Голям талон - без номер на двигател

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар
Кара: E39

Голям талон - без номер на двигател

Мнение от 5ар » 03 Юли 2010, 19:56

Здравейте на всички!
От скоро имам Е39 което закупих от В.Търново което за първи път е регистрирано там
Аз съм от Варна и имам проблем с регистрацията тъй като в КАТ В.Търново при регистрацията не са записали номера на двигателя в големия талон, а КАТ Варна се правят на луди и не искат да регистрират така колата.
... та ако някой от вас е имал подобен проблем и е намерил решение моля нека да го сподели.

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Re: Голям талон - без номер на двигател

Мнение от Dimo » 04 Юли 2010, 9:19

за такова нещо винаги са правили проблем, просто им дай пари ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 323CI
Мечтае да кара: E36 M3 evo с валове

Мнение от vankatagsi » 04 Юли 2010, 10:35

Идентичен проблем имаше един мой приятел, тогава отиде в представителството на марката да изиска документ , удостоверение че номера на рамата съвпада с двигателя, т.е че купето и мотора излизат от завода заедно. След това с този документ успешно я регистрира в КАТ

Потребител
Аватар
Кара: E39

Мнение от 5ар » 04 Юли 2010, 10:43

Ходих и до сервиза на BMW но от там ми казаха, че не могат да ми помогнат - по номера на рамата ми казаха ,че няма номер на двигател в тяхната програма

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: G-Power BMW M3 E46

Мнение от _BlinG_ » 07 Юли 2010, 20:11

Просто трябва малко повечко пари да им дадеш и няма да се прават на луди
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e36 coupe M50TUB20

Мнение от shaby » 07 Юли 2010, 20:35

Когато докарах колата от Германия и опитах да я регистрирам в КАТ отказаха, защото не се четял номера на двигателя. Решението беше комисия, която се събира определени дни, прави оглед и ти издава документ, според който номера на двигателя е корозирал, а не умишлено заличен. С този документ после си я регистрираш и ти пишат *БЕЗ НОМЕР* в талона. Успех!

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 07 Юли 2010, 22:35

shaby написа:Когато докарах колата от Германия и опитах да я регистрирам в КАТ отказаха, защото не се четял номера на двигателя. Решението беше комисия, която се събира определени дни, прави оглед и ти издава документ, според който номера на двигателя е корозирал, а не умишлено заличен. С този документ после си я регистрираш и ти пишат *БЕЗ НОМЕР* в талона. Успех!

Именно.Може и да не е при комисия,а при експерт.Пише ти на един документ "Номера не се чете" и в КАТ с тоя документ ти пишат "БЕЗ НОМЕР" ... Просто трябва да питаш в КАТ на кого признават документите в такива моменти.
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e21,е34, астрахаш,цлк-в208
Мечтае да кара: 850
Детайли за колата: петица- хубавица

Мнение от akula » 08 Юли 2010, 13:44

добре бе, щом от БМВ казват, че по тяхната програма таз кола няма номер на двг къъв е проблема. има много коли, който просто си нямат номер на двг, аз лично съм имал една (пасат)
еднин приятел преди няколко години отива в кат с една фиеста: пак накъв проблем със сериините номера , отива в мотофое, вкарват те сер.номера и :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :от заводите на форд такъв автомобил не е излизал, такава кола не съществува :lol: :lol: номерата не изглеждат да са пренабивани, а и кой ще се занимава с неква си стокова сериина фиеста? в карайна сметка му издали някаква омагьосана бележка, ама го размотаваха сума време, отначало искаха да го заключат, че колата била крадена :kuku: :kuku: как не, тоя скраб краден
-харчи малко а бега много, чупи се трудно а се поправя лесно, що е то?
-БМВ е34

Назад към Извън Темата