Въпрос За Шофьорските ...
Модератор: Общи модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- BMW-X5
- Е53 Фанатик
-
- Кара: xDrive
Въпрос За Шофьорските ...
С баща ми имаме спор ...
Тези дни ще почвам шофьорските курсове и баща ми иска да карам направо за Ц категория което е камион , нямам нищо против по принцип да изкарам и Ц категория ,но мисля ,че първо трябва да имам Б и тогава каквото и да е било друго ...
Говорих и с инструктор и той каза същото ...
Казвайте ,че работата е на една бутилка Уиски
Мерси Предварително
Тези дни ще почвам шофьорските курсове и баща ми иска да карам направо за Ц категория което е камион , нямам нищо против по принцип да изкарам и Ц категория ,но мисля ,че първо трябва да имам Б и тогава каквото и да е било друго ...
Говорих и с инструктор и той каза същото ...
Казвайте ,че работата е на една бутилка Уиски

Мерси Предварително
- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
направо Ц - губиш май?
ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
Това е извадка от ЗДП. Има го в основния форум - важна тема.
Чл. 154. (Изм. - ДВ, бр. 43 от 2002 г.) (1) За управление на моторни превозни средства от категория С може да се обучават само лица, издържали успешно изпит за придобиване на правоспособност за управление на моторни превозни средства от категория В или С1.
Печелиш
Чл. 154. (Изм. - ДВ, бр. 43 от 2002 г.) (1) За управление на моторни превозни средства от категория С може да се обучават само лица, издържали успешно изпит за придобиване на правоспособност за управление на моторни превозни средства от категория В или С1.
Печелиш

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
да Ели е права първо Б после Ц и аз исках направо Ц ама неможе 

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- Hastalavista
- Е21 fanatic
-
Покажи му по-горните постове нма бащати и идвай с уискито;). Аз доколкото си спомням трябва да имаш и определен стаж с Б за да изкараш Ц 

- BMW-X5
- Е53 Фанатик
-
- Кара: xDrive
- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
А бе я си карай и не се занимавай с курсове,за кво ти е тая книжка,нали пак че ти я земат после,да си седи при тях направо

9 мнения
• Страница 1 от 1