за наи големия играч Крум Добрев Цонков-стара загора

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар
Мечтае да кара: 760il

за наи големия играч Крум Добрев Цонков-стара загора

Мнение от pompata » 04 Юли 2010, 22:32

до колкото имам информация е завлякал доста хора от форума както и мен с едни джанти 17-ки на 13.07.2010г ще има дело срещу него от 7-ищеца от които съм и аз и общата сума е над 25000лв та делото ще е в старазагора в раиония сад , та които е излаган от него може да заповяда да кажем на БЪЛГАРСКИЯ СЪД че тва копеле не трябва да е на свобода за ника му не се сещам има много кара една умряла от гъдел е-38-ца в 10-различни цветове, основния е тамно син тарговията му е основно с техника телефони плеари и др, и наркотици та сащия излежава ефективна присъда за нарко-разпространение, с една дума голям боклук мисалта ми е които иска да присъства адвокатите по обвинението ще представят всеки един случаи конкретно ако някои е измамен от форума нека ми пши6е на лс да му дам пове4е подробности

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Re: за наи големия играч Крум Добрев Цонков-стара загора

Мнение от павката » 05 Юли 2010, 10:56

:D ,ее крумчето бая се е проявил..
той иначе на дребно го кара-я масълце няма си плати,някоя част или ремонтче,боядисване...,ама явно са се набрали,та чак до 25 000лв :roll:
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 05 Юли 2010, 20:10

този тип не е от нашето обкръжение,
не помня такава кола да е идвала по сбирки,а
също така и не е активен тук в старозагорската тема
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

Потребител
Аватар

Мнение от pompata » 06 Юли 2010, 0:02

от старазагора ли си пиши ма лс

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 06 Юли 2010, 0:50

Не виждам защо е изтрит поста ми!!!

Съжалявам, че бях откровена, но наистина с този "правопис" темата наистина звучи абсолютно НЕСЕРИОЗНО! :puke:
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

Потребител
Аватар

Мнение от pompata » 06 Юли 2010, 9:02

ако не си потарпевша простя я отмини не ми коментираи словореда и правописа, нямам време да съченявам и да изпадам в подробности и да пиша в темите на потребителите които не ме касаят пряко :yes: :yes:

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 06 Юли 2010, 9:30

M2PR написа:Не виждам защо е изтрит поста ми!!!

Съжалявам, че бях откровена, но наистина с този "правопис" темата наистина звучи абсолютно НЕСЕРИОЗНО! :puke:

Несериозно е да правиш забележка за правопис в тази тема :idea:

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 06 Юли 2010, 10:36

Ogi написа:

Много си е сериозно даже !!! Мислех да се въздържа и аз да коментирам правописа, да не прозвучи като заяждане, ама виждам , че и други хора му обръщат внимание, така че ще се включа.

То точно това е причината да ви мамят така, именно неграмотността . Или както се казва, докато има балъци, ще има и тарикати ;) Това е българската действителност, опичайте си акъла , а не чакайте господата съдии, да ви спасяват, щото всички ги знаеме какви са ;) С какви ли не измами е пълно навсякъде, като започнеш от "прати 20лв, щото си спечелил екскурзия", та стигнеш до "плати си на зелено, па аз ще ти построя апартамент" :mhihi:
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар

Мнение от Ogi » 06 Юли 2010, 11:04

Абе ти нормален ли си?!? който не пише като даскал по литература значи е неграмотен?!? я ти си опичай акъла и помисли малко че не всички се стараят по една или друга причина... аз не се старая защото така съм свикнал и не мисля да си променям навиците заради 10-20-100 изнервени форумни нинджи дето само се чудят с кой да се заяждат по цял ден... момчето пуснало темата може да не се старае защото му е за 1-ви път... я си представи че търси буквите по 5 минути всяка... ама виждаш ли щото тебе те дразнело трябва да се стараел повече... иначе си щял да му кажеш че бил неграмотен... ай кат не ви харесва отивайте в некой форум за грамотни :banghead:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
Мечтае да кара: "samodelna" kola

Мнение от BMW_RIDER » 06 Юли 2010, 11:09

Ogi написа:Абе ти нормален ли си?!? който не пише като даскал по литература значи е неграмотен?!? я ти си опичай акъла и помисли малко че не всички се стараят по една или друга причина... аз не се старая защото така съм свикнал и не мисля да си променям навиците заради 10-20-100 изнервени форумни нинджи дето само се чудят с кой да се заяждат по цял ден... момчето пуснало темата може да не се старае защото му е за 1-ви път... я си представи че търси буквите по 5 минути всяка... ама виждаш ли щото тебе те дразнело трябва да се стараел повече... иначе си щял да му кажеш че бил неграмотен... ай кат не ви харесва отивайте в некой форум за грамотни :banghead:

Хубаво беше да сложиш грамотни в кавички. Щото и в една моя тема едни двама ми държаха сметка за някаква дребна грешка, ама после като им извадих грешките само от последните две мнения и единия имаше в едно изречение 4 грешни пълни члена, другия беше написал загадка с "т".

