Мтел искат да ме цакат с топла бира

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 525d '03
Мечтае да кара: 760Li

Мтел искат да ме цакат с топла бира

Мнение от obi_fix » 30 Юли 2010, 19:58

преди 2 години си бях взел карта на Loop с едногодишен договор (който дефакто изтече преди година) сега си взех друга карта и отидах в 1 офис да кажа че се отказвам от лууп-а. И нащо момиче ми излезе с номера че немога, защото всяка година договора се подновявал автоматично сам и трябва да дам предизвестение 2-3 месеца преди да се поднови че искам да си спра картата. И сега ми се трупа сметка само. Какво да ги правя тия ашлаци ?! :dunno: :bang:
Изображение

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Re: Мтел искат да ме цакат с топла бира

Мнение от dimithur » 30 Юли 2010, 20:08

Покажи им :1: и се прехвърли на друг оператор ;)
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 30 Юли 2010, 20:28

май ВИАКОМ ще се окажат най читави,може би щот са нови ли,знам ли,аз ще мина към тях,че ми писна да ме ши*ат :evil:
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Т-34
Мечтае да кара: F1 race car!
Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun

Мнение от P1tbuL » 30 Юли 2010, 20:41

Абе не мога да ги разбера мтелци... един месец сметката ми е 12лв на следващия е 47 и това е от 5-6 месеца насам (откакто се отказах от хартиена фактура) полудявам и ше взема да направя някоя глупост вече :banghead: :kuku:

Аватар

Мнение от dimithur » 30 Юли 2010, 20:42

P1tbuL написа:Абе не мога да ги разбера мтелци... един месец сметката ми е 12лв на следващия е 47 и това е от 5-6 месеца насам (откакто се отказах от хартиена фактура) полудявам и ше взема да направя някоя глупост вече :banghead: :kuku:

Регни се в сайта (безплатно) и си гледай там фактурата, какъв ти е проблема ;)
Н.Хайтов

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от e36_Fanatik » 30 Юли 2010, 21:10

М-тел са мошенници във всяко едно отношение. Преди месец си купих телефон блекбери с идеята да мога да си хващам сигнала от рутара на работа, но след един месец ръчкане в този телефон така и не успях да се свържа чрез WI-FI каквото и да правя ме прехвърля през м-телски нет. Много се ядосах отворих им страницата и видях че за 39лв. на месец мога да ползвам неограничено нет от тях - прочетох пак тарифен план блекбери ноу-лимитед :mhihi: или както там се пише е с неограничен достъп до интернет през мрежата на м-тел :lol: . На следващия ден бегом към офиса и започвам да попълвам документи за да подпиша 2 годишен договор на въпросният абонаментен план :D , тъкмо започнах да пиша и за мой късмет дойде при мен моя позната работеща в офиса и като и казах какво ще правя щеше да ме изгони от бизнес центъра / както е модерно да се нарича / :shock: аз страшно много се изненадах от реакцията и но я послушах и казах на колежката й че ще помисля. След няколко часа моята позната ми звъни и ми казва че м-тел вкарват някакви допълнителни условия и предоставаят само 1гб. за свободно ползване неограничено било за да си проверяваш имейла :mhihi: .

Сега продължавам да се мъча да хвана WI-FI -то на работа и псувам ментеЛ

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от European » 30 Юли 2010, 23:05

e36_Fanatik написа:Сега продължавам да се мъча да хвана WI-FI -то на работа и псувам ментеЛ

Извинявам се за :OT: , но какъв е моделът на берито ? Може да се измисли нещо от настойките да се върже :roll:

Аватар

Мнение от dimithur » 30 Юли 2010, 23:11

European написа:
e36_Fanatik написа:Сега продължавам да се мъча да хвана WI-FI -то на работа и псувам ментеЛ

Извинявам се за :OT: , но какъв е моделът на берито ? Може да се измисли нещо от настойките да се върже :roll:

Maй вече имаше пускана такава тема, не знам как се развиха нещата :roll: Ма при толкова телефони на пазара, точно па пръч-бери да си вземеш :roll:
Н.Хайтов

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го по тъч линията на живота..

Мнение от M3 E92 » 30 Юли 2010, 23:15

Дам, шибана работа :no: Точно заради това станаха големи разправии, в които и 3-те телекомуникационни компании бяха обвинени, че по този начин набутват клиентите си, но и 3-те компании излязоха с "Нямаме вина, всичко е законно" :roll:
А преди имах сметки за по 60-70лв, а днес ми изтопорчиха една фактура 130лв :shock:
п.п. Това слънце явно много грее.. :roll:

'2002' fanatic
'2002' fanatic
Аватар
Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii

Мнение от alpina-ma6inata » 30 Юли 2010, 23:17

Това с тия оператори е ебати половинчатата работа. :ranting: Все ебати промоцията, ама разбираш ли не за всичко важи тази промоция, винаги има по едно или даже много "НО"-та. На мен поне личния ми телефон е на Мобилтел и звъня само на Мобилтел от него, а от служебния на глобул и виваком, и така засега ми е добре. Обаче помня веднъж се бяхме залафили с шефа и той каза, че от трите Вивакома си излиза най-евтино. Имаме три служебни телефона и пърбо са били към Мобилтел и сметката на месец била към 600 лв за 3-те телефона. После минали на глобули била около 400 или нещо от сорта, и после сме минали на Виваком със запазване на глобулския номер и сметката е около 300 лв за месец. Това е за сцепване на 3-те телефона без да се ограничаваме към кои оператори звъним. Разправяше ми за някакви хиляди безплатни минути и т.н.

Общо взето всички са боклуци, въпроса е да се хванеш към по-малкото зло. :roll:

П.С. Аз също го обмислям това за минаването на Виваком, обаче да си запазя мтелския номер. Обаче наистина ли може да стане? За от глобул към виваком знам, понеже нашите служебни са така както казах и по-горе. Обаче някой ми беше казал, че като ме набира някой се чуват някакви цигании от типа, "изчакайте прехвърлянето към друг оператор" и т.н.Вярно ли е това и някой прехвърлял ли се е от мобилтел така, със запазване на номера?
'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
Изображение

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 30 Юли 2010, 23:37

Няма такова нещо баща ми мина от М-тел на виваком като си запази номера и всичко е Ок освен,че и плаща много по малко и че си звъни на стационарните без пари има некви стотици минути и го няма тоя глас "изчакайте прехвърляне"
Са мисля и аз да зарежа Глобул и да мина на Виваком
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 30 Юли 2010, 23:38

alpina-ma6inata написа:...

Не съм се прехвърлял, но мога да ти гарантирам, че става от всеки към всеки(без БТК де, стационарните номера не можеш да си ги запазваш). Европейско нещо. Задължиха ги.

'2002' fanatic
'2002' fanatic
Аватар
Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii

Мнение от alpina-ma6inata » 30 Юли 2010, 23:50

Мерси, момци. :yes: Извинявам се за оффтопика.
'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
Изображение

Аватар

Мнение от dimithur » 30 Юли 2010, 23:51

alpina-ma6inata написа:.......

Прехвърлих се от глобул на мтел, чува са само някакъв сигнал за секунда и толкова. Това с предупреждаващия глас, мисля че можеш да си го сложиш/махнеш по желание :roll:
Н.Хайтов

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 31 Юли 2010, 1:31

Абе нещо напоследък взеха много да се базикат тия оператори.. Бая народ пропищя.. не само във форума ами и познати..
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата