2012?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

2012?

Мнение от uricatoli » 28 Юли 2010, 3:17

Я кажете бе колеги.. вярвате ли в тая дата че нещо ще стане?.. Ако следим напоследък наистина взеха да стават разни катаклизми.. Вие как мислите?
http://vbox7.com/play:87513113
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Re: 2012?

Мнение от uCnaHeTcA » 28 Юли 2010, 3:27

:shock: Но си е напълно обяснимо, ако 2012та приключваме :angel: Много резки промени се случват напоследък и нещата не отиват на добре... Еле па' климата тотално е откачил... :paranoid: Торнадо в България :kuku: Сега трЕбЕ почнем бункери да строим, до сглобяемите застраховани къщи, като в хАмериката... :kuku: Никога няма да забравя съня си, който сънувах като много малък, в който сънувах, че съм в апартамента, в който живея в момента (като го сънувах, не живях в него...) и през терасата на спалнята гледам огромно Торнадо, което отнася всичко по пътя си и се е запътило към мен/нас... :shock: :fart: :angel:
П.С. Барем успея до 2012та и язе с 30ска да се сдобия де, ееее, срамота :mhihi: ... Света да свърши, а аз да съм без 30ска :mhihi:
Real.Eyes.Realize.Real.Lies

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 28 Юли 2010, 3:41

много ще се кефя 2012-та ако дойде края.. че ще кажа на баща ми.. "Ето виждаш ли.. аз като ти казвах да продадем апартамента да си взема М-ка а ти не ме слушаше.. на ти сега апартамент" :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 28 Юли 2010, 7:30

То тва хубаво ама в бг това не е нищо ново .. А и във водата май се казваше смерч не Торнадо и няма нищо общо с Торнадото освен по формата си.
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 28 Юли 2010, 8:30

И един марамот .... :mhihi:
То същото се говореше и преди 10 години, че 2000ната ще свърши света, па нещо не свърши. И преди 1010г пак така са си мислели, че 1000ната година ще настъпи апокалипсиса половината население се е изнесло по манастирите и бая са пукнали от глад, щото не е имало кой да работи :mhihi: Или както е казал Айнщайн, 2 неща са безгранични - човешката глупост и вселената, като за второто не съм много сигурен :mhihi:
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 28 Юли 2010, 8:44

е нали откриха края на вселената...
а иначе,как може млад човек да си и помисля,че 2012 ще става каквото и да било :roll:
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 28 Юли 2010, 8:46

Остава година и половина, кой квото карал, е*ал и изял туй ша му е!
:mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Мнение от deyan-enchev » 28 Юли 2010, 9:50

Кво са тревожите толкова бе ? То каквото и да стане сила да го променим имаме ли че да седнем и да се тюхкаме, уии божиии кво ша стани :mhihi: .

Майната му, важното е как си живял :bchug:

ПС: Не вярвам че скоро ще има апокалипсис сега а камо ли 2012та, зайо не живей с тая мисъл, късай гуми и презервативи и се радвай
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 28 Юли 2010, 10:02

deyan-enchev написа:Кво са тревожите толкова бе ? То каквото и да стане сила да го променим имаме ли че да седнем и да се тюхкаме, уии божиии кво ша стани :mhihi: .

Майната му, важното е как си живял :bchug:

ПС: Не вярвам че скоро ще има апокалипсис сега а камо ли 2012та, зайо не живей с тая мисъл, късай гуми и презервативи и се радвай

Абе ако скъса презерватив едва ли ще се радва :mrgreen: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Si non confectus, non reficiat.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Всичко що е BMW , баничарки
Мечтае да кара: M1

Мнение от laviatan » 28 Юли 2010, 10:28

Все по-често в България се създават условия за образуването на торнадо. На 26 юли 2010 г. bTV показа снимка на торнадо над Созопол в рубриката „Аз, репортерът”. Но това не е единственият случай. Няколко десетки явления от типа торнадо, или по-малки смерчове, са регистрирани в страната през последните десет години. Вижте картата, създадена от потребител във форума на списание „Нешънъл джиографик”. Заради глобалните прочени в климата България все по-често ще попада в зони на атмосферни процеси, способстващи образуването на големи вихрушки или торнадо, посочи синоптикът на bTV Христина Балинска.
Две жени са пострадали от преминаването на смерч през село Калековец, община Марица в Пловдивска област, съобщи БТА през 2007 г.. Според пресслужбата на общината тогава бяха разрушени покривите на повече от 80 къщи. Смерчът е преминал през селото следобед. Прекъснато е било електрозахранването. Същата година отново зрители на bTV изпратиха за до медията кадри от огромно торнадо, което се развихри над язовир „Доспат”. Торнадото се е движило по повърхността на язовира около 15-20 минути след осем часа вечерта, като за кратко е минало и на повърхността. Единият видео материал бе заснет от жителят на Доспат Велихан Желев, а другият - от китариста на група „Д2” – Митко Кърнев.
Две години по-рано пък мощно торнадо премина в района на Търговище, като е нанесе огромни щети. Най-големи бяха пораженията в селата Александрово, Разделци и Стража. Вихрушката отнесе покривите на близо 90 къщи и изкорени дървета.
http://thedigitalrebel.blogspot.com/201 ... rnado.html
AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !

Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от RadoIvanov » 28 Юли 2010, 11:01

Dimo написа:Остава година и половина, кой квото карал, е*ал и изял туй ша му е!

Иначе по темата, не вярвам, че ще дойде края на света през 2012, но всичко е възможно с тези аномалии последно време.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 28 Юли 2010, 11:03

Абе според мен "края на хората" е доста по-постижима цел от "края на света", така че да се стремим към нея :)

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 28 Юли 2010, 11:09

чак края на света не знам, но със сигурност ще започнат да стават все по-големи мизерии в целият свят.
сега и с това в мексиканския залив просто.... :confused:
Tux0 Ca !
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 28 Юли 2010, 11:25

Вече мисля, че нищо особено няма да стане точно тогава. Най-много някое масово самоубийство. Обаче, колеги, можем да погледнем малко по-висше на нещата. С какво свързваме краят на света? Със страшния съд, времето, когато всеки ще получи наказание за злините и поощрение за добрините, които е извършил през живота си. От там и рай и ад. Ако живеем така, че да няма за какво да се червим, когато дойде и нашето време да бъдем съдени, няма да се притесняваме. Ни от 2012, ни от 2014 световното. Аз като си живея честно не се притеснявам от тези глупости - на всеки му се случва това, което му е писано. И като магарета на лед, или М-ки на сняг да се пънем, няма да го променим, така си мисля. Не ангажирам никой с тези си разсъждения.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 28 Юли 2010, 11:32

Аз пък съм забелязъл че като си мръсник и абсолютен буклук и гад-много добре си живееш,незнам на ония свят дали ще му е убаво на гадината,ама на тоя си му е екстра...

Иначе има една прекрасна сентенция:
"DUM VIVIMUS-VIVAMUS"
"Докато сме живи-да живеем"

Следваща

Назад към Извън Темата