Аман от неграмотни!
Модератор: Общи модератори
- Andronoff
- триногата
-
Аман от неграмотни!
В днешни дни някой учи ли се как да пише изобщо?
Кипвам, като чета напълно неграмотно написани изказвания. Вземете ме направете един редактор, да ги поправям с червено, та виж се засрамили!
Колко неграмотен трябва да си, за да напишеш нещо такова:
И това е един от многото такива случаи!
Разбирам да е запетайка, да е неправилно членуване, но то това е някакъв ад!
Интересното е, че и много жени също са неграмотни, и като казвам неграмотни, имам предвид точно неграмотни!
В тоя форум има 3-ма души, на които не съм намирал правописна грешка, особено допусната поради незнание.
Има много хора, които правят съвсем дребни грешки, което е нормално, но има и хора, като този по-горе, които са невероятно неграмотни!
Излагация е за мен това и ме е яд, че хората асоциират "беемвист" с "неграмотен", слагайки и мен под този общ знаменател!

Кипвам, като чета напълно неграмотно написани изказвания. Вземете ме направете един редактор, да ги поправям с червено, та виж се засрамили!
Колко неграмотен трябва да си, за да напишеш нещо такова:
bobchoo написа:Първо искам да се извиня за тази тема ако соред вас местото й не е тук,новичак съм в форома и незнам каде да го напиша.Благодаря.Та питането ми е следното намерих онзи ден една Е30 и реших да я купя човекат който ми я продава иска 900лв. работата е там че тя е на бензин-гас 2000 кубика 136 коня 6 цилиндров блок,отидох вчера да я видя и продавачат каза че небила палена 8 месеца нз може,сложи и един акомулатор и запали от 1 пат зарадвах се мотора работеше перфектно без страничен шум клапани и стржения тихо и гладко,колицата ме кефи фен съм от много време и чак сега реших да си купя баварецказа ми че била 86-87 година искам ако може малко помощ да я зимам ли добра ли е като мотор ваншен вид ясно че не е ласната но за 900 лв без гражданска и преглед какво ще кажете
И това е един от многото такива случаи!
Разбирам да е запетайка, да е неправилно членуване, но то това е някакъв ад!
Интересното е, че и много жени също са неграмотни, и като казвам неграмотни, имам предвид точно неграмотни!
В тоя форум има 3-ма души, на които не съм намирал правописна грешка, особено допусната поради незнание.
Има много хора, които правят съвсем дребни грешки, което е нормално, но има и хора, като този по-горе, които са невероятно неграмотни!
Излагация е за мен това и ме е яд, че хората асоциират "беемвист" с "неграмотен", слагайки и мен под този общ знаменател!

Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
Re: Аман от неграмотни!
"даите ми идей....." "за дорабодка на купе откъмто ......"
много ме кефи замяната на "и" с "й" и обратно....! и оправданието ,че са близо двата клавиша....
много ме кефи замяната на "и" с "й" и обратно....! и оправданието ,че са близо двата клавиша....
- Andronoff
- триногата
-
Или пък това..
KRuMPeRS написа:при мен се оказа 1-2 малки цепки пот винтилаторите за парното и оплатнението на винтилаторите .... направих го по 1 начин с малко смула и плат на цепките и направих още 1 дупка за отичане от страни са сервото за спирачките ... и сега ще изчакам да исахне хубаво смулата и да видим дали сее получило
Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Тая тема може спокойно да стане 20-30 страници с "бисери"
.Колкото повече потребители толкова повече грешки.Това естествено не оправдава никой.

Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
В тези теми след второ/трето мнение се появяват защитниците на тезата, че това е автомобилен форум и ако щеш със задник да пишеш важното е да криво-ляво да ти се разбира, и другите, които пък вярват, че грешките се правят от бързане при писането, а не поради разни други нелицеприятни причини.... 

Мине се не мине време и се появява няк'ва тема от сорта, в която група ерудити се възмущават от всеобщата неграмотност...
И смисъла е?

И смисъла е?
In Ban We Trust!
eraziel написа:Мине се не мине време и се появява няк'ва тема от сорта, в която група ерудити се възмущават от всеобщата неграмотност...![]()
И смисъла е?
Бе то съвършенни хора няма ама да пишеш като изкарал 3-ти клас до обяд е леко грозно и би трябвало да е обидно за всеки пишещ така, ако може да го осъзнае това де....
- nakoone
- ентусиаст
-
- Кара: Touring
Andronoff написа:....................................

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
eraziel написа:И смисъла е?
Никакъв

Шегувам се, нормално е няколко грешки, от бързане или недоглеждане, пропусната запетайка, обаче има и супер неграмотни

п.с. Вярно какъв е смисъла на темата?

- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
KRuMPeRS написа:ае колкото имам си имам тва че се на базо удрям по някои ред .. аи несам свикнал да пиша на латиница
LiTtLeRoCk написа:KRuMPeRS написа:а,е колкото имам,си имам това,че все на бързо удрям по някои ред .. а,и не(тези две думи се пишат отделно)съм свикнал да пиша на латиница.
Въпроса не е,че пишат неграмотно,а това,че не искат да се научат да пишат грамотно!
Последна промяна LiTtLeRoCk на 21 Юли 2010, 21:51, променена общо 1 път
- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
Малко вечерни размисли
Явно този първият е също фен на дългите изречения
Поздрави на грамотните в темата

Явно този първият е също фен на дългите изречения

Поздрави на грамотните в темата

- Andronoff
- триногата
-
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Точно това си мислех наскоро, когато цял ден прекарах пред компютъра (разбирай във форума). Не е нормално толкова много хора да не умеят да пишат правилно. Започнах да се чудя... какво ли ще стане, ако всеки един от нас започне да пише на бял лист с химикалка. Дали ще бъдат допускани същите правописни и пунктуационни грешки. Ако да - срамота. Това си е нашият език, не е прост, но е роден.

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
доматити,перкити,датчицити,улицити,коланити.....
бах тия изруди,диалекта го пренасят преспокойно в правописа!
и като е написано всичко несвързано и нищо не се разбира,не може да се схване смисъла на написаното,особено,ако се пита за някакъв проблем

бах тия изруди,диалекта го пренасят преспокойно в правописа!
и като е написано всичко несвързано и нищо не се разбира,не може да се схване смисъла на написаното,особено,ако се пита за някакъв проблем

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче