Сливен-Варна маршрут?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Scrapyard user
Аватар
Кара: Peugeot 3008 + Yamaha Tracer 9GT

Сливен-Варна маршрут?

Мнение от Spit-Fire » 05 Юли 2010, 11:19

Колеги предложете ми маршрут от Сливен до Варна който да е сравнително кратък?
За сега мисля този който е през Айтос , но не нагоре към Варна а през Каблешково и от там покрай моренцето.
В какво състояние е пътя?
Дайте и други предложения.
Поздрави.
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Re: Сливен-Варна маршрут?

Мнение от McClane » 05 Юли 2010, 11:43

Може би най-краткия път е през Айтоския проход,през Дългопол и Провадия-около 120км са от Айтос до Варна ;)
С изключение на няколко разбити очастъка,може да се каже че пътя е в добро състояние.
Може и през Дюлинският проход да минеш,не е много натоварен.

Scrapyard user
Аватар

Мнение от Spit-Fire » 05 Юли 2010, 11:48

Този през прохода също го мислих, но ми казаха, че е разбит. Колко точно са разбити тези участаци?
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от McClane » 05 Юли 2010, 12:24

Spit-Fire написа:Този през прохода също го мислих, но ми казаха, че е разбит. Колко точно са разбити тези участаци?

Ами относно Айтоския проход трябва да се внимава около с.Дъскотна и малко след Айтос-пътят е на вълни.
Вчера го минавах,като цяло няма много движение и може да се кара...
За Дюлинския нямам актуално инфо за пътя.
Иначе ако небързаш най-добре си мини по Панорамния път Бургас-Варна,разходи се до Иракли,Обзор ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: вана Чайка

Мнение от .:BENZINO:. » 05 Юли 2010, 18:15

Газ през царския път-Айтоския проход е ужасен :yes: Верно ще си удължиш пътя малко,но няма да съжаляваш :yes:
Изображение
Изображение

Scrapyard user
Аватар

Мнение от Spit-Fire » 05 Юли 2010, 23:11

Колеги в крайна сметка реших да минавам през Айтос-Каблешково-Сл. Бряг и нагоре.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от paxaH » 06 Юли 2010, 0:00

През Каблешково не е приятно. Около Каблешково пътят е на вълни и друса.
През Слънчев бряг е много добре. Ако пътуваш вечертя пътят не е толкова
натоварен.
Селото се оказа точно във града

Scrapyard user
Аватар

Мнение от Spit-Fire » 06 Юли 2010, 0:24

Значи може и през Бургас да мина, ще реша. Мерси на всички!

Музикално деформиран
Аватар
Кара: 330ci

Мнение от Icco » 06 Юли 2010, 0:25

На връщане от събора от петолъчката чукнах нагоре през Котел, направо разкош, чисто нов асвалт идеален за каране през завойчетата, единствените дупки бяха на магистралата след Шумен, но това беше отдавна а и пътя го бяха почнали да го правят на ново!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: към мантинелата

Мнение от BalBosA » 06 Юли 2010, 1:39

Айтоския не го знам как е,Дюленския баща ми ми каза,че бил дроб,но пък срещнал само 2 коли по пътя.Според мен най-добре през Каблешково(където пътя не е много добър но пък участъка не е много дълъг) и направо изкачаш посредата на Слънчев Бряг,обаче тоя последния варянт е кофти щото пък по това време е много натоварено,може би само между Карнобат и Айтос и около Каблешково ще е по-леко.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше 325tds
Мечтае да кара: e46 330xd

Мнение от Coulthard » 06 Юли 2010, 10:51

Айтос 2 отсечки с дупки и затворена магистрала от Нови Пазар и по старата което се е гадно
Дюлино не минавайте зверски разбит е прохода и на някой места е толкова тесен че едвам задържаш колата на платното
освен това слепи завои камиони с дърва без спирачки или без светлини ... веселба е
панаромния Обзор-Слънчев бряг натоварен заради лятото на всички останали места повече от прекрасен :)
за панорамния ако се без антирадар внимавай на входа и изхода на Бяла, Старо Оряхово, преди Приселци - намерили са си нови места и са като партизани изкачат от нищото
Изображение

Назад към Извън Темата