Контраст
Модератор: Общи модератори
54 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
Така ли ми се струва, че снимката от балкона е от китния Софийски квартал Младост 3... там където има склад за алкохол

Последна промяна Терзийски на 06 Юли 2005, 13:01, променена общо 1 път
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
ебати тъпото е направено тва,все едно България е едно от най-гадните места в света,да ама не е така имаме много красива природа ,макар,че на места е замърсена, но Балкана, Рила, Пирин има места по света дет освен пясък друго няма, в други пък само дъждове валят направо гъбички да хванеш.ТУк в България си имаме 4 сезона, мн красива природа, и дори тези снимки които са на сайта са подбрани,защото и там има места където да е отвратително мръсно, няма перфектна страна,няма и да има.
ПС - първата снимка пак е в мл.3, близо до Манията
3 снимка е малко по-нагоре към спирката на 76, до кафето "лили и ели"
Tux0 Ca !

- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
SpUd3r написа:ебати тъпото е направено тва,все едно България е едно от най-гадните места в света,да ама не е така имаме много красива природа ,макар,че на места е замърсена, но Балкана, Рила, Пирин има места по света дет освен пясък друго няма, в други пък само дъждове валят направо гъбички да хванеш.ТУк в България си имаме 4 сезона, мн красива природа, и дори тези снимки които са на сайта са подбрани,защото и там има места където да е отвратително мръсно, няма перфектна страна,няма и да има.
Подкрепям с двете ръце. Аз много харесвам градчето Тетевн там е страшно, особоне когато се е разеленило, има много красива природа и заобиколено от балкана.
- Azrail
- UFO Pilot
-
Хахахаха елате повече....
По някаква случайност аз уча в това "малко провинциално градче" Констанц... Има около 90 хиляди жители. Тук наистина е много красиво, ма е правено с мерак а и тва се води нещо като немската Марбея, така че место за сравнение просто няма. Ето коментара на един човек (аз), който живее тук няколко години :
1. За тротоарите : В Германия принципно не е разрешено да се паркира на тротоара, докато в България това е направено с цел да се разреши проблема с много коли. Не че в Германия са по-малко, но на хората не им се свиди 0.0001 процент от заплатата за 1 ден престой на платен паркинг (да, в България процента от средната месечна заплата е същият), така че търсете проблема в себе си, а не в държавата.
2. За погледа от балкона : значи това всичкото са снимки от Paradies, най-реномирания констанцки квартал, а както казах Констанц е немската Марбея. Питам се защо ли фотографът не е отишъл да снима предградията на Берлин, да видим тогава как ли ще изглежда
Аз ако ви покажа снимка от моя балкон сигурно ще сте доволни че живеете в Младост.
3. Междублоково пространство : първо това, което е снимано, ми прилича на пространството зад Кметството, така че... Сравнение никакво просто...
4. Градски любимци : хаха, наистина, в Констанц бездомни кучета няма, защото общината плаща на бездомници/хора с ниски доходи да ги отглеждат, но пък защо не са снимали лебедите в някое софийско езеро? А и на тази снимка тинята и мръсотията на Бодензее не се виждат, интересно защо...
5. Сгради : пак блокове от предградията, този път сравнени със сгради от стария град на Констанц... Хм, пак се питам интересно защо не са снимали старите сгради в Копривщица примерно, за да има поне някаква база за сравнение?
6. Без думи : ХАХАХАХАХАХА, е тука и аз верно останах без думи... Тва само ограничен човек може да го направи... Снимката е от Майнау (Mainau), островът на цветята... Който се води за ботаническата градина на Германия.
Ми дайте ако искате и аз да направя снимки на едни от най-хубавите места в България и да ги съпоставя с мръсните части на Германия, пък барем ви се вдигне малко самочувствието... Бати тъпотията...
Имаше една легенда за един гръцки философ, който само гледал и броял звездите и един ден докато отново гледал съсредоточено нагоре паднал в един кладенец и се пребил... Хората след това го подигравали, че гледа звездите, а не си гледа в краката. Те, нашето дередже същото : постоянно гледаме тоя и оня какво прави и се тюхкаме и се вайкаме, бягаме навънка щото сме свикнали всичко наготово да ни се сервира и псуваме след това, било държава, било родина... Ама никой не си гледа в краката и не мисли как да направи света, в който живее, по-добър...
Нямам какво повече да кажа.
По някаква случайност аз уча в това "малко провинциално градче" Констанц... Има около 90 хиляди жители. Тук наистина е много красиво, ма е правено с мерак а и тва се води нещо като немската Марбея, така че место за сравнение просто няма. Ето коментара на един човек (аз), който живее тук няколко години :
1. За тротоарите : В Германия принципно не е разрешено да се паркира на тротоара, докато в България това е направено с цел да се разреши проблема с много коли. Не че в Германия са по-малко, но на хората не им се свиди 0.0001 процент от заплатата за 1 ден престой на платен паркинг (да, в България процента от средната месечна заплата е същият), така че търсете проблема в себе си, а не в държавата.
2. За погледа от балкона : значи това всичкото са снимки от Paradies, най-реномирания констанцки квартал, а както казах Констанц е немската Марбея. Питам се защо ли фотографът не е отишъл да снима предградията на Берлин, да видим тогава как ли ще изглежда

