Когато Опелите още не гниеха и бяха само със задно...
Модератор: Общи модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- THE_BUTCHER
- Потребител
-
Когато Опелите още не гниеха и бяха само със задно...
Понеже знам че тук също има много почитатели на ретро автомобилите, пък и аз съм такъв, искам да споделя на какво се натъкнах в гр. Рила. Това е Опел Рекорд на почти 40 години. Колата беше адски запазена и без никакви ръждички. Всичко по нея оригинално, дори и тосовете (с изключение на гадния покривен багажник).

Последна промяна THE_BUTCHER на 03 Юли 2005, 16:12, променена общо 1 път
- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
- Малкия
- М40 Forever
-
- Кара: M
Супер
Аз имах до скоро ОПЕЛ КАДЕТТ Б 71ва във идеално състояние но го продадох и във момента го реставрират на 100%. Луд фен съм на старите опели тези преди 80та направу лудница
Малко съжалявам че го продадох но пък много МПС-та ми станаха 

- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
Чувал съм, че дори и да ги нямат на склад ги изработват по старите чертежи, но си прав, че е цифричкаBMW8 написа:Или с много пари от официалният вносител

За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
- Малкия
- М40 Forever
-
- Кара: M
Грешиш има части за тях а на моя по горе съм писал му купувах оригинални части от Германия има почти всичко за тези красоти но са си бая цифраTHE_BUTCHER написа:BOBSI написа:Е за това намират ли се части някъде![]()
Само с донорство от себеподобни.

- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
Чичо ми бачка в сервиза на Даков точно с авточастите и каза,че като си платиш могат всичко да ти намерят,а откакто работи там вектрата на дяда е в перфектно техн. състояние 

ТДС - Турбо Див Селянин
- Hastalavista
- Е21 fanatic
-
Наистина тва Орле е доста запазено, преди няколко дена видях едно такова в ''Надежда'' само че беше Туринг
Незнам за вас, обаче аз откривам поразително прилика с гордостта на Руското автомобилостроене волга!!!;)

Незнам за вас, обаче аз откривам поразително прилика с гордостта на Руското автомобилостроене волга!!!;)
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
Hastalavista написа:Наистина тва Орле е доста запазено, преди няколко дена видях едно такова в ''Надежда'' само че беше Туринг![]()
Има и още едно което е купе също бяло неизгнило ... мисля че е 76 година, на мой приятел е ... много е готино

May the BMW force be with you!
13 мнения
• Страница 1 от 1