Въпрос към газаджиите..
Модератор: Общи модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
Въпрос към газаджиите..
Колеги имам запитване относно колко ще струва монтаж на газова уредба за Тойота Авенсис.. Колата е 2001 1.6 бензин.. понеже ще се кара в гърция.. а тук ще дойде само за газова уредба.. Може ли някой да ми каже каква газова трябва да и се сложи и Ако има оферти да ми се предложи нещо? 

Re: Въпрос към газаджиите..
Ами газовите инжекциони за 4 цил. ,които са най-евтини вървят около 900-1300лв. и вече по твой избор.А не съм сигурен обикновенна газова дали е удачно ,те са по 500лв.Според мен най-добре ще е инжекцион.
П.П. Не си казал колата пълна инжекция ли е или е моно?Ако е моно инжекция няма проблем и обикновенна газова да се сложи!
П.П. Не си казал колата пълна инжекция ли е или е моно?Ако е моно инжекция няма проблем и обикновенна газова да се сложи!

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
KUM4o написа:Ами газовите инжекциони за 4 цил. ,които са най-евтини вървят около 900-1300лв. и вече по твой избор.А не съм сигурен обикновенна газова дали е удачно ,те са по 500лв.Според мен най-добре ще е инжекцион.
и аз така мисля.. принципно е за На майка ми втория мъж който има бизнес в Гърция и страшно много пътува.. той авенскиса е вече на около 450 000-500 000 км ..

Ами аз да ти споделя моя опит с газта.Аз карам е36 с м40 мотор и както знаеш той е пълна инжекция.Когато тръгнах да слагам газ се бях навил за инжекцион ,но газаджията ми обясни и се навих за обикновенна газова.След 15000км равносметката е следната.Доста спестени пари и никакви проблеми ,нито гърмежи ,нито проблеми свързани с работата на мотора и т.н. ,само сипвам синьото гориво и карам.

имай си едно на ум в Гърция с газта, понеже там имат някакъв висок стандарт за монтиране на газовите уредби и знам че повечето наши тук не отговарят, но това предполагам се отнася ако колата е с гръцка регистрация 

[url="http://www.nikgrey.com/smokefree/"]

[/url]
[/url]
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
Jessy написа:имай си едно на ум в Гърция с газта, понеже там имат някакъв висок стандарт за монтиране на газовите уредби и знам че повечето наши тук не отговарят, но това предполагам се отнася ако колата е с гръцка регистрация
Ами да.. за такава кола става дума.. А къде у нас се монтира газов инжекцион с висок стандарт? ако може и някоя оферта за Русе къде може да се направи..

май някакъв сертификат ти се даваше като си монтираш такава газова уредба, че е безопасна, иначе в Гърция мисля че беше Ловато стандарт или нещо от тоя род, ама не съм много сигурна, така че отиди в реномиран сервиз за газ и попитай и успех 

[url="http://www.nikgrey.com/smokefree/"]

[/url]
[/url]
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
Jessy написа:май някакъв сертификат ти се даваше като си монтираш такава газова уредба, че е безопасна, иначе в Гърция мисля че беше Ловато стандарт или нещо от тоя род, ама не съм много сигурна, така че отиди в реномиран сервиз за газ и попитай и успех
Мерси

8 мнения
• Страница 1 от 1