3. Междублоково пространство : първо това, което е снимано, ми прилича на пространството зад Кметството, така че... Сравнение никакво просто...
4. Градски любимци : хаха, наистина, в Констанц бездомни кучета няма, защото общината плаща на бездомници/хора с ниски доходи да ги отглеждат, но пък защо не са снимали лебедите в някое софийско езеро? А и на тази снимка тинята и мръсотията на Бодензее не се виждат, интересно защо...
5. Сгради : пак блокове от предградията, този път сравнени със сгради от стария град на Констанц... Хм, пак се питам интересно защо не са снимали старите сгради в Копривщица примерно, за да има поне някаква база за сравнение?
6. Без думи : ХАХАХАХАХАХА, е тука и аз верно останах без думи... Тва само ограничен човек може да го направи... Снимката е от Майнау (Mainau), островът на цветята... Който се води за ботаническата градина на Германия.
Ми дайте ако искате и аз да направя снимки на едни от най-хубавите места в България и да ги съпоставя с мръсните части на Германия, пък барем ви се вдигне малко самочувствието... Бати тъпотията...
Имаше една легенда за един гръцки философ, който само гледал и броял звездите и един ден докато отново гледал съсредоточено нагоре паднал в един кладенец и се пребил... Хората след това го подигравали, че гледа звездите, а не си гледа в краката. Те, нашето дередже същото : постоянно гледаме тоя и оня какво прави и се тюхкаме и се вайкаме, бягаме навънка щото сме свикнали всичко наготово да ни се сервира и псуваме след това, било държава, било родина... Ама никой не си гледа в краката и не мисли как да направи света, в който живее, по-добър...
Нямам какво повече да кажа.
MORE BEER!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Azrail написа:Германия принципно не е разрешено да се паркира на тротоара, докато в България това е направено с цел да се разреши проблема с много коли. Не че в Германия са по-малко, но на хората не им се свиди 0.0001 процент от заплатата за 1 ден престой на платен паркинг (да, в България процента от средната месечна заплата е същият), така че търсете проблема в себе си, а не в държавата.
.
Я пак сметни, щото ми се струва, че нещо бъркаш. Паркирането в центъра на София е 2лв на час. 8часа= 16лв 20 работни дни х 16лв = 320лв .. 100% средната заплата.
А иначе, че има красичи късчета от България все още мисля, че се дължи на факта, че селяните, дето правят мазилото и съсипват всичко до което се докоснат нямат достатъчно $$ за да си правят редовни екскурзии до там. Иначе ще ебат мамата и на езерата и на горите и на сичкото.. само погледнете на плажа какво остава вечер след като си тръгнат всички.. или в Арена другия път като идете се загледайте.
- Azrail
- UFO Pilot
-
Хахах, защо ли ти си ми редовния противник във всеки спор?... хм
Ноо ок, харесва ми да споря, затова ще продължа :
Ти ако си мислиш, че на тукашния плаж или в киното след края на прожекция е по-различно, моля - заповядай ми на гости, с удоволствие ще ти бъда домакин. Просто след това има гастарбайтери които чистят
И ние ако вземем по един циганин да чисти след нас - същата работа ще стане
Иначе за пресмятането - ок, в процентите може и да съм сгрешил
и все пак, когато си бях с колата тука почти не можех да намеря място за паркиране. Оставих я под един знак "паркирането забранено" и след няколко часа ми я бяха вдигнали... Говорим за кварталите. Иначе по центъра един ден престой ти е около 10 евро, но тези паркинги се използват главно от хората, които имат за малко някаква работа да си свършат (покупки и т.н.), следователно не стоят по цял ден. В София-Център не вярвам да е по-различно... Но снимката е "квартална", така че това беше малко оф-топик.

