Въпрос към газаджиите..

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Въпрос към газаджиите..

Мнение от uricatoli » 29 Юли 2010, 1:12

Колеги имам запитване относно колко ще струва монтаж на газова уредба за Тойота Авенсис.. Колата е 2001 1.6 бензин.. понеже ще се кара в гърция.. а тук ще дойде само за газова уредба.. Може ли някой да ми каже каква газова трябва да и се сложи и Ако има оферти да ми се предложи нещо? :yes:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Re: Въпрос към газаджиите..

Мнение от KUM4o » 29 Юли 2010, 1:15

Ами газовите инжекциони за 4 цил. ,които са най-евтини вървят около 900-1300лв. и вече по твой избор.А не съм сигурен обикновенна газова дали е удачно ,те са по 500лв.Според мен най-добре ще е инжекцион.

П.П. Не си казал колата пълна инжекция ли е или е моно?Ако е моно инжекция няма проблем и обикновенна газова да се сложи!
Изображение

Зайо-Байо
Аватар

Мнение от uricatoli » 29 Юли 2010, 1:18

KUM4o написа:Ами газовите инжекциони за 4 цил. ,които са най-евтини вървят около 900-1300лв. и вече по твой избор.А не съм сигурен обикновенна газова дали е удачно ,те са по 500лв.Според мен най-добре ще е инжекцион.

П.П. Не си казал колата пълна инжекция ли е или е моно?Ако е моно инжекция няма проблем и обикновенна газова да се сложи!

и аз така мисля.. принципно е за На майка ми втория мъж който има бизнес в Гърция и страшно много пътува.. той авенскиса е вече на около 450 000-500 000 км .. :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от KUM4o » 29 Юли 2010, 1:35

Ами аз да ти споделя моя опит с газта.Аз карам е36 с м40 мотор и както знаеш той е пълна инжекция.Когато тръгнах да слагам газ се бях навил за инжекцион ,но газаджията ми обясни и се навих за обикновенна газова.След 15000км равносметката е следната.Доста спестени пари и никакви проблеми ,нито гърмежи ,нито проблеми свързани с работата на мотора и т.н. ,само сипвам синьото гориво и карам.
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: CLK 2.3kompressor

Мнение от Jessy » 29 Юли 2010, 11:21

имай си едно на ум в Гърция с газта, понеже там имат някакъв висок стандарт за монтиране на газовите уредби и знам че повечето наши тук не отговарят, но това предполагам се отнася ако колата е с гръцка регистрация :)
[url="http://www.nikgrey.com/smokefree/"]
Изображение
[/url]

Зайо-Байо
Аватар

Мнение от uricatoli » 30 Юли 2010, 0:49

Jessy написа:имай си едно на ум в Гърция с газта, понеже там имат някакъв висок стандарт за монтиране на газовите уредби и знам че повечето наши тук не отговарят, но това предполагам се отнася ако колата е с гръцка регистрация :)

Ами да.. за такава кола става дума.. А къде у нас се монтира газов инжекцион с висок стандарт? ако може и някоя оферта за Русе къде може да се направи.. :yes:
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: CLK 2.3kompressor

Мнение от Jessy » 30 Юли 2010, 13:03

май някакъв сертификат ти се даваше като си монтираш такава газова уредба, че е безопасна, иначе в Гърция мисля че беше Ловато стандарт или нещо от тоя род, ама не съм много сигурна, така че отиди в реномиран сервиз за газ и попитай и успех :yes:
[url="http://www.nikgrey.com/smokefree/"]
Изображение
[/url]

Зайо-Байо
Аватар

Мнение от uricatoli » 30 Юли 2010, 15:09

Jessy написа:май някакъв сертификат ти се даваше като си монтираш такава газова уредба, че е безопасна, иначе в Гърция мисля че беше Ловато стандарт или нещо от тоя род, ама не съм много сигурна, така че отиди в реномиран сервиз за газ и попитай и успех :yes:

Мерси :)
Изображение

Назад към Извън Темата