рядко срещан автомобил е и не се сливаш с останалите, но пък БМВто си е БМВ.
Качи се да покараш такава и сам ще си прецениш, а ние тайно ще се надяваме да си вземеш БМВ все пак.
Успех при покупката.

- nakoone
- ентусиаст
-
Аз и сега карам BMW.
Исках да разбера повече за японеца-возия,подръжка,колко гори и т.н.
Исках да разбера повече за японеца-возия,подръжка,колко гори и т.н.

Не искам да обидя никого,но Лексуса е най-качестения автомобил за класа си.Единственото нещо по което отстъпва на БМВ-то е интериора.
От приятел,който работеше в Тойота знам,че на тези автомобили им се сменят само накладки и масло,ако си вземеш читав екземпляр.
От приятел,който работеше в Тойота знам,че на тези автомобили им се сменят само накладки и масло,ако си вземеш читав екземпляр.
Родили сме се без да искаме,
ще умрем без да сикаме,
затова ще живеем както си искаме.
ще умрем без да сикаме,
затова ще живеем както си искаме.
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2