Стаж в банка?
Модератор: Общи модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- Jim Beam
- младши ентусиаст
-
- Кара: конджул
Стаж в банка?
Колеги, аз съм завършил втори курс студент и се чудя къде да направя един стаж. Дали е късно вече? Има ли хора карали стажове и могат ли да споделят как стои въпросът с подбора на кадри и кои банки са за предпочитане? Мерси
- vanci88
- ентусиаст
-
- Кара: 98 325 tds M пакет touring
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: Фабричен М пакет, индивидуал,телефон и много други екстри...
Re: Стаж в банка?
Без пари или срещу мизерни е стажът. И по-важното често няма позиция,която след него да заемеш.
Ако целта ти е просто да получиш 20 или 40 дни стаж има смисъл. Иначе летен стаж в Райфайзен - 250лв за 40 часа на седмица. За да ходиш и ядеш все пак ти трябват поне 10лв - 22дена - 220лв. Но ако има позиция има и смисъл!
ПС Смешни са ми обявите - ... изпратете автобиография и МОТИВАЦИОННО писмо
за стаж ....явно имат кадри без подготовка по дисциплината бизнес комуникации.
Ако целта ти е просто да получиш 20 или 40 дни стаж има смисъл. Иначе летен стаж в Райфайзен - 250лв за 40 часа на седмица. За да ходиш и ядеш все пак ти трябват поне 10лв - 22дена - 220лв. Но ако има позиция има и смисъл!
ПС Смешни са ми обявите - ... изпратете автобиография и МОТИВАЦИОННО писмо

- Jim Beam
- младши ентусиаст
-
- Anfiro
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: In the 90's
- vanci88
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: Фабричен М пакет, индивидуал,телефон и много други екстри...
Jim Beam написа:За стаж, не е задължително да е за пари
Това казвам и аз - но 3 месеца без пари,без позиция и на 8 часа би ли ходил?
За мен стажът е стъпка преди да те наемат - обучават те и преценяват дали ставаш. Но в БГ рядко е така в последно време. Напускат хора и им трябва някой да им върши черната работа. Преди кризата не беше така.
- Jim Beam
- младши ентусиаст
-
vanci88 написа:Jim Beam написа:За стаж, не е задължително да е за пари
За мен стажът е стъпка преди да те наемат - обучават те и преценяват дали ставаш. Но в БГ рядко е така в последно време. Напускат хора и им трябва някой да им върши черната работа. Преди кризата не беше така.
Точно така е, но все пак като иде утре да си търся работа ще имам нещо да подкрепя дипломата. Без стаж мисля, че ще имам доста по-малки шансове за по-хубава позиция.
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
2 години в БГ фирма съм работил за стаж, на яката заплата от 250лв /тва 01.2003/......Зависи човек какво търси, и каква му е целта...после нещата се оправят
. Не може веднага да гребеш с канчето.....

- vanci88
- ентусиаст
-
Jim Beam написа:vanci88 написа:Jim Beam написа:За стаж, не е задължително да е за пари
Точно така е, но все пак като иде утре да си търся работа ще имам нещо да подкрепя дипломата. Без стаж мисля, че ще имам доста по-малки шансове за по-хубава позиция.
От опит ще ти кажа, че където искат да си работил на сходна позиция - стажат/описан по-горе/ не го броят много много. Но пак си е плюс.
ПС Пак казвам - ако има предвидена позиция и без пари пак има смисъл.
А 2003 250лв не са като 250лв днес

Не че искам да се заяждам, ама ако това си ти на аватара, и мислиш да работиш в банка, ще ти се наложи коренно да промениш стила си
Инак ако си от София мога да разпитам при нас 

- Jim Beam
- младши ентусиаст
-
dimithur написа:Не че искам да се заяждам, ама ако това си ти на аватара, и мислиш да работиш в банка, ще ти се наложи коренно да промениш стила сиИнак ако си от София мога да разпитам при нас
Да ти кача ли снимка с вратовръзка

- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
стаж в банка - НИКОГА! нека първо се научат да плащат, пък после да искат!
my mods:
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner
11 мнения
• Страница 1 от 1