Голям талон - без номер на двигател
Модератор: Общи модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Голям талон - без номер на двигател
Здравейте на всички!
От скоро имам Е39 което закупих от В.Търново което за първи път е регистрирано там
Аз съм от Варна и имам проблем с регистрацията тъй като в КАТ В.Търново при регистрацията не са записали номера на двигателя в големия талон, а КАТ Варна се правят на луди и не искат да регистрират така колата.
... та ако някой от вас е имал подобен проблем и е намерил решение моля нека да го сподели.
От скоро имам Е39 което закупих от В.Търново което за първи път е регистрирано там
Аз съм от Варна и имам проблем с регистрацията тъй като в КАТ В.Търново при регистрацията не са записали номера на двигателя в големия талон, а КАТ Варна се правят на луди и не искат да регистрират така колата.
... та ако някой от вас е имал подобен проблем и е намерил решение моля нека да го сподели.
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Re: Голям талон - без номер на двигател
за такова нещо винаги са правили проблем, просто им дай пари 

- vankatagsi
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 323CI
- Мечтае да кара: E36 M3 evo с валове
Идентичен проблем имаше един мой приятел, тогава отиде в представителството на марката да изиска документ , удостоверение че номера на рамата съвпада с двигателя, т.е че купето и мотора излизат от завода заедно. След това с този документ успешно я регистрира в КАТ
Ходих и до сервиза на BMW но от там ми казаха, че не могат да ми помогнат - по номера на рамата ми казаха ,че няма номер на двигател в тяхната програма
- _BlinG_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: G-Power BMW M3 E46
Просто трябва малко повечко пари да им дадеш и няма да се прават на луди

- shaby
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 coupe M50TUB20
Когато докарах колата от Германия и опитах да я регистрирам в КАТ отказаха, защото не се четял номера на двигателя. Решението беше комисия, която се събира определени дни, прави оглед и ти издава документ, според който номера на двигателя е корозирал, а не умишлено заличен. С този документ после си я регистрираш и ти пишат *БЕЗ НОМЕР* в талона. Успех!
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
shaby написа:Когато докарах колата от Германия и опитах да я регистрирам в КАТ отказаха, защото не се четял номера на двигателя. Решението беше комисия, която се събира определени дни, прави оглед и ти издава документ, според който номера на двигателя е корозирал, а не умишлено заличен. С този документ после си я регистрираш и ти пишат *БЕЗ НОМЕР* в талона. Успех!
Именно.Може и да не е при комисия,а при експерт.Пише ти на един документ "Номера не се чете" и в КАТ с тоя документ ти пишат "БЕЗ НОМЕР" ... Просто трябва да питаш в КАТ на кого признават документите в такива моменти.
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- akula
- младши ентусиаст
-
- Кара: e21,е34, астрахаш,цлк-в208
- Мечтае да кара: 850
- Детайли за колата: петица- хубавица
добре бе, щом от БМВ казват, че по тяхната програма таз кола няма номер на двг къъв е проблема. има много коли, който просто си нямат номер на двг, аз лично съм имал една (пасат)
еднин приятел преди няколко години отива в кат с една фиеста: пак накъв проблем със сериините номера , отива в мотофое, вкарват те сер.номера и
:от заводите на форд такъв автомобил не е излизал, такава кола не съществува
номерата не изглеждат да са пренабивани, а и кой ще се занимава с неква си стокова сериина фиеста? в карайна сметка му издали някаква омагьосана бележка, ама го размотаваха сума време, отначало искаха да го заключат, че колата била крадена
как не, тоя скраб краден
еднин приятел преди няколко години отива в кат с една фиеста: пак накъв проблем със сериините номера , отива в мотофое, вкарват те сер.номера и

-харчи малко а бега много, чупи се трудно а се поправя лесно, що е то?
-БМВ е34
-БМВ е34
8 мнения
• Страница 1 от 1