Моля за съвет колеги.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Моля за съвет колеги.

Мнение от casparcho » 30 Юли 2010, 16:49

Колеги здравейте. Извинявам се ако е грешно мястото, но ми се нуждая от съвет. С какво мога да залепя пластмасата колектор ли се нарича това в което влиза налягането на турбината над което са дюзите за дизела. става въпрос за едно рено то е като капак на двигатела от горе.. Има малка пукнатина от койято фучи налягането което вкарва турбината. Мисълта ми , че е до един болт и не може да се залепи пластмасата там и дали не може с някое от течните метали лепилата.Предполагам , че ще стане защото лепят здраво но незнам кое точно има ги там на Бизон и тем подобни можете ли да ми препоръчате някое. там става известна температура но не е кой знае какво. Благодаря на всички които могат да дадат съвет за правилното лепило.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e30 320i

Re: Моля за съвет колеги.

Мнение от KEVIN-30 » 30 Юли 2010, 21:39

пробвай с ДУРАКРИЛ, това е лепило с което се лепят зъбни протези.Лепилото е прах и течност и се смесва,когато стане като меко тесто се нанася и леко пресова,мозе едновремено дасе опреснява с течноста.Устойчиво на кореселин,бензин,ацетони,темепература.Неподлежи на големи осуквания да кажим пове4е от 5-7-градуса,твърдо е и има сравнителна твърдост за износване.Правил съм зъбчатка на-карбуратор на форд СИЕРА която отиде до БЕРЛИН и се вурна благополучно.
Лепилото можеш даго намериш при всеки зъботехник в лабораторията му,опаковката му е 100-грама прах и 200-течност
,смесва се 2:1 ,прах-течност ,цената е около 25-30 лева
П.С Предварително с течноста капни 1-2 капки по този капак на смукатевля,ако течноста го разяде значи лепилото и пластмасата на капака-смукател ще направят ХИМИЧЕСКА ЕДНОРОДНА ВРЪЗКА.
Ако нещое нети е ясно пиши в скайпа:Mc_Laud1
Изображение

Назад към Извън Темата