Въпрос за изгубен контролен талон
Модератор: Общи модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Въпрос за изгубен контролен талон
Става дума за онова синичкото, към шоферската книжка
Затрих го и ако може някой да сподели опит какво точно следва. В КАТ да ходя има ли глоби, дали да казвам, че ми е откраднат, а не изгубен, за колко време се вади новия и т.н. Благодаря!
И моля без тъпи коментари 

Свобода за Кирил Мантовски, Виктор Лазаров, Светозар Колев, Любомир Мегов и Велин Неделчев - български РС-специалисти, незаконно задържани и осъдени в Дубай!
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
ами мисля че е по добре да кажеш че са ти го своли мангалите поне
за личната карта на един приятел така направихме разбрахме че ако кажеш че си я загубил има глоба заради това че си немърлив към документите си
иначе незнам за колко време ще ти извадят нов от КАТ обаче мисля че ще т идадът едно листче с което да караш междувременно
на баща ми му дадуха когато му откраднаха всичко с талонче караше кат отези като ти пишат акт и ти земат талона
дано да съм ти бил от помощ и успех в КАТ
за личната карта на един приятел така направихме разбрахме че ако кажеш че си я загубил има глоба заради това че си немърлив към документите си
иначе незнам за колко време ще ти извадят нов от КАТ обаче мисля че ще т идадът едно листче с което да караш междувременно
на баща ми му дадуха когато му откраднаха всичко с талонче караше кат отези като ти пишат акт и ти земат талона
дано да съм ти бил от помощ и успех в КАТ
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- Turboman
- ентусиаст
-
- Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
- Мечтае да кара: нещо с турбо
- Детайли за колата: телефон
Отива6 в КАТ,в някое от десните ги6ета като влезе6 бе6е,казва6 4е си го изгубил,подава6 молба и 4лв и след една седмица ходи6 да си го вземе6.Аз ходих 6тото на моито се бе6е зали4ило написанто варху него и го варнаха и ми го замениха веднага сре6ту само 1 лв
- PILOTA
-
Burn Out Master
-
- Кара: BMW E39 / AUDI A4 1.8T quattro
- Мечтае да кара: M5 i RS4
Ами като стои в теб така става - губиш го. Моя беше винаги на съхранение в КАТ, а аз си карах с актчета и нямах проблеми. Акта е голям и трудно се губи! 

- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
Turboman написа:Отива6 в КАТ,в някое от десните ги6ета като влезе6 бе6е,казва6 4е си го изгубил,подава6 молба и 4лв и след една седмица ходи6 да си го вземе6.Аз ходих 6тото на моито се бе6е зали4ило написанто варху него и го варнаха и ми го замениха веднага сре6ту само 1 лв
Абееее да ти кажа едно е да го замениш друго е да кажеж, че си го загубил... незнам да ли знаш, че ако си загубил документите има глоба ноооо ако е кражба не е така...

5 мнения
• Страница 1 от 1