Тука целата работа е - присмял се хърбел на щърбел.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: колело

Мнение от FaceOff » 06 Юли 2010, 11:12

Не една и две теми са заключвани заради подобен правопис. Да, звучи повече от несериозно! И проблемът далеч не е в това дали момчето търси една буква 5 минути или не.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 06 Юли 2010, 11:25

Ogi написа:

Ще се обосновеш ли, или просто беше жизненоважно да се включиш?! ;)

Ogi написа:аз не се старая защото така съм свикнал и не мисля да си променям навиците

Мой човек, личи ти, че не си свикнал, споко ;) ( то проблема идва някъде още от 8-9ти клас, нооо това е друга тема! :mhihi: )

BMW_RIDER написа:...

Мисля, че темата се води в графа "Важни", но повярвай ми, наистина изглежда адски несериозно да отправяш такива обвинения и да очакваш хората да се включат, при положение, че дори прочитането на това, което си написал, е трудно.... ;)

FaceOff е прав..

В крайна сметка, идеята беше далеч от това да се отплесваме в такива спорове, но при положение, че виждате как е написано, не разбирам защо толкова се напъвате да защитавате автора !?
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 06 Юли 2010, 11:47

Ogi написа:Абе ти нормален ли си?!? който не пише като даскал по литература значи е неграмотен?!? я ти си опичай акъла и помисли малко че не всички се стараят по една или друга причина... аз не се старая защото така съм свикнал и не мисля да си променям навиците заради 10-20-100 изнервени форумни нинджи дето само се чудят с кой да се заяждат по цял ден... момчето пуснало темата може да не се старае защото му е за 1-ви път... я си представи че търси буквите по 5 минути всяка... ама виждаш ли щото тебе те дразнело трябва да се стараел повече... иначе си щял да му кажеш че бил неграмотен... ай кат не ви харесва отивайте в некой форум за грамотни :banghead:

Както виждаш, не се заяждам за запетайки, или някоя и друго объркана буквичка и мен често ми се случва ;) Ама ако погледнеш темата, ще забележиш, че се състои от .... едно изречение :dunno: , в което на моменти ми беше трудно да схвана смисъла :mhihi:
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар

Мнение от Ogi » 06 Юли 2010, 11:56

M2PR написа:
Ogi написа:аз не се старая защото така съм свикнал и не мисля да си променям навиците

Мой човек, личи ти, че не си свикнал, споко ;) ( то проблема идва някъде още от 8-9ти клас, нооо това е друга тема! :mhihi: )

Не твърдя че правописа и пунктуацията са ми перфектни дори когато се старая... твърдя единствено че мога да пиша както и където си поискам... но когато се старая пиша сравнително добре :mrgreen:... това за 8-ми 9-ти клас беше излишно... но все пак предпочитам да съм неграмотен и форумните кифли да ми се карат отколкото да съм вечно незадоволен и само да се чудя каде да се намеся с перфектния си правопис и да гледам останалите съфорумци от високо... вийш ли колко интелектуално надарена съм и колко много 6-тици съм имала в 8-ми и 9-ти клас... е тук е момента да ти кажа че ти докато си си зубрила уроците в 8-ми и 9-ти клас аз съм ходел по дискотеки с какички и съм се забавлявал :ok: :bchug:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше 325tds
Мечтае да кара: e46 330xd

Мнение от Coulthard » 06 Юли 2010, 12:12

Успех с делото ииии пак оа*ахте сериозна тема с глупости. Пунктуация, правопис, пълен непълен член ....
M2PR - явно ти страдаш от синдрома на непълният член
dimithur - не срещнах никакъв проблем с поста на колегата, а и си личи че е доста набрал така че му е простено.
Аре съз здраве и пийте по една бира на гладно, че явно мноо ви кълве щъркела
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата