Наказание заради клипове във VBOX7
Модератор: Общи модератори
31 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- stillo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30 Cabrio с M52B28
- Мечтае да кара: чисто нов Х6 с двигател реактивен
Наказание заради клипове във VBOX7
Та началото на цирка започна с публикуванитe статии във Габровските вестници със заглавие от сорта
"Момчета с мощни автомобили организират луди гонки из Габрово" (Като още в самато заглавие са допуснали правописна грешка...понеже незнам кой реши че разни м40ки и разни други 20 годишни вектри са мощни коли)
Ето и за какво говоря...как изглеждат нещата през заблудените очи на вестниците...

Тези статии са от вестник Габрово днес...като имаше и подобна статия и във 100 Вести (разни Габровски всекидневници)
Та сега прочитайки статиите...сигорно на всички ви стана ясно че в Габрово има нов кмет и че вечерно време улиците на Габрово се превръщат във Холивудска снимачна площадка...в която снимат филма Бързи и Яростни(така написана статията на моменти ми напомняше точно за този филм)
И все пак успяха да сплашат положението и клиповете по изчезнаха от интернет а и доста се коментираше по кафетата по тая тема
И така само празни приказки докато вчера не получих покана с която ме канят в "РУ-Габрово" с която при неявяване търсели отговорност по едиси кой чл.
и понеже преди няколко дни си дойдох от чужбина и учуден понеже не съм имал никакви провинения и съм си платил всички актове... (а на поканата никаде не пише за какво ме призовават) та отивам снощи в РУ да попитам за какво става въпрос и каде трябва да отида...
На портала се бяха събрали доста униформени и портиера там каза тва не е за нас...направо утре утивате в КАТ и там ще питате...добре ама...утивам днес в "КАТ Габрово" и там ми казват че нямало такава стая при тях и че пишело РУ значи там трябвало да отидем...
Аз вече доста поизнервен отивам при полицая на портала и му казвам че ме викат за нещо а даже и те не знаят за какво и каде трябва да отида...
Най-накрая ме опътиха на точното място и там като ОЧЕВАДЕН В ИНТЕРНЕТ ПРОСТРАНСТВОТО "Квартален Рейсър" с м40-ка под капака ми връчиха някакво предупреждение с което ако ме хванат пак да карам демонстративно или да се състезавам по улиците,санкциите ще са много по сериозни...Попитаха ме и дали познавам разни мои приятели с "мощни автомобили" като ми изброяваха имена и марки автомобили...
Аз естествено попитах попитах полицаят как може някакъв клип, качен от някой си, във някакъв си сайт да бъде доказателство...а той ми отговори че клипът не можел да бъде доказателство понеже не е извършено престъпление...
после му казах че искам да видя за какъв клип става въпрос и да ми покаже каде ме е видял мен да оправлявам колата...а той каза че трябвало друг път да отида в "КАТ" понеже клиповете били там и че дори да не съм управлявал аз МПС-то трябвало да кажа кой го е управлявал през този период и на него да му бъде връчено такова предупреждение..(мислех да заведа дядо ми като стар дрифтър ама се отказах от безмислените разправии и загубата на време)
Ето и връченият документ от който аз нищо не разбирам...който на пръв поглед се използва за нещо съвсем друго...

Но в крайна сметка извода е че ся трябва за спазвам ЗзДП и не трябва даже и да ми препищяват гумите по светофарите за да не се налагат сериозните санкциии
Така че пазете се хора...не се знае утре може да ми пратят покана и за тази тема пусната във форума
"Момчета с мощни автомобили организират луди гонки из Габрово" (Като още в самато заглавие са допуснали правописна грешка...понеже незнам кой реши че разни м40ки и разни други 20 годишни вектри са мощни коли)
Ето и за какво говоря...как изглеждат нещата през заблудените очи на вестниците...
Тези статии са от вестник Габрово днес...като имаше и подобна статия и във 100 Вести (разни Габровски всекидневници)
Та сега прочитайки статиите...сигорно на всички ви стана ясно че в Габрово има нов кмет и че вечерно време улиците на Габрово се превръщат във Холивудска снимачна площадка...в която снимат филма Бързи и Яростни(така написана статията на моменти ми напомняше точно за този филм)
И все пак успяха да сплашат положението и клиповете по изчезнаха от интернет а и доста се коментираше по кафетата по тая тема

И така само празни приказки докато вчера не получих покана с която ме канят в "РУ-Габрово" с която при неявяване търсели отговорност по едиси кой чл.
и понеже преди няколко дни си дойдох от чужбина и учуден понеже не съм имал никакви провинения и съм си платил всички актове... (а на поканата никаде не пише за какво ме призовават) та отивам снощи в РУ да попитам за какво става въпрос и каде трябва да отида...
На портала се бяха събрали доста униформени и портиера там каза тва не е за нас...направо утре утивате в КАТ и там ще питате...добре ама...утивам днес в "КАТ Габрово" и там ми казват че нямало такава стая при тях и че пишело РУ значи там трябвало да отидем...
Аз вече доста поизнервен отивам при полицая на портала и му казвам че ме викат за нещо а даже и те не знаят за какво и каде трябва да отида...
Най-накрая ме опътиха на точното място и там като ОЧЕВАДЕН В ИНТЕРНЕТ ПРОСТРАНСТВОТО "Квартален Рейсър" с м40-ка под капака ми връчиха някакво предупреждение с което ако ме хванат пак да карам демонстративно или да се състезавам по улиците,санкциите ще са много по сериозни...Попитаха ме и дали познавам разни мои приятели с "мощни автомобили" като ми изброяваха имена и марки автомобили...

Аз естествено попитах попитах полицаят как може някакъв клип, качен от някой си, във някакъв си сайт да бъде доказателство...а той ми отговори че клипът не можел да бъде доказателство понеже не е извършено престъпление...
после му казах че искам да видя за какъв клип става въпрос и да ми покаже каде ме е видял мен да оправлявам колата...а той каза че трябвало друг път да отида в "КАТ" понеже клиповете били там и че дори да не съм управлявал аз МПС-то трябвало да кажа кой го е управлявал през този период и на него да му бъде връчено такова предупреждение..(мислех да заведа дядо ми като стар дрифтър ама се отказах от безмислените разправии и загубата на време)
Ето и връченият документ от който аз нищо не разбирам...който на пръв поглед се използва за нещо съвсем друго...
Но в крайна сметка извода е че ся трябва за спазвам ЗзДП и не трябва даже и да ми препищяват гумите по светофарите за да не се налагат сериозните санкциии

Така че пазете се хора...не се знае утре може да ми пратят покана и за тази тема пусната във форума

- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Re: Наказание заради клипове във VBOX7
Нищо не разбрах от изключително неграмотния поуст. 

Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
аз и от документа нищо не разбирам...не стига че тоя пише нечетливо, ами и химикалката му прекъсва..
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
stillo написа:(Като още в самато заглавие са допуснали правописна грешка...понеже незнам кой реши че разни м40ки и разни други 20 годишни вектри са мощни коли)
Няма правописна грешка в заглавието. Ако искаш да видиш какво са правописни грешки, то прочети почти всяка дума от твоето писание. Ще се учудиш от резултата.
- georgymk
- младши ентусиаст
-
- Кара: кракомобил
- Детайли за колата: [url]http://flickcabin.com/public/view/full/84667[url/]
Anthony_J написа:stillo написа:(Като още в самато заглавие са допуснали правописна грешка...понеже незнам кой реши че разни м40ки и разни други 20 годишни вектри са мощни коли)
Няма правописна грешка в заглавието. Ако искаш да видиш какво са правописни грешки, то прочети почти всяка дума от твоето писание. Ще се учудиш от резултата.
Както и да е,не сме правописен форум...
въпросът е там,че това е поредната глупост на "полицията"
1) За намиране на жена са нужни пари и време =>
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.
- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
Правописът за правописните форуми ли е измислен? И защо се учи в училище тогава? Аз лично се уморих да чета още на третото изречение и затова не можах да разбера смисълът, може би.
Някой е пуснал жалба срещу тебе, не е заради ви бокса, не се вкарвай чак в такива филми
Те тея полицай в РУто вероятно нямат и интернет 

Anthony_J написа:Правописът за правописните форуми ли е измислен? И защо се учи в училище тогава? Аз лично се уморих да чета още на третото изречение и затова не можах да разбера смисълът, може би.
ми и ти си направил правописна грешка тук
ама ако седнем така да ви търсим грешките
края няма да му излезе...
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
Аре стига с тоз правопис ве,насрахте се....То големи ерудити,голямо чудо.Във всяка тема ще се намери един професор да търси кусури...Много повече дразните с тез подмятание,отколкото лошия правопис на някой.
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Ама ти в крайна сметка зулуми правил ли си или не ?
- LizarD
- ентусиаст
-
- Кара: **** ми янко
- Мечтае да кара: CL65 AMG
spacepl написа:Ама ти в крайна сметка зулуми правил ли си или не ?
И аз това не схванах
PS: Яд ги е че астрите им са с предно.

- BMWdrivers
- младши ентусиаст
-
- Кара: M52B20, M57D30
- Мечтае да кара: MKA
- Детайли за колата: ниска и бърза
georgymk написа:Anthony_J написа:stillo написа:(Като още в самато заглавие са допуснали правописна грешка...понеже незнам кой реши че разни м40ки и разни други 20 годишни вектри са мощни коли)
Както и да е,не сме правописен форум...
въпросът е там,че това е поредната глупост на "полицията"
И защо да е глупост на полицията? Въпросният рейсър да ходи на пистата да си показва магариите, а не по улиците...
Една голяма тема за едно голямо нещо. Наказание няма! Нито са те глобили, нито са те били, нито са те... 

Автора, я си дефинирай проблема, какво точно те мъчи ?
Искаш да нарушаваш ЗДвП ?
Искаш да кажеш, че с немощните си коли не можете да причините инцидент с жертви?
Искаш да кажеш, че пишеш без правописни грешки а в заглавието на вестниците има такива ?
Искаш да кажеш, че не ги правите тези неща, за които пише, или понеже ги правите със слабички коли трябва да не ви правят проблеми?
Искаш да кажеш, че не си прочел тази част от статията :

Искаш да нарушаваш ЗДвП ?
Искаш да кажеш, че с немощните си коли не можете да причините инцидент с жертви?
Искаш да кажеш, че пишеш без правописни грешки а в заглавието на вестниците има такива ?
Искаш да кажеш, че не ги правите тези неща, за които пише, или понеже ги правите със слабички коли трябва да не ви правят проблеми?
Искаш да кажеш, че не си прочел тази част от статията :
.....Камерите за видеонаблюдение там ясно са заснели номерата на колите, лицата на нарушителите....

Последна промяна GRIPEN на 29 Юли 2010, 23:51, променена общо 2 пъти
31 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3