[Lock] Каква е цялата работа относно Globul и план TaxOut
Модератор: Общи модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- c7aH4eB
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: квоту има
- Мечтае да кара: По пътища и с евтина нафта
[Lock] Каква е цялата работа относно Globul и план TaxOut
Колеги толкова време съм го гледал този абонаментен план чудел съм и съм се маел, защото по тази логика ако направиш повече от 30 лева сметка няма да плащаш то всички щяха да са на този план. Нека някой ако знае къв е целия х.й от тая работа да сподели и ако има опарени да кажат.
http://globul.bg/bg/postpaid.10.html?posm=10 ето го и въпросния план
http://globul.bg/bg/postpaid.10.html?posm=10 ето го и въпросния план

Последна промяна c7aH4eB на 31 Юли 2010, 21:12, променена общо 1 път
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Re: Каква е цялата работа относно Globul и план TaxOut
Е кое не ти е ясно- не плащаш ТАКСАТА за абонамента, но си ПЛАЩАШ всичко допълнително изговорено...
Аз съм на принципа, че колкото по-сложно и извъртяно е едно нещо (особено тарифен план за български гсм оператор), толкова по-голяма е вероятността да те увътрят 

- c7aH4eB
- кандидат ентусиаст
-
ms написа:Е кое не ти е ясно- не плащаш ТАКСАТА за абонамента, но си ПЛАЩАШ всичко допълнително изговорено...
Е таксата за абонамента ако имаш над 30 лева сметка нищо не плащаш, ама на тоя принцип цяла България щеше да е на тоя план. Търся уловката?

c7aH4eB написа:ms написа:Е кое не ти е ясно- не плащаш ТАКСАТА за абонамента, но си ПЛАЩАШ всичко допълнително изговорено...
Е таксата за абонамента ако имаш над 30 лева сметка нищо не плащаш, ама на тоя принцип цяла България щеше да е на тоя план. Търся уловката?
И кое му е далаверата на тоя план точно

- c7aH4eB
- кандидат ентусиаст
-
dimithur написа:c7aH4eB написа:ms написа:Е кое не ти е ясно- не плащаш ТАКСАТА за абонамента, но си ПЛАЩАШ всичко допълнително изговорено...
И кое му е далаверата на тоя план точно150мин за приятели, мен мтел ми дават 2000 на 6лв такса. +200 и към бтк . Идеята им единствено да те накарат да водиш безсмислени разговори, само и само да се набуташ поне 30лв, че да си мислиш, че имаш некаква далавера
Абе то 1500 мин и на мен ще ми ги дадът за 6 и 90 ако отида да си поднова договора ама за 3 месеца и после пак старата песен на нов глас

c7aH4eB написа:Абе то 1500 мин и на мен ще ми ги дадът за 6 и 90 ако отида да си поднова договора ама за 3 месеца и после пак старата песен на нов глас
Ми прехвърли се към друг оператор, то е ясно , че в бг лоялните клиенти трябва да бъдат остригвани яко

Инак това http://globul.bg/bg/postpaid.05.html?posm=5&p=2 гледам, 2000мин са си за целия период на договора

- c7aH4eB
- кандидат ентусиаст
-
dimithur написа:c7aH4eB написа:Абе то 1500 мин и на мен ще ми ги дадът за 6 и 90 ако отида да си поднова договора ама за 3 месеца и после пак старата песен на нов глас
Ми прехвърли се към друг оператор, то е ясно , че в бг лоялните клиенти трябва да бъдат остригвани якоГледам колегите хвалят виваком, виж какви оферти имат и си прехвърли номера там. И гледай глобул да не те изментрят и да ти подновят автоматично договора
Инак това http://globul.bg/bg/postpaid.05.html?posm=5&p=2 гледам, 2000мин са си за целия период на договора
Да аз виваком съм си харесал тарифа и съм се засилил към тях. Сега чакам дали ще стане работата с една карта там в група миниути тва она..
c7aH4eB написа: работа да сподели и ако има опарени да кажат
"цялата работа" е че някой трябва малко по-добре да ти обясни плановете а пък ти на теб да си обясниш какво искаш,уловка няма,ама и няма смисъл да си на тоя план при положение че за 20лв такса има 1500 смс-а ,1500 мин към глобул и 30 мин( ЗА ЦЕЛИЯ ПЕРИОДДДДДДДДД казвам го за такива като теб дето си мислят че има уловки) към другите оператори едни нормален човек ще му стигат и тоя таксаут е стара програма,кажи към кой искаш да говориш и колко и ще ти предложа адекватна за теб програма и ще си доволен

c7aH4eB написа:dimithur написа:c7aH4eB написа:ms написа:Е кое не ти е ясно- не плащаш ТАКСАТА за абонамента, но си ПЛАЩАШ всичко допълнително изговорено...
И кое му е далаверата на тоя план точно150мин за приятели, мен мтел ми дават 2000 на 6лв такса. +200 и към бтк . Идеята им единствено да те накарат да водиш безсмислени разговори, само и само да се набуташ поне 30лв, че да си мислиш, че имаш некаква далавера
Абе то 1500 мин и на мен ще ми ги дадът за 6 и 90 ако отида да си поднова договора ама за 3 месеца и после пак старата песен на нов глас
за това не си запознат, или ходиш в някой много шибан офис....всичко в монета ако преподписваш е за целия абонамет без макс програмата ама тя и не е 1500 мин,тея който са с по 1500 или 2000 мин са за целия период на абонамента.
- c7aH4eB
- кандидат ентусиаст
-
11 мнения
• Страница 1 от 1