Въпрос за изгонване на котарак
Модератор: Общи модератори
Въпрос за изгонване на котарак
Понеже се напускаха всякакви теми напоследък, айде да си питам и аз
Значи за какво иде реч. Имам си котарак и понеже живея в къща, си го пускам да скитосва по покрива, че инак горкото животинче ще се побърка само вътре. Да, ама от известно време, на покрива се засели някаква друга гад
При това много нагла - даже един ден влетя през прозореца и както моето си спеше кротко на раклата онова го събори и му вкара няколко тупаника, като въобще не се впечатли, че съм в стаята
Беше изхвърлен с шутове, ма нахалната гад не се отказва. Оня ден, при опита му , пак да се шмугне, го напръсках в муцуната централно с ароматизатора
Ма днеска го гледам, пак се качил на покрива и се заяжда с моя
Та молбата ми е, преди да съм го напълнил с олово, да дадете някакви по-хуманни идеи, как да я разкарам тая гад, че ми отрови живота вече, па няма и как да си държа затворени прозорците в тая жега 

Значи за какво иде реч. Имам си котарак и понеже живея в къща, си го пускам да скитосва по покрива, че инак горкото животинче ще се побърка само вътре. Да, ама от известно време, на покрива се засели някаква друга гад

- barabqga
- кандидат ентусиаст
-
Re: Въпрос за игонване на котарак
преди
оловото , китек му е майката , ма здрави тупаници и шутове да видим как ше дойде пак 

- barabqga
- кандидат ентусиаст
-
Re: Въпрос за изгонване на котарак
alX3m написа:кво е тва китек бре???![]()
бой

barabqga написа:alX3m написа:кво е тва китек бре???![]()
бой![]()
аз все си мислех, че е кютек

иначе по темата, ако го хванеш може да го пратиш на екскурзия на планина примирно

- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Фащаш гадината и и мажеш г.за с люта, ама много люта чушка.
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- AGD
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15 xDrive30d N57T
- Мечтае да кара: 911 Turbo
Твоят котарак има нужда от сериозен мотивационен разговор. Обясни му какво е кастрация и го запиши на курсове по самозащита.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?
А най-кофтито в цялата ситуация е, че сега се води една много усилена борба за маркиране на територия
Комшиите отишли на почивка една седмица, ма си оставили прозореца отворен, та тея двамата не знам какви оргии са заформяли вътре, ма имах официално оплакване след това 

ktv написа:Фащаш гадината и и мажеш г.за с люта, ама много люта чушка.
така почва да тича само с предните крачка и си маже л**ната по асфалта

AGD написа:Твоят котарак има нужда от сериозен мотивационен разговор. Обясни му какво е кастрация и го запиши на курсове по самозащита.
А той добре си се защитава , ма пищат като побъркани , а и остава въпроса със усмърдяването . Може би наистина най-добре ще е да го хвана някак си , в багажника и на почивка някъде по Витоша

- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Да не ни усетят активисти от организации за защита правата на животните. Може да спретнеш засада с миши капан и подходяща "стръв". Само пази твоя котарак 

Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
ktv написа:Да не ни усетят активисти от организации за защита правата на животните. Може да спретнеш засада с миши капан и подходяща "стръв". Само пази твоя котарак
Ако е некой уличен бабаит си представям на какво ще те направи ако го хванеш с ръка

От личен опит знам, че котка не се гони с психо-атаки
. Олово му е майката. Или въздухарка.

Ryapoff написа:От личен опит знам, че котка не се гони с психо-атаки. Олово му е майката. Или въздухарка.
Е тя въздухарката ми седи до прозореца, ма е малко лоша, ако го цапна с нея, ще го пратя във вечните ловни полета, па засега някак си, не ми се ще

- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
С мирни средства няма изгонване. И аз го имам проблема, само че моите са два котака и идват още два в двора. Имам въздухарка Гамо (специалистите знаят за какво иде реч) и ме е жал да отстрелям натрапниците защото все пак са животинки. И преди две седмици си реших проблема. Прашка с камъни. Хем удара е достатъчно силен за да го заболи гада, хем не може да пукне и да ми тежи на съвестта. Гледам единия гад като че ли се отказа. И другия ще откажа.