Ноо ок, харесва ми да споря, затова ще продължа :
Ти ако си мислиш, че на тукашния плаж или в киното след края на прожекция е по-различно, моля - заповядай ми на гости, с удоволствие ще ти бъда домакин. Просто след това има гастарбайтери които чистят

Иначе за пресмятането - ок, в процентите може и да съм сгрешил

MORE BEER!
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Последната снимка направо ме разби, ебати контраста е, верно трябва да се стегаме, че иначе незнам докате ша докараме така

- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
BMW8 написа:Последната снимка направо ме разби, ебати контраста е, верно трябва да се стегаме, че иначе незнам докате ша докараме така![]()
последната снимка пак е от мл.3 там където е кафето и снимката е след като блокираха пътя към сметището затова сега е така,иначе попринцип си е нормално,не е някво мръсно
Tux0 Ca !

[quote="Azrail"][/quote]
Добре, че ти го написа... 7-8 пъти ми го пратиха това днес по ICQ... Е писна ми... Който не му харесва тук, да си ходи в Германия... На мен тук си ми харесва - и улиците, и блоковете, и всичкото... Да не говорим колко ми харесва всеки уикенд да съм някъде по провинцията сред приридата...
Коментирано е безброй много пъти, но очевидно още ще се коментира... Аман от мрънкалници и вечно недоволни, които освен да се оплакват не правят нищо, с което да си променят положението, пък и положението на тези около тях

Добре, че ти го написа... 7-8 пъти ми го пратиха това днес по ICQ... Е писна ми... Който не му харесва тук, да си ходи в Германия... На мен тук си ми харесва - и улиците, и блоковете, и всичкото... Да не говорим колко ми харесва всеки уикенд да съм някъде по провинцията сред приридата...
Коментирано е безброй много пъти, но очевидно още ще се коментира... Аман от мрънкалници и вечно недоволни, които освен да се оплакват не правят нищо, с което да си променят положението, пък и положението на тези около тях

- Hastalavista
- Е21 fanatic
-
Azrail, браво! Мерси за обективното мнение, защото се съмнявам че има някой който да може опровъргае факта, че тези снимки са направени с цел компромат, т.е. да се оплюе родината ни и да се възхвали Гермаия. Добре че има някой, който да ни светне (и то от личен опит), за суровата истина. Наистина България не разполага с възможностите на Германия, но това не й пречи да си имаме китни места, въпреки че обектите от снимките понякога са си чистата истина. Какво като в езерото си нямаме патки, голяма работа, а в Германия да не би във всяко блато да има патки ?! Не ни пречи да си зарибиме, но и колкото пари да имат швабите, няма да могат да си създадът толкова красиви планини, езера (макар и без патки
) и още куп чудни местенца като българските.
Може би звуча малко субективно, но немога да се примиря с факта, че България е сметището на Европа!

Може би звуча малко субективно, но немога да се примиря с факта, че България е сметището на Европа!
54 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4