Оръжие значи
Модератор: Общи модератори
70 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Оръжие значи
Ами колеги, подразбирам, че тука има доста въоражени хора и отварям тази тема с цел обмяна на мисли, идеи, ако щете и организиране на разни сбирки по места. Кой какво има, с какво стреля, по какво стреля, какви амуниции и т.н. Темата не е ограничена до вида оръжие.
Повеждам хорото с въздушна пушка Norica Dream Hunter 5.5, стрелям главно с чашки на Gamo, най-вече с Prohunter и Promagnum. Имам и въздушен пистолет Walter Umarex CP99 , става за плашене на гаргите. На местно ниво гърмим с колегата spacepl, иначе аз самосиндикално у наше село по полето.
Повеждам хорото с въздушна пушка Norica Dream Hunter 5.5, стрелям главно с чашки на Gamo, най-вече с Prohunter и Promagnum. Имам и въздушен пистолет Walter Umarex CP99 , става за плашене на гаргите. На местно ниво гърмим с колегата spacepl, иначе аз самосиндикално у наше село по полето.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
Re: Оръжие значи
Айде честита поредна тема за въдушно/бойно оръжие и след 2-3 месеца чакаме следващата 

In Ban We Trust!
Тука всички са разбойници и бракониери и никой не си признава
Инак се точа на едно е такова

Че ми се е доял дивеч нещо, а пък с въздушна пушка е неефективно и най-вече незаконно

Инак се точа на едно е такова

Че ми се е доял дивеч нещо, а пък с въздушна пушка е неефективно и най-вече незаконно

- AGD
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15 xDrive30d N57T
- Мечтае да кара: 911 Turbo
Пуцайте докато е време, че още малко остана да елиминират цялата организирана престъпност и се захващат с дребните смутители на мирния сън на трудещите се http://www.dariknews.bg/view_article.php?article_id=566472.
Аз имам един CO2 H&K P30 - чуден за стрелба по мишени на малко разстояние.
Преди време се организираше групово посещение на ВИП-а, като в крайна сметка отидох само аз. Не съм ходил да стрелям от преди да ремонтират комплекса (стрелбището и оръжията разбрах обаче, че не са подобрени с нищо), така че ако има отново желаещи, можем да започнем от рано да се организираме и живот и здраве след някой друг месец да отидем поне двама души
Преди време се организираше групово посещение на ВИП-а, като в крайна сметка отидох само аз. Не съм ходил да стрелям от преди да ремонтират комплекса (стрелбището и оръжията разбрах обаче, че не са подобрени с нищо), така че ако има отново желаещи, можем да започнем от рано да се организираме и живот и здраве след някой друг месец да отидем поне двама души

George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?
AGD написа:Пуцайте докато е време, че още малко остана да елиминират цялата организирана престъпност и се захващат с дребните смутители на мирния сън на трудещите се http://www.dariknews.bg/view_article.php?article_id=566472.
И аз чат пат пострелвам там

- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Не се занимавай с .22 - стреляй с 9мм или .45. Пробвай Марк23 - това е истината, макар че не можеш да го носиш скрито щото е топуз. А може и да минеш към тъмната страна с револвер 

Si non confectus, non reficiat.
Zagy написа:Не се занимавай с .22 - стреляй с 9мм или .45. Пробвай Марк23 - това е истината, макар че не можеш да го носиш скрито щото е топуз. А може и да минеш към тъмната страна с револвер
Да бе, лека картечница направо

- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Хоп и аз да се впиша. Пуцам със Norica Storm 5.5 със оптика Leapers 3-9х40, иначе за оръжие без откат съм призанал АП 7,62 малко, леко и само 10-ки със него
. Преди време чух от колегата @chocho, че се събирали да гърмят няколко човека тук със въздухарки, но тогава бях с една хумористична пушка и нямаше смисъл да ходя.

- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
dimithur написа:Zagy написа:Не се занимавай с .22 - стреляй с 9мм или .45. Пробвай Марк23 - това е истината, макар че не можеш да го носиш скрито щото е топуз. А може и да минеш към тъмната страна с револвер
Да бе, лека картечница направоНема смисъл от такива оръжия, само да плашиш гарките , на 15 метра нищо не можеш да оцелиш, какъв е смисъла ?
Пищовите са на макс дистанция толкова (15метра) - а за уцелването трябва да ти покажа мишена на 25 метра във ВИП-а с Марк23 кво й се случва....

Si non confectus, non reficiat.
- georgymk
- младши ентусиаст
-
- Кара: кракомобил
- Детайли за колата: [url]http://flickcabin.com/public/view/full/84667[url/]
Мен ми подариха за РД-то ето това чудовище AIR FORCE TALON SS няма смисъл да казвам че е добра,с много висока скорост и т.н. всички пневматични манияци я знаят.
1) За намиране на жена са нужни пари и време =>
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Аз пуцам с това http://pricel.net/Baikal_MP-513 непретенциозно руско оръжие, което издържа на много изстрели, прекалено лека (когато дървото е бреза), значителен откат за въздушна пушка, прекалено шумна с неудачно измислен мерец, но за средни дистанции е доста добра ( за по- далечни разстояния пак става, има пробивност, но не е много прецизна); ако у нас беше разрешен лова с въздухарки, щеше да е удачно оръжие, но уви... 

Никой не мое ма връне на селу!
saleen написа:Аз пуцам с това http://pricel.net/Baikal_MP-513 непретенциозно руско оръжие, което издържа на много изстрели, прекалено лека (когато дървото е бреза), значителен откат за въздушна пушка, прекалено шумна с неудачно измислен мерец, но за средни дистанции е доста добра ( за по- далечни разстояния пак става, има пробивност, но не е много прецизна); ако у нас беше разрешен лова с въздухарки, щеше да е удачно оръжие, но уви...
Aбе пак става да обстреляш скришно 2-3 гугудки, стават невероятно вкусни

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
dimithur написа:Aбе пак става да обстреляш скришно 2-3 гугудки, стават невероятно вкусни
Няма спор за това

dimithur написа:Все едно щото, с тея духалки ще изтрепеме всички дивеч в гората
В гората едва ли, защото повечето пружинни въздухарки не е желателно да стоят заредени повече от няколко минути и така или иначе не са удачни, но в градски и селски условия....
Никой не мое ма връне на селу!
- e36_Fanatik
- кандидат ентусиаст
-
dimithur написа:Тука всички са разбойници и бракониери и никой не си признава![]()
Инак се точа на едно е такова![]()
Няма да сбъркаш от 1 година го имам и е много добър

70 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5