[Lock] Каква е цялата работа относно Globul и план TaxOut

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: квоту има
Мечтае да кара: По пътища и с евтина нафта

[Lock] Каква е цялата работа относно Globul и план TaxOut

Мнение от c7aH4eB » 30 Юли 2010, 21:57

Колеги толкова време съм го гледал този абонаментен план чудел съм и съм се маел, защото по тази логика ако направиш повече от 30 лева сметка няма да плащаш то всички щяха да са на този план. Нека някой ако знае къв е целия х.й от тая работа да сподели и ако има опарени да кажат.
http://globul.bg/bg/postpaid.10.html?posm=10 ето го и въпросния план :)
Последна промяна c7aH4eB на 31 Юли 2010, 21:12, променена общо 1 път
Изображение

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Re: Каква е цялата работа относно Globul и план TaxOut

Мнение от ms » 30 Юли 2010, 22:11

Е кое не ти е ясно- не плащаш ТАКСАТА за абонамента, но си ПЛАЩАШ всичко допълнително изговорено...
Изображение
Изображение

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 30 Юли 2010, 22:14

Аз съм на принципа, че колкото по-сложно и извъртяно е едно нещо (особено тарифен план за български гсм оператор), толкова по-голяма е вероятността да те увътрят :mhihi:
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от c7aH4eB » 30 Юли 2010, 22:37

ms написа:Е кое не ти е ясно- не плащаш ТАКСАТА за абонамента, но си ПЛАЩАШ всичко допълнително изговорено...

Е таксата за абонамента ако имаш над 30 лева сметка нищо не плащаш, ама на тоя принцип цяла България щеше да е на тоя план. Търся уловката? :D
Изображение

Аватар

Мнение от dimithur » 30 Юли 2010, 22:44

c7aH4eB написа:
ms написа:Е кое не ти е ясно- не плащаш ТАКСАТА за абонамента, но си ПЛАЩАШ всичко допълнително изговорено...

Е таксата за абонамента ако имаш над 30 лева сметка нищо не плащаш, ама на тоя принцип цяла България щеше да е на тоя план. Търся уловката? :D

И кое му е далаверата на тоя план точно :roll: 150мин за приятели, мен мтел ми дават 2000 на 6лв такса. +200 и към бтк . Идеята им единствено да те накарат да водиш безсмислени разговори, само и само да се набуташ поне 30лв, че да си мислиш, че имаш некаква далавера :mhihi:
Н.Хайтов

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от c7aH4eB » 30 Юли 2010, 22:49

dimithur написа:
c7aH4eB написа:

И кое му е далаверата на тоя план точно :roll: 150мин за приятели, мен мтел ми дават 2000 на 6лв такса. +200 и към бтк . Идеята им единствено да те накарат да водиш безсмислени разговори, само и само да се набуташ поне 30лв, че да си мислиш, че имаш некаква далавера :mhihi:

Абе то 1500 мин и на мен ще ми ги дадът за 6 и 90 ако отида да си поднова договора ама за 3 месеца и после пак старата песен на нов глас :D
Изображение

Аватар

Мнение от dimithur » 30 Юли 2010, 22:53

c7aH4eB написа:Абе то 1500 мин и на мен ще ми ги дадът за 6 и 90 ако отида да си поднова договора ама за 3 месеца и после пак старата песен на нов глас :D

Ми прехвърли се към друг оператор, то е ясно , че в бг лоялните клиенти трябва да бъдат остригвани яко ;) Гледам колегите хвалят виваком, виж какви оферти имат и си прехвърли номера там. И гледай глобул да не те изментрят и да ти подновят автоматично договора ;)

Инак това http://globul.bg/bg/postpaid.05.html?posm=5&p=2 гледам, 2000мин са си за целия период на договора :roll:
Н.Хайтов

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от c7aH4eB » 30 Юли 2010, 23:11

dimithur написа:
c7aH4eB написа:Абе то 1500 мин и на мен ще ми ги дадът за 6 и 90 ако отида да си поднова договора ама за 3 месеца и после пак старата песен на нов глас :D

Ми прехвърли се към друг оператор, то е ясно , че в бг лоялните клиенти трябва да бъдат остригвани яко ;) Гледам колегите хвалят виваком, виж какви оферти имат и си прехвърли номера там. И гледай глобул да не те изментрят и да ти подновят автоматично договора ;)

Инак това http://globul.bg/bg/postpaid.05.html?posm=5&p=2 гледам, 2000мин са си за целия период на договора :roll:

Да аз виваком съм си харесал тарифа и съм се засилил към тях. Сега чакам дали ще стане работата с една карта там в група миниути тва она..
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: s500,w220 ; s420 w140

Мнение от cherepa83 » 31 Юли 2010, 14:56

c7aH4eB написа: работа да сподели и ако има опарени да кажат

"цялата работа" е че някой трябва малко по-добре да ти обясни плановете а пък ти на теб да си обясниш какво искаш,уловка няма,ама и няма смисъл да си на тоя план при положение че за 20лв такса има 1500 смс-а ,1500 мин към глобул и 30 мин( ЗА ЦЕЛИЯ ПЕРИОДДДДДДДДД казвам го за такива като теб дето си мислят че има уловки) към другите оператори едни нормален човек ще му стигат и тоя таксаут е стара програма,кажи към кой искаш да говориш и колко и ще ти предложа адекватна за теб програма и ще си доволен :dunno: :dunno: :dunno:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: s500,w220 ; s420 w140

Мнение от cherepa83 » 31 Юли 2010, 15:01

c7aH4eB написа:
dimithur написа:
c7aH4eB написа:

Абе то 1500 мин и на мен ще ми ги дадът за 6 и 90 ако отида да си поднова договора ама за 3 месеца и после пак старата песен на нов глас :D

за това не си запознат, или ходиш в някой много шибан офис....всичко в монета ако преподписваш е за целия абонамет без макс програмата ама тя и не е 1500 мин,тея който са с по 1500 или 2000 мин са за целия период на абонамента.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от c7aH4eB » 31 Юли 2010, 21:12

Окей ;)
Може се заключи темата
Изображение

Назад към Извън